Hazai értelmiségiek tiltakoznak a Magyar Idők című napilap művészeket, intézményvezetőket támadó cikkei, cikksorozata ellen. Mi, alulírott művészek, kritikusok, művészettörténészek, felelősen gondolkodó és cselekvő polgárok, felháborítónak tartjuk és visszautasítjuk azt a modort, mértéket, jóízlést és jó érzést egyaránt nélkülöző írást, amely a Magyar Idők 2018. július 14-i számában „Így népszerűsítik a kommunizmust állami pénzből” címmel jelent meg Szakács Árpád aláírásával. Nem értjük, miként jelenhet meg a – tízmillió állampolgárért felelősséggel tartozó – magyar kormányhoz deklaráltan legközelebb álló napilapban immáron a tizedik olyan szöveg, amelynek feljelentő és csak egy bakancsrúgáshoz hasonlítható hangneme az ötvenes évek pártsajtóját idézi.

Forrás: artportal.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nálunk "felső szinten" a kulturális élet kimerül a stadion VIP páholyban együtt szotyizásban. Mikor látta valaki pl.Orbánt egy komoly színházi előadáson? Operát már nem is merek említeni. Vagy van e kedvenc együttese akár neki, akár egyik másik miniszterének. Tisztelet a kivételnek! Én már találkoztam miniszterrel előadáson, nem is olyan rég!
karma1
@Horizont: Meg az ufo attilat,... De egy nagy fero vagy akoska koncerten sem lattam, hihi,... Marad ez olyan sultparaszt, mint volt elotte...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.