Idén se fenyegette senki a Felcsút hegemóniáját a taós támogatások terén. A Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2017-18-as támogatási időszakra benyújtott sportfejlesztési programok közül messze a miniszterelnök futball-alapítványa kérte és kapta a legtöbb közpénzt. A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány programjára 2,3 milliárd forintot ítélt meg a szövetség... A második helyen álló kecskemétiek felnőtt csapata jelenleg a megyei első osztályban szerepel, de az utánpótlásuk hazai szinten a jobbak közé tartozik. A harmadik BVSC a budapesti második vonalban, az ő utánpótlásukat azért nem raknánk a legjobbak közé. Mindkét egyesület a "szebb napokat megélt, majd csődbe ment, most pedig talpra állna" kategóriába tartozik. Negyedik helyezett a Haladás utánpótlása, ötödik pedig Tállai András Mezőkövesdje, a NAV-elnök csapata évek óta a taózók élmezőnyében, noha 2016-ban, a helyi akadémia nyitásakor húsz saját gyereket nem bírtak összekaparni. A többi helyen nagy...

Forrás: index.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"ORBÁN VIKTOR FUTBALLBIRODALMA ÖSSZESEN 16,29 MILLIÁRD FORINTNYI MEGÍTÉLT TÁMOGATÁSNÁL JÁR A LÁTVÁNY- CSAPATSPORT TÁMOGATÁS 2011-ES BEVEZETÉSE ÓTA."

16 029 000 000 milliárd forint közpénzért cserébe mészáros hány tehetséget nevelt Magyarországnak, a világnak?

Mert a TAO-programra "2011-ben még Brüsszel is rábólintott, mert az Európai Uniónak a kormány úgy érvelt, hogy a TAO közpénz (itthon ezt tagadták), minden adat nyilvános lesz (nem lett), és az UTÁNPÓTLÁST TÁMOGATJÁK ebből – végül stadionok, teakonyha, külföldi igazolások, meg profi játékosok fizetései lettek belőle."
F_Viktor
Fidesz-közeli, állami, és multinacionális cégek öntik a TAO-pénzt a kormány kedvenc futballklubjaiba – itt vannak a nevek és a számok:
atlatszo.hu/2018/07/18/fidesz-kozeli-allami-es-multinacionalis-cegek-ontik-a-tao-penzt-a-kormany-kedvenc-futballklubjaiba-itt-vannak-a-nevek-es-a-szamok/
nevemnick
Rohadjon meg az összes vállalat, vállalkozó, aki ezt a getzi bandát TAO közpénzzel támogatja.
Nos, ők az igazi hazaárulók.
tudode
Azért megér egy MISÉT a FELHÁZBAN, hogy honnan is indult, a ma már GUBERÁLÁSBAN, harácsolásban, a fociban nem JELESKEDŐ "akad-émia". A magyar futbal betetgsége a first lydi ÁLDOZATOS közreműködésével, csinosítgatásával, mert a FIUK otthagyta az elit gimnáziumot, és a PAPI akadémiájában SZERETETT "volna" kiteljesedni!:
.
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw
.
Sőt még Natanjahu "is" felfigyelt a Puskás Akadémia EGET VERŐ EREDMÉNYEIRE, mert szívesen várná tapaszt-nyalat szerzése az AKADÉMIA munkatársait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.