A fideszes EP-képviselő szerint az egész Unióra nézve súlyos következményei lennének, ha szakít a Fidesszel a Néppárt. Schöpflin György biztos abban is, hogy átmegy a parlamenten a 7. cikk alkalmazását kezdeményező javaslat, amellyel végső esetben a szavazati jogot is meg lehet vonni. A baloldalnak is adott néhány jótanácsot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Úgy nagyjából leszarom,,hogy a fitymasz-görényeket honnan zárják ki. Eddig csak az "asztalra és a küszöbre " szartak az EU-parlamentben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A duma helyet történne már meg végre !!!
csak úgy....
@durbincs: na mi a dörgés aranyhal? említettem,hogy felejts el,allergiás vagyok rád...
a gyözike és a te anyád tesók voltat? csak mert ragadsz dade...
csak úgy....
@durbincs: mondom,hogy ragadsz ,mint a piaci légy...
RonaGyuri
Érték és mérték(telenség)

A derék Népszava méretes interjúja Schöpflin György-el, a Párt EP-képviselőjével

Túl azon, amit a portál és főleg a referálók erősen kifinomítva kiemeltek, hogy lényegében befenyegette az EPP-t, hogy ha valóban kiteszik a Fidesz szűrét azt nagyon meg fogják bánni, további elképesztő pofátlan és arrogáns marhaságokkal szórakoztatja az olvasót.
Azonban szerintem a csúcs azon elmélkedése, hogy: „A kormány 2014-2018 között három fontos ügyben nagyon is szóba állt a társadalommal, ha nem is feltétlenül az ellenzékkel. Érzékelve a társadalom reakcióit visszavonták az olimpiai pályázatot, a vasárnapi boltbezárást és az internetadót. Mindhárom téves döntés volt, de belátták.”! =))
papa.49
@RonaGyuri: Már csak azt kéne belátniuk hogy takarodjanak a büdös picsába az ingyenélő tetvek !!!
advocat
RónaGyuri! Nem belátták. Besz...tk! Micsoda különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.