A fideszes EP-képviselő szerint az egész Unióra nézve súlyos következményei lennének, ha szakít a Fidesszel a Néppárt. Schöpflin György biztos abban is, hogy átmegy a parlamenten a 7. cikk alkalmazását kezdeményező javaslat, amellyel végső esetben a szavazati jogot is meg lehet vonni. A baloldalnak is adott néhány jótanácsot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Úgy nagyjából leszarom,,hogy a fitymasz-görényeket honnan zárják ki. Eddig csak az "asztalra és a küszöbre " szartak az EU-parlamentben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
Aztán akkor a szkeptikusoknál rontják a levegőt...
relatív
Csakhogy marginalizálódik a párt Európában ha kirúgják a Néppártból !...
Clavigo
Úgy nagyjából leszarom,,hogy a fitymasz-görényeket honnan zárják ki. Eddig csak az "asztalra és a küszöbre " szartak az EU-parlamentben...
RonaGyuri
már régen meg kellett volna tenni! =)) Semmi közük a konzervatívizmushpz! =))
tudode
Ha kizárták "volna" is már késő lenne!
.
A NÉPPÁRT is úgy fog EZZEL a bacilussal járni, mint a hadicselekkel BEVETT országa, a PÁRTFEGYELEM miatt!
.
A felcsúti kezéből már csak a BIKACSÖKK hiányzik a fidesznyikek sakkbatartásával, mert ő valójában NEM MINISZTERELNÖKI egzisztenciájából, párttitkári EREJÉVEL a NER-ben akár a saját HALÁLOS ÍTÉLETÜKRE "is" gombot nyomnak!!
Clavigo
@RonaGyuri: ...és semmilyen más politikai irányhoz sem.. Mikor mi fizet a legjobban...
RonaGyuri
@Clavigo: normálisabb kulturáltabb esetükben kizárt! =))
karma1
Elmegy a sunnyogosba ez a ven futyiszes f@sz... Ne tanacsolgassa csak az ellenzeknek, hogy kerjenek 2006-ert bocsanatot, mert ott kubatov es az extremek hajtottak vegre orban parancsat. A masik ket pontot el sem olvastam, mert felfordult a gyomrom a "jotanacsaitol"

Masik: nehogy mar akkora dolog legyen egy part kizarasa a partkozossegbol : amit egyszer ember szerkesztett meg, vagy hozott eletre, azt az ember vissza is tudja csinalni. (Kivetel a sebesz a levagott kezzel-labbal...:o)))) de ez egy mas dolog).
Es nem nagyon kellene azon jajongania, hogy Brusszel milyen "cu'nyan" viselkedik a magyarokkal, mert a lengyelek ellen mar siman elinditottak a 7-es cikkelyt, es ott az Unioban a megfelelo emberek nagyon is tudjak, hogy mit miert tesznek, es meddig mehetnek el.
Nehogymar arra probalja meg rabirni az ELLENZEKET, hogy egyezkedjenek a fidesszel!? MIROL??? Hogy 4 ev mulva atvehetik a kovetkezo 4 evre a porondot?
Menjenek a francba!
Clavigo
@Shikari: Téged,,bocskoros.. orrodban egy karikával...muterodra. ..
Jozefina
Szerintem Merkellel a közelmúltban megegyeztek, hogy a németek nem támogatják a fidesz-kdnp kizárását!!! Valami sunnyogás a háttérben??!!!
Amit Shöpflin úr leír 3 pontban az szerintem badarság???
Miért, kinek és kitől kellene bocsánatot kérnie 2006. október 23.-ért.???
Ezzel a kormánnyal nem lehet paktumot kötni. ov mindenkit leráz magáról, egy normális tv vitára nem képes az ellenzékkel, stb...
Mit élnek meg az emberek abból, hogy minden "nemzeti"??? Ez a kifejjezés már régen le lett járatva!!!
silber13
@Shikari: Hát hogyne! Csakis ő!:-))))))))))))))))))))))))))) Más ilyen elmebetegségre utaló egyértelmű jel nálad?:-)))))))))))))))99
dr. prédikátor
@Shikari: Na bazd meg görény!Csak elszóltad magadat! ezt írtad:" Orbánnak nincs alternatívája és az EU-s szavazók ki fogják... stb, stb!!!
silber13
@Shikari: Semmi, de semmi esélye nincs enneka széthízott sivatagirinocérosznak!! Persze napnál világosabb, hogy az itteniekbosszantása a célod, hoiszenmagad is tudod, hogy ez a csúti tolvaj semmire sem jó!
silber13
@Shikari: Arról már nem is beszélve, hgy nehezen képzelhető el a Néppártról, hogy belenyugodjanak,egy elmebeteg alak vezető szerepébe, aki ráadásul a csillagos egett is lehazudja mindenhol!
csak úgy....
"@Shikari: Shikari
Nem kirugják hanem ő fogja vezetni."
téged a vásárra,te ökör...
csak úgy....
@Shikari: te meg a realítás...,fogadok,hogy most elélveztél azzal,hogy egyszere 3-4 embert ki bírtál hozni a sodrából! tibi! te egy kártékony pöcs vagy...
kokopelli
@silber13: ..hagyják őt az "udvaribolond" szerepében,mert ha gáz lesz,
akkor a "purdé" viszi el a balhét! ...ha nem veszi észre a csuti,az az ő
pechje lesz! ;-)
dr. prédikátor
@Shikari: Igazad van! "Méltán a legnagyobbak egyike" Igen Európa legnagyobb geci marhája és tolvaja!!!
csak úgy....
@Shikari: akkor utazz vele máltára, a lovagkeresztes zsótikat sem felejtsétek otthon...
csak tudnám,hogy máltán ki kutatott neked közvéleményt! ;)
csak úgy....
@Shikari: itt elöttünk is orbánt éljenzik :) le az adókkal,magasabb béreket...stb, ...,mész a pitschába máltára a hülyeségeiddel...
neked piszoku tetszik a fazon, álmodtál is már vele? gondótam,hogy buzeráns vagy és bukod a csípöbe vastag faxikat...
csak úgy....
@Shikari: mellesleg,orbán politikusnak is kaki, talán szeretönek jobb...
silber13
@Shikari: -az a" nincs alternatívája"kifejezéésen könnyesre röhögtemmagamat-4 -hogyvlaki ennyire bunkó legyen a magyar nyelvnez meg a szavak jelentéséhez!:-)))))))))))))))))
Rockxy
Az nem baj, ha kizárják a fideszt, sőt.
Mert a néppártnak annyi köze van a néphez, mint a lónak a lódarázshoz.
simmering73
@Shikari: Neked azt mondta a pszichológusod: elmebeteg. Te meg úgy értetted: elmehetek.
"Nagy politikus és megbecsült közember". Tényleg elmebeteg vagy.
tulipan
JÓ, DE MIKOR? Na nem mimtha számítna a németeknek...
Mellesleg,orbán politikusnak is kaki, talán szeretönek jobb, nem mintha elképzelhető lenne, hisz most sem ért semmihez.. Mile szerelő lennei, az ilyenből???
csak úgy....
@Shikari: izráelben támasztja a siratófalat?...,kalapban,kaftánban, ankarában a ma született szultánt dicsöíti,moszkvában selymesre nyalta ,...gyün még rád a kórság tibim! ,majd a 10 parancsolatot old föl egy kanna vízbe és várd ki a sorod a sürgösségin...
csak úgy....
@Shikari: legalább ne reklámoznád a sikeres "fityma szükület" opd. ,nekem nem a származásoddal van gondom! jön még az az idö,hogy bele néznek a gatyádba,oszt ...kakukk...
Pálinkás Pál
Ti vagytok a hülyék hogy válaszoltok a puhapöcs shikarinak...nézzétek levegőnek,szarba lesz akkor...
wagabund
nem lesz abból semmi...amíg egy vodkavedelő, bambatekintetű tetű trotty az egyik fő szarkeverő megmondó, addig akár brüsszel küszöbre is lehet szarni...mint ahogy a migránsbefogadók teszik Európa küszöbével..persze ezzel saját küszöbükre szarnak... naná, hogy egyre büdösebb van...

...félő, hogy egyszerűen egy zacskóban átdobják a keleti blokkba, mint ahogy a veszekedő szomszédok hajigálják át a kúlát egymáshoz...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Ez faxa! shikari szerint lipsi vagyok,szerinted meg hülye ...,te is nekem...
papa.49
A duma helyet történne már meg végre !!!
csak úgy....
@durbincs: na mi a dörgés aranyhal? említettem,hogy felejts el,allergiás vagyok rád...
a gyözike és a te anyád tesók voltat? csak mert ragadsz dade...
csak úgy....
@durbincs: mondom,hogy ragadsz ,mint a piaci légy...
RonaGyuri
Érték és mérték(telenség)

A derék Népszava méretes interjúja Schöpflin György-el, a Párt EP-képviselőjével

Túl azon, amit a portál és főleg a referálók erősen kifinomítva kiemeltek, hogy lényegében befenyegette az EPP-t, hogy ha valóban kiteszik a Fidesz szűrét azt nagyon meg fogják bánni, további elképesztő pofátlan és arrogáns marhaságokkal szórakoztatja az olvasót.
Azonban szerintem a csúcs azon elmélkedése, hogy: „A kormány 2014-2018 között három fontos ügyben nagyon is szóba állt a társadalommal, ha nem is feltétlenül az ellenzékkel. Érzékelve a társadalom reakcióit visszavonták az olimpiai pályázatot, a vasárnapi boltbezárást és az internetadót. Mindhárom téves döntés volt, de belátták.”! =))
papa.49
@RonaGyuri: Már csak azt kéne belátniuk hogy takarodjanak a büdös picsába az ingyenélő tetvek !!!
advocat
RónaGyuri! Nem belátták. Besz...tk! Micsoda különbség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.