Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

A busz utasai 2018. július 21-én éjjel 1 óra 50 perckor jelentkeztek belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

Trükkös módon akart Magyarországa jönni egy iráni nő, így próbálkozott

Ellenőrzésük során egy nő görög személyi igazolványt adott át, az adattári ellenőrzés azonban megállapította, hogy az iratot a görög hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben körözik.

Ezt követően egy szintén görög vezetői engedélyt nyújtott át, mellyel kapcsolatban a határrendészek megállapították, hogy hamisítvány.

A nő ellen, aki végül iráni állampolgárnak vallotta magát, közokirat-hamisítás miatt indult eljárás. Emellett mivel sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideglenes biztonsági határzárhoz.

(police.hu)

Fotó: Sóki Tamás/MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Trükkös mód, lópikulát! Az volt a trükkös, amikor a cigarettacsempész szegedi beilleszkedni vágyók a hivatal lapos tetején hordták az árut úgy, hogy a szerbia felőli tűzlétrán fel, a hazai oldali tűzlétrán le! :))))
terlasz
Támadás Magyarország ellen, de Orbán gárdáját nem lehet lépre csalni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.