Nyilvántartás? Listázás? Ha azt gondolja, ez kizárólag más embereket érint, nekem ehhez semmi közöm, hatalmasat téved. Egyszer születik olyan lista, aminek Önnek is szánnak helyet. Így működik, ha egyszer elkezdik és tűrjük, nem állnak le!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nincs új a Nap alatt.
Ezt már a nácik és hülyébb csatlósaik, a fid.. (ja, nem, azok még a nyilasok voltak) már eljátszották a magyar történelemben. Az eredmény ismert.
Most a hülye fideszesek állnak a startvonalon. És, ismerve a szellemi szintjüket, ezt még a "" gránitosba"" is képesek lesznek betenni
Nessy
Hogy egyszerűsitsék a rendőrség munkáját, jól látható jellel, chippel kell ellátni a hajléktalanokat A chip nyilván tudná tartani, történt e már vele szemben intézkedés, és hányszor.A lista már elavult. A XXI. század a chipeké, vagy egyéb beépített szerkentyűké!
Pálinkás Pál
@Shikari: változás után meg titeket!!! legyen kitől visszavenni amit elloptatok!!!
Pálinkás Pál
@namihami: no most azért ne csinálj úgy mintha ez valami új lenne...mióta számítógépes rendszerek vannak,benne vagy, egy egyszerű közlekedési ellenőrzés utáán is...mert a zsernyáknak kötelessége lekérni az adataidat,és az bizony megmarad ,napra percre... az egy dolog hogy valamelyik hülye ezt listának nevezte el!! ez egy régóta létező dolog,úgy hívják ..nyilvántartás!!!
Grafix69
Először felszólítja a hajlékonyt a rendőre ,hogy hagyja el a közterületet. Vagyis nyissa ki a szárnyait aztán repüljön . Komolyan befosok ezeken.:)
Nessy
Ne tessen tudatosan valótlant állítani! Pláne nem pártunkról és kormányunkról! Vagy csak a szabad ég alatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.