Kampányt indít hétfőtől a fiatalok digitális biztonságának erősítése érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzedék Központtal (ÚNK) együttműködve, ebben több mint 100 javaslatot fogalmaztak meg – mondta Poór Csaba, az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Új Nemzedék Központ: senki ne osszon meg magáról a közösségi médiában fotókat

Tájékoztatása szerint ilyen javaslat, hogy senki ne osszon meg magáról a közösségi médiában fotókat, vagy pontos helyet tartalmazó képeket, mert a betörők adott esetben ezzel visszaélnek.

Elmondta: mindenki tesztelheti digitális immunrendszerének fejlettségét, a felnőttek legalább ugyanannyira veszélyeztetettek, mint a fiatalok.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez egy újabb ökör ötlet...aki eddig ilyet csinált az ezután is fog...engem meg nem érdekelt eddig sem!!
Levendula
Szembe-szomszédék elutaztak, és mint mindig, egy másik szomszédra (úgynevezett házibarát-családra) bízták a házuk kulcsait.
És mint mindig, a megbízott szomszédok azon nyomban bementek a rájuk bízott házba, amint a tulajék kitették a lábaikat. És ez így fog menni egy-két héten keresztül. Amikor már megnyugodnánk, hogy végre lesz egy kis csend az utcánkban...
RonaGyuri
helyes az Új Nemzedék Központtal (ÚNK) együttműködő orbán-birkák - mert csak rondítani tudnak - ne rontsák ott se a levegőt! =))
namihami
És erre most jöttek rá? Évek óta ezt írja minden épeszű. Mostanra sikerült a betűket összerakni vagy a szöveget felfogni?
terlasz
Arra elfelejtették felhívni a figyelmet, hogy lakcímet ne írjanak a fotó alá.
tulipan
Elkésett ötlet ! Mánia lett a zelfizés, akár napoote osztanak meg új és még újab képeket megukról, az emberek! Nem csak a fiatalok ám!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.