A tervek szerint 2019 elejétől kezdve nem fizetik ki a rendőrségnél a túlórát, hanem szabadnapra átszámítva adják oda. Millióktól eshetnek el a rendőrök, akik emiatt tömegével távozhatnak egy blogposzt szerint a testülettől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Én speciel sajnálom a rendőröket ! Ha intézkednek az a baj, ha meg nem akkor az ! A fizetésük sem eget verően nagy ! Na így nem lehet hathatós erős rendőrséget fenntartani ! Eljön az idő amikor mindenki védje meg magát ahogyan tudja ! Igaz nem rendőrterror kell, de azért az már gusztustalan, hogy ha valakit megállít rendőr , igazoltat , akkor már a kedves állampolgár az ombudsmannal meg Brüsszel fenyegetőzik és jogvédőkért kiabál ! és ha megvédenek minket egy őrjöngő bekábítózott embernek nem nevezhető valakitől és az nyilván megsérül, hiszen ellenáll, akkor még a rendőröket akarják felelősségre vonni és basztatni ! Nem lesz elég rendőr és akkor tényleg mehetünk a fenébe, mert senkire nem számíthatunk magunk és őrajtuk kívül ! Megérdemeljük !
iluminati
Ha ha ha vissza nyal a fagyi...ami az intézményen belül uralkodik az már...
Ha van kalapja azért ha nincs kalapja azér büntetik őket...minden mocskot nekik kell elviselni, ami lelkileg tönkre tesz... fizikailag agyilag le lehet épülni.. és megjegyezném nem épp család centrikus...
Eladott Ország
Márpedig a szépen dagadó diktatúrát rendőrök nélkül nehéz lesz megtartani.
394 ezres rendőrségi kezdőbér: mégsem úgy van minden, ahogy mondják.
infogram.com/rendorrendszergazda-1h7v4px7meoj2k0
Jozefina
Részben maguk a rendőrök is hibásak!!! Nekik is megvannak a saját eszközeik, hogy kiharcoljákk azt, ami jár nekik!!! Talán jobban is, mit az egyszerű állampolgároknak. Csak élni kellene vele!! A TEK nyilván megkap minden túlórát és jóval magasabb fizetést!!! Ez sem korrekt!!! A rendőrök is fordulhatnak akár brösszeli hivatalokhoz segítségért!!!
vladimir putin
Az illiberális demokrácia lényege, hogy nem kell rendőr, mert ugye minek.
A horogkeresztény kultúra már meg van védve, a plakátokra az volt kiírva, hogy
"Meg-e védi-e a hazát".
A plakátkampány hatásos volt, így a bűnözés eltörlődött, rendőrre nincs szükség.

A maradék elmebeteg szartömeg meg be lesz osztva traffipaxozni.
karma1
@vladimir putin: Mara mindent visz a " horogkeresztény" szavad! Es ezen kivul is minden szavad igaz!...:o)))
anima
Első a biztonság. Vagy mégsem.
Van az a pénz. Valahol. De nem a rendőröknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.