A Fidesz-KDNP frakciószövetség szerint a bevándorlási különadó egy "Soros-adó", amely újabb védelmet ad az országnak.

Hollik István, a frakciószövetség szóvivője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta:

minden olyan szervezetre, amely támogatja vagy segíti a bevándorlást, bevándorlási különadót vetnek ki.

Erről pénteken döntött az Országgyűlés, a vonatkozó törvény még a nyáron hatályba lép.

Hangsúlyozta, hogy

ez a különadó újabb védelmet ad az országnak a kerítés, a jogi határzár, a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás mellett.

Hollik István hozzátette: a "Soros-szervezeteknek" fizetniük kell, ha bármilyen bevándorlástámogató tevékenységet végeznek és erre támogatást fogadnak el bárkitől.

Közölte: a "Soros-szervezetek" azért dolgoznak, hogy Európát bevándorlókontinenssé, Magyarországot pedig bevándorlóországgá tegyék, ezért ezt az adófajtát "Soros-adónak" is lehet nevezni, a befolyó pénzt pedig csak határvédelemre lehet fordítani.

Forrás: MTI

Fotó: Fidesz/YouTube

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miért nem lehet hagyni már ezt az egész alufóliasisakos, öncélú akciót a picsába? Nem lehetne legalább ebből kussban kihátrálni, ha már olyan szinten kínos az ügy. Nem lehetne egyszer a büdös életben a felcsúti lábszagon felülemelkedve belátni, hogy itt már kínlódva sem lehet több kárt okozni? Szép volt, nemzeti volt, olyan igazi gumicsizmás türhőség volt, de tényleg már mindenkinek kilóg a bele ettől. Persze, hogy nem lehet. Tökmindegy, hogy milyen kép alakul ki az országról, tökmindegy, hogy már a haverok is undorodva fordulnak el, amikor meglátják a zavaros tekintetű, démonokkal küzdő, kifejezéstelen pofánkat, olyan nem lehet, hogy ne győzzön a korrupt, korlátolt politikai akarat. A saját ostobaságába belefulladó, elmeroggyant szuverenitási harcok mögé bújó, félművelt, bosszúszomjas csürhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
Ennek a Holliknak amúgy van valami nője?
És le is szopja-e rendesen naponta?
Eladott Ország
Miért nem lehet hagyni már ezt az egész alufóliasisakos, öncélú akciót a picsába? Nem lehetne legalább ebből kussban kihátrálni, ha már olyan szinten kínos az ügy. Nem lehetne egyszer a büdös életben a felcsúti lábszagon felülemelkedve belátni, hogy itt már kínlódva sem lehet több kárt okozni? Szép volt, nemzeti volt, olyan igazi gumicsizmás türhőség volt, de tényleg már mindenkinek kilóg a bele ettől. Persze, hogy nem lehet. Tökmindegy, hogy milyen kép alakul ki az országról, tökmindegy, hogy már a haverok is undorodva fordulnak el, amikor meglátják a zavaros tekintetű, démonokkal küzdő, kifejezéstelen pofánkat, olyan nem lehet, hogy ne győzzön a korrupt, korlátolt politikai akarat. A saját ostobaságába belefulladó, elmeroggyant szuverenitási harcok mögé bújó, félművelt, bosszúszomjas csürhe.
anima
Ne hívd már Alkotmánynak, azt a szutyok Alaptörvénynek nevezett fércművet, ami egyébként alkotmányellenes, te Nyomorult!
Nessy
Pénzt kell szerezni pártunknak és kormányunknak bármi áron!
Azért ennél valami értelmesebb indokot is kitalálhattak volna!
RonaGyuri
úgy ahogy azt kell, akire rámondják, hogy ..., azt meg is adóztatják! =)) Most éppen Soros-bérenc
iluminati
Akkor most Gyuri bácsinak nem is lehet írni??? Úgy hallottam azoknak akik névrokonok Gyuri bácsival nevet kell változtatni...
Nessy
Ez is olyan lesz, mint a chips adó, amit az egészségügyre költenek majd. Fizet mindenki, csak az eü. nem lát belőle egy vasat sem!
Aztán lassan mindenre ráfogják, hogy egészségtelen kaja, meg migráns támogató. Apropó! A kötvényesekért mennyit fizet Rogán és a haverok? Vagy azért is csak mi fizetünk?
kereső
@Nessy: A Tv. szövege alapján- ezek a társaságok/ a rogán-habony által gründolt belföldi és offshore cégek/-nem tartoznak a hatálya alá. Viszont civilek, pártok, egyesületek,-és magánszemélyek is bármikor megvádolhatók ,hogy migránsokat támogatnak-és "soros bérencek" lehetnek akár a CEU tanárai,hallgatói IS!
Nessy
Azt hiszem a Doge palota oldalán lévő oroszlán fejet , amibe anno a névtelen feljelentéseket dobták, ha eltűnik, a magyar parlament oldalán találják meg! Az új törvények alapján mindenki megvádolható lesz mindennel, és annak az ellenkezőjével is, névtelenül, büntetlenül!
csipetke
Háááát,ezek kínjukban már nem tudják,mit csináljanak.Szerintem ezek összeülnek kollektíve,ki mond nagyobb f@szságot.A legidiótább ötlet nyer egy vállveregetést a nemzeti vő ledjei által megvilágított elméjű nagyvezírtől.
cikicakk55
Ez egyszerűen már hihetetlen! 2015 óta hallgatjuk,olvassuk,nézzük ezeket a süketeléseket.Nem hiszem el,hogy van az országban olyan ember,akinek még nincs tele a... a meg mindene ezzel a rohadt dumával. Ma közmunkás lenne az Orsós család,ha annak idején nincs Soros György. Épp úgy még jó páran akik most ott szidják,pont neki köszönhetik,hogy lett belőlük valaki. . Mondjuk én nem örülnék neki ha a fiaimból ilyen valakik válnának,de hát mit is várhatunk olyan apától,aki üti-veri a gyerekét. Soros nem csak a migráns szervezeteket támogatja,hanem a szegényeket is. Miből fogják tudni,hogy melyik szervezet segít a Magyar szegényeken és melyik a migránsokon. Olyan rohadt unalmas már ez az állandó Sorosozás. Nagyon remélem,hogy pont ez a túltolás lesz a veszte ennek a mocskos kormánynak.
Macskaszem
Ha megfizetik a bevándorlási különadót, akkor hozhatják a migráncsokat dögivel? Ha meg nem, akkor miért is kell fizetniük?
tudode
Keményen megdolgoznak ezek az ifjak a BÁRSONYSZÉKÉRT, v hülyére veszik az ÖREG HARCOST a beszédírókkal együtt, hasonlóan, mint amikor be-, kikapcsolva maradt a
.
www.youtube.com/watch?v=i3XJNSkC6mE
.
???
namihami
A "" bevándorlási adó"" egy újabb olyan elselmeczizhető pénz lesz, amit ellenőrizhetetlenül fognak hazavinni a fiúk.
Senki nem tudja a felhasználását és egyáltalán, az indokolhatóságát ellenőrizni. A Sorosnak kéne nemzetközi pert indítani. A baj az, hogy mire itélet lenne belőle, addigra ismét a költségvetés (,lásd adófizető/mi) lennénk, leszünk a kezesek.
papa.49
A roggyantonyo, meg a takonyárpi mennyit fizet be az adóba likasfejű majom ???
SystemError
Holik horogkeresztény fajtárs, aki az anyját is eladná...
anima
Nair (NER) jelentése jelen esetben : Hair removal system that does not work.

www.abbreviationfinder.org/hu/acronyms/nair_no-hair.html

Vagyis Hollik "Nair" (No hair) István komplexusos kis pöcs tombolása a NER árnyékában.
kisrigó
Nem várok érdemi választ, de megkérdezhetnék a parlamentben, hogy a roggyant tóni fizetős kuncsaftjai után mennyi adó jár? Miután nagy nehezen megtudtuk, hogy milyen horibilis összeget kaptak a cégei a migránsoktól, szép kis adót lehetne kivetni! Persze, tudjuk : kivéve a gyevi bírót!
kisrigó
Teljesen mindegy mit hazudnak, úgy látszik megint kell már egy kis "alkotmányos költség!"
volvós
Pistike !! Hogy ízlik a " fehér vitamin " a bőr-csőből ???
karma1
Mi van? hollik vette at a stafetabotot kosalala, nemethsziszi utan? Most o az ugyeletes nemzeti bohoc?
Csinalja csak, majd csak eszreveszi elobb-utobb, hogy mennyire hulyere veszik...De o is nyugodjon meg: ot sem fogja a fo"ni az ut szelen hagyni, kap majd valami jo kis vegkielegitest (mint nemethsziszi a ketmilliardot a birkozashoz, ami osszeg vegulis nem a birkozoszovetseg, hanem n.sziszi sajat szamlajan kotott ki, es valahogy nem epul belole a birkozoknak a vilagon semmi sem...
Gauntlet
@Shikari: Ki a nemzetáruló? a fönököd többször megy Moszkvába mint Kádár elvtárs meg Rákosi pajtás - együttvéve !
Ki a Soros csicska? a fönököd 10 ezer forintot kapott tőle, 200-ben fogadta is, mint miniszterelnök.
ki segíti a bevándorlást?
a Fidesz ! 20 ezer fő papirostul, plusz 1300 Németországból.
De naponta adnak nekik papírokat, amivel bárhova mehetnek. Vannak köztük bűnözők is. Igen
Te ezt támogatod. Ezeket
Qqberci
Ettől a Seggliktól kéne már megszabadítani az országot...
human
Még fideszes körökben is azt hitték a választás után le fognak állni a sorosozással. Emlékezzünk csak. Maga Bencsik András mondta, hogy abba kell hagyni ezt az óvodás kommunikációt. Bencsik, aki messze nem vádolható bármilyen ellenzéki szimpatizálással. Vagy ott a Professzorok Battyányi Körének vezetője aki kimondta, hogy a sorosozás a buta embereknek szól csak, ő maga nem támogatja ezt a fajta propagandát.

Orbán viszont olyan, mint egy pitbull. Bár megnyerte már a csatát, de nem tudja elengedni az ellenfelét amíg abban egy szussz lélek is van. Sok évvel ezelőtt mondta Orbán, hogy az ellenfelét nem legyőzni akarja, hanem megsemmisíteni. Attól tartok, hogy ez a gondolat nem áll meg párt szinten, hanem a társadalom nem fideszes tagjaira is vonatkozni fog.
karma1
@Gauntlet: Ne varj semmifele ertelmes reakciot se csikaritol se a budosfaroktol - keptelenek akar a legegyszerubb szoveget is ertelmezni, ok csak azt tudjak mantrazni, ami pamfletet "odafontrol" kapnak.
Ha nem valaszolsz neki az a legjobb. Letelepedesi kotvenyesek a csaladtagokkal egyutt 38 000 + -an vannak, plusz KETSZER 1300 fo (tavaly ennyi es mar iden is megvan ez a mennyisegu befogadott).
Eszervekkel csak ertelmes emberekkel erdemes vitatkozni - hulyekkel, meg ilyen kimondottan rosszindulatu beepitett provokatorokkal NEM . Ennel a tudasod es az idod is ezerszer tobbet er.
Ha nem valaszolsz nekik, szetdurrannak a pipatol , mert csak akkor tudnak parttalan baromsagokat szorni erre az oldalra (is), ha valakivel ilyen hosszu polemiaba keverednek.
tulipan
@Shikari: Amik csak a TE bomlott vizagyadban léteznek, Te tökkelütött, román vándorecigány???
silber13
@Shikari: De nefelejtsd el magadat is közéjük sorolni,mint egy igazi intruder hungarofőb mitapéldányát!:-))
silber13
@Shikari: Hát azért kussolj szőröstalpú Durbincs-Shikari!:-)))))
Jozefina
Elmeháborodottak hoznak ilyan törvényt, vagy vezetnek be adót!!!???
tulipan
@Shikari: Hát azért kussolj szőröstalpú Durbincs-Shikari, úgysem érdekelsz senkit!:-)))))
Zeta
És akkor megint hazudtunk egy nagyot a híveknek, a rengeteg értelmesnek. Akik most már biztonságban érzik majd magukat, akár a "pirézektől" is!
A befolyóösszeg felhasználása meg olyan , mint az egykori nyugdíjkassza, vagy az IMF hitel , vagy az új repcsi teherszállításra , mentésre, katonai célokra. Humbuk.
Clavigo
@Shikari: Marharépa,,,Már megint " szolgálatba helyezted " magadat ?
silber13
@Shikari: Mióta vagy te nemzet, te elmebeteg?:-)))) Szimplán hülye nagyképű, szar alak vagy!
silber13
@Shikari: Na mi van, már a az országot akarod szopni, kis kéjenc!:-))))))))))))))))
silber13
@Shikari: Neked egy dolog hiányzik: a kényszerzubbony!
silber13
@Shikari: Te szerencsétlen, még a "migráns" szót sem tudod helyesen leírni!:-)))))))
silber13
@Shikari: Megint - mint általában szoktad - halandzsa szöveget próbálsz elhinteni, és eszed ágában sincs elismerni hogy fingod nincs a " migráns " szleó helyes leírásáról Ostoba fajankó vagy a szerelmetes főnököddel egyetemben, aki önálló ondolatot képtelen elmondani, csak olvassa mások förmedvényeit!
silber13
@Shikari: Bezony! Akkor ellenség volt Periklesz, Cicero, Grotius, Schopenhauer, Kant , vagy Albert Sweitzer,Pablo Casals, Beetoven, -wagner Bartók és még sokan mások! Ugye?:-))Ez mind szemét, igz te csökött agyú??
Micike
Kedves Hollik úr! Tiszteletreméltó édesanyja nem mondta még, hogy "kisfiam vedd elő a józan eszed, attól, hogy beálltál szép, nagy milliós fizetésért lakájnak, a napokban fel is emeltétek magatoknak, még nem kell elveszíteni a józan ítélőképességedet! Ne tedd magad nevetségessé az ismerősök, barátok, rokonok előtt, annyira szégyellek. Maholnap nem merek bemenni a közértbe 1kg kenyérért, ég miattad az arcom:"
silber13
@Shikari: De liberális volt A.Schweitzer, ( tudod, az a bolond Nobeldíjas orvos és orgonista, aki négereket ógytott az őserdőben, Beehoven a süket zenész, de ide
silber13
@Shikari: Érdekes, afelsoroltakat még névről sem ismered, mert buta vagy de azért neked degeneráltak, mert nemvoltak olyan hülyék, mint te!:-)))
csak úgy....
@Shikari: szia tibi! reggel 6-tól nyomod itt a süketet,hol mint atomtudós majd politikus,szociológus,egyházi szakértö, orvos,erkölcsrendész, na meg hazafi...
egy csöpp önkritika sem szorúlt beléd, azt hiszed magadról ,hogy (???)
el kell,hogy szomorítsalat! te csak egy nulla vagy,egy "alátét" egy ócsmány gépezetben !
további jó munkát! ;)
Nessy
@Shikari: Ne ítélj, hogy ne ítéltess! ( Biblia) Tudod, azért a te általad "degenerálnak" tartottak is vannak olyan műveltek és intelligensek, mint egyik másik képviselő. Azért nem írtam fidesz hívőt, mert azért arra szinvonalra, tisztelet a kivételnek, nem szeretnénk süllyedni!
Nessy
@Shikari: A legujabb törvények ismeretében az lenne meglepő, ha nem a fidesz nyerne legközelebb is, ha lesz legközelebb! Hiszen levélben már a szomszédasszony macskája is szavazhat, ha borítékba teszi, és rábízza Teknőc Ernőre. Annyi öreg krumpli, meg esetleg böske utalvány, (azon jól keres az előállítója, meg adóban legalább 20% visszakerül a költségvetésbe) még csak akad, amivel meg tudják venni a szegényeket! Aztán vannak a szervilis kegyencek, akik elvből rájuk szavaznak. Meg akiket közmunkával meg lehet zsarolni. Össze is jön az elsöprő 48% ismét!
A jobboldallal egyébként azért "lehet szót érteni", mert érdemben egyetlen rázós kérdésre sem válaszolnak! Tudom, majd decemberben! Aki meg esetleg megszólal, annak csak egy lejárt lemez van a lejátszójában. Migráns, Soros, Brüsszel.
Az "együttműködés" abból áll, hogy a bizottságok kormánypárti tagjai együttműködve szavaznak le minden ellenzéki javaslatot!
A tisztesség, a korrektség, a józan ész hosszú távra rekreációs szabadságra ment kis hazánkból. Jöhet a hozsanna!
vladimir putin
@Shikari: azt a "választók akarata" részt erősen kétlem. A többi majdnem stimmel, kivéve például hogy a szavazók nem lettek megzsarolva. (közmunkások, ukránok)
khmm...
Viszont az az átlagos a szegények száma elég lenyűgöző adat a részedről.
Kifejtenéd ezt bővebben is?
Nessy
@vladimir putin: Miután nem volt programja a fidesznek a Sorosozáson kívül, igy könnyű arra hivatkozni, hogy "erre szavaztak a zemberek"!!
Nem hiszem, hogy akadt volna olyan címeres marha, aki arra szavaz, hogy elvegyék a cafetériát, hogy emelkedjenek az árak, gyengüljön a forint, hogy nemzedékekre eladósodjunk Moszkvának Paks II. okán.
Hogy bárkit le lehessen hallgatni, gyanúsítani ok nélkül. Hogy már két embert "fel lehessen oszlatni", ha politikus háza előtt áll meg.
Hogy még tovább barkácsoljanak a választási törvényen, a többször módosított alap valamin.
vladimir putin
@Nessy: én inkább örülök neki, hogy ezek a maffiózók nyertek, mert a csontvázak olyankor kezdenek kihullani a szekrényből, amikor még a NER van ott.
Ebből talán az idióták is megtanulják, hogy kár volt oda ikszelni.
Persze így már késő, 2018 április 8-tól kezdve örökéletet kaptak a lopásra.
De ne legyen igazam.
Nessy
@vladimir putin: Félek, hogy igazad lesz! Tudod,a mostani választást elnézve, és felmérve, ez még csak rosszabb lehet. Ember, ki itt élsz, hagyj fel minden reménnyel! Dante után szabadon.
vladimir putin
@Nessy: mondok még rosszabb sztorit is. Az EU-s választáson nyer a NER. (Ez könnyen elképzelhető, hiszen szerintem a németeknek is tele van már a töke az idióta török bunkókkal.
(ez egy valami Özil nevű gülöszemű focistán mutatkozott meg.)
Az EU választás előtt az Orbán, az olaszok, franciák meg a német horogkeresztények szövetséget fognak kötni, ezzel meg is nyerik a választást.
Odaül egy illiberális izé Merkel helyére (nagyot hibázott, azt ne felejtsük el)
ez káoszhoz fog vezetni. (nem mintha most nem lenne az)
Oroszország közben dörzsölgeti a tenyerét, mert 20 évvel előbbre jár a diktatúra felépítésében,
Hadereje van, Európának pedig a nullával egyenlő.
Hosszú történet, de Európa vesztésre áll.
Ráadásul Amerika is ellenség lett, amióta Oroszország Trump elnök urat ültette az elnöki székbe.
SystemError
@Shikari: Műmagyar hazaáruló féreg! Hírdeted a tolvaj maffia propagandát megint? Parancsolgatsz kis pöcs, ki nem szarja le, hogy valami kis nyomorék ide hányja a komplexusait!:)
vladimir putin
@SystemError: a hazaáruló az annyira szánalmas már.
MANAPSÁG A NER FÉREG, A MENŐ!
SystemError
@vladimir putin: Csak közben tényleg ezek a legnagyobb hazaáruló tetvek. Magyarkodik és közben kirabolja és megvezeti, megosztja a országát. Szociopata kis köcsög!
tudode
Ezeknek ráment az agyukra a GAZDIJUK cinkosaként, mivel azzal ÁTLÉPTÉK az emberiesség határát, szégyenszemre, hogy
.
---- Elszabadult a propagandagépezet: már az otthonápolók is Soros kottájából játszanak
merce.hu/2018/07/22/elszabadult-a-propagandagepezet-mar-az-otthonapolok-is-soros-kottajabol-jatszanak/
.
Mit képzelnek ezek az ALÁVALÓKKÁ váltak, hogy JÓSZÁNTÁBÓL hagyja el otthonát, hazáját bárki, de már arra vetemedtek, hogy az ÁPOLÁSI DÍJBÓL az ápoltakkal együtt éhezők, nélkülözök szórakozásból kuncsorognak AZOKNAK, akikkel úgy elszállt JÓ DOLGUKBAN, hogy tetszelegnek annak, akin NEM MÚLT, HOGY BEVEZETHESSE a halálbüntetést, és se Istent se embert nem ismer a rútul megszerzett HATALMÁVAL!
.
Azzal szemben, hogy MILLIÁRDOK szállnak el NARANCSKÖDDÉ az ÁPOLÁSI DÍJRA JOGOSULTAK számára OLYAN FELTÉTELEKET szabnak, hogy II. fokon is elutasytható legyen, mivel a MÉLTÁNYOSSÁGOT nem ismerik, mert a KISGÖMBÖC, és a strómanok MINDENT VISZNEK, a szócsövek pedig UNDORÍTÓAN igazodnak ahhoz, aki ELSZABTA az ő jövőjüket is!
.
A témához: Orbanisztán ÁTKOSABB az ÁTKOSNÁL, mivel akkor, ha szorúlt az ország kapcája "csak" januárban emelgettek árakat.
Eladott Ország
Igen, ezek a mindenre is méltatlan alakok ássák alá közös erővel a parlamenti demokráciát, a politikába vetett közbizalmat. Az ellenzék bárgyú asszisztálásával. Ezek a szánalmas, Orbán kottájából büfögő, hazug, cinikus, a kollektív amnézia hátán magasra kapaszkodott alakok, akik miatt az Országgyűlés egy vidéki kocsma színvonala alá süllyedt, mechanikus gombnyomogatásra berendezkedett, méltatlanul lecsúszott intézménnyé züllött.
Valóban rossz ezt nézni.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--lVng_vNh--/w_1160/761q4L3TufX8CG71a.gif
Hollikról főleg eszembe nem jut semmi, hogy nála mi lehet a sérülékeny pont. Hullik a haja, vagy mi?
SystemError
@Shikari: Ettől a fidesz papagáj propagandától még nem lesz igazad... Volt már ebben az országban néhány hazaáruló és országát kifoszotó rezsim és mindig megvolt hozzá a csühe is. Hidd el, hogy majd minden" jó ügyre" lopott pénzt visszadnak, ha ilyen hülye vagy. Ettől ez még lopás, ha visszajön ha nem. Ettől te meg a hazádat meglopó tolvajokat támogatod. Akkor szerinted ezt hogy hivják, ha nem hazaárulónak?
Jozefina
Miféle újabb védelemről beszél ez az idióta??!! Mi veszélyezteti Magyarország biztonságát a betelepedési kötvényekkel bejutott bűnözőkön kívül és az országban levő több ezer orosz ügynökön kívül??!! Nem mondva csinált problémáról kellene hülyíteni a választókat, hanem a valós dolgokkal foglalkozni!!! A naponta több bűncselekményt hazánkban elkövető egy sem bevándorló, hanem mind magyar állampolgár. Talán ezzel is foglalkozni kellene!!??
Nessy
@Shikari: Morbiditás, mortalitás, oktatás, egészségügy színvonala, adónemek száma és szintje. A "rezsicsökkentés" dajkamese. A kórházaknál nem adósság rendezésre, hanem a finanszírozás normalizálására lenne szükség. Egyre tágabbra nyíló olló a felső és az alsó decilisek között.
SystemError
@Shikari: Ki mondta, hogy régen nem loptak..:) Nagyon szar a propagandátok..A félbeismerések hatásosabban manipulálnak, ez így nevetséges., ebbe is foktok belebukni, amikor elindul a dominó. Már minden hit kérdése a lopásokkal kapcs, ha 2-3 nagyobb kiderül, utána a töbhi 1000-et sem hiszik majd el..Erre lassan felkészülhettek!:)
tudode
Tanmesének is beillik ez az "SS" történet, hol kezdődik a TISZTESSÉG, és a TISZTELETLENSÉG, a másik/mások bizalmával való visszaélés, a több százezer kegyeltjéből egy politikai kalandor által a JÓTEVŐJÉNEK, tiszteletreméltó hírnevének MEGGYALÁZÁSA megsokszorozott ÁSPISKíGYÓ RÁUSZÍTÁSA!
.
Szégyenletes az, hogy a FELKAROLT nekimegy azoknak a szervezeteknek, akik civil szervezetként LEHAJOLNAK az elesettekhez pl. mint a családban is az ÖKONÓMIKUS szeretetszolgálat, ahelyett, hogy hasonlóan a NYALAKODÓKHOZ az állam háztartási törvény keretében biztosítanának forrást, vagy TAO, PAO, MIO alapon, mint a PUSKÁS AKADÉMIÁT az ÁLLAMHÁZTARTÁST megrövidítve!,
.
Az egész világ tudja, hogy ez egy KABARÉ, elterelő hadjárat
..
www.youtube.com/watch?v=64doyiXCFZk
.
SystemError
@Shikari: Ezen az alapon minek vagy itt...Semmire nem válaszólsz, csak mellébeszélsz folyamatosan. Szóval, mert én mit tudom én hol állok a tűzhöz képest, azért nem lop a fidesz ? :) Pontosan erről beszélek, hogy a fidesz, aki kizárólagos jogot formál a tűzhöz, előbb utóbb számon lesz kérve és mivel más nincs a túznél, ezért ezt ilyen szar mellébeszéléssel egy ideig lehet csinállni, de azt is csak a parasztoknak..
balos
@SystemError: Az ilyen shikarinak hiába próbálsz ÉSZ érvekkel kommunikálni,az elköteleződése felül írja a józan észt!
SystemError
@Shikari: Hány forintot ér posztonként a liberális szó? Biztosan nem keresőoptimalizálás miatt csináljátok...:) Ezt abból is gondolom, mert egyszer hazugan arra reagálsz, amit nem is mondtam és másodszor, mert továbbra is terelsz.. persze ezt sok tréningen kerezztűl tanultátok a felszopó képzőben. Igazából szarok rád és arra, hogy mit gondolsz. Vagyis téged nem azért fizetnek, hogy gondolkodj. Arra meg nem vagyok kiváncsi, hogyva pénzért bullshitelj. Nem kell semmit megvitatni, végülis miért van itt az ember ennyit, főleg ti.. Érdekes, hogy itt ógtk egész nap, de nem vitattok meg semmit...:) Azért emlékeztetnélek, hogy az ügynök múltra, eddig még senki sem volt büszke..bár gyanítom, hogy nem fizetnek rosszúl..
SystemError
@Shikari: "Mit kéne megvitatni veled? Azt, hogy semmiféle lopás miatt nincs eljárás és az jelenleg" pont iluenek mond egu köcsög megélhetési bűnöző. Osztod itt az észtcezzel s köcsög, senkiházi erkölcsel. Tudod minden hülyebfasz elhiszi a csúcson, hogy kikezdhetetlen, aztán 10-20 év múlva, amikor vége a vénykorszaknak és csak elhagyatott fidesz pártiroda. Egy csöves bemegy és megfog találni egy titkos dossziét egy csomó köcsög fedőnevével, mint shikakaa meg Durbincs..
verőce21
Magyarországon 67 db bejegyzett álcivil szervezet van.
A képviselőik itt sivalkodnak ezen a fórumon is.
SystemError
@verőce21: Ebből a legnagyobb álcivil szervezet a fidesz!
nemfideszes
Seglik pisti megint pöffentett egyet. Szólhatna már valaki ennek a f@sznak, hogy már a főnöke is megmondta, a sorosozás csak egy marketing eszköz volt. Igaz sikeres volt, mert a verőce féle véglények csont nélkül beszopták.
nemfideszes
@verőce21: Magyarországon egyetlen egy álcivil szervezet van, az adófizetők pénzéből kitömött CÖF.
A kondából elszabadultak pedig láthatóan nem győzik újra és újra felröfögni a kormánypropagandát.
SystemError
@Shikari: Lenne egy csöppnyi eszed és ismernéd a történelmet, akkor az ilyen korszakok "nagyurai" nem szoktak nyugodtan megöregedni a lopott pénzzel.. A másik fajta féreg, mint te is, akinek a tevékenységkörét régen ügynökaktákba írták,az ma szintén valahogy nem az a nagypofájú, büszke tolvaj, maffiózó. Legalábbis, akik régen voltak. Minden seggfej veszte, hogy hogy azt hiszi, hogy ő a lekirályabb! Egy ideig aztán jön a pánik, aztán szertefosdzlanak, a "nem hagyunk a út szélén" meg hasonlók. Parádézzál csak köcsög gyerek a nyomaid megmaradnak, akármi is a megnyugtató beszervezős szöveg! :)
verőce21
@SystemError: @nemfideszes: Hamisak a válaszaitok!
Nem nyert egyikőtök sem hangszórót. -(
csak úgy....
@verőce21: te ki pitscha lehetsz ha ennyi mindent tudsz?
fogadok,hogy neked már a múlt rendszerbe is mindíg igazad volt!
verőce21
@csak húgy...: (17:48) Te ellenben ezt sehogyan sem mondhatod el magadról! :)
csak úgy....
@verőce21: mondom,hogy mindent tudsz ! ;) nyertél egy hangszórót! :)
verőce21
@csak húgy...: (18:08) Neked adom, megdöglesz érte úgy is! :)
SystemError
@verőce21: Lássuk be ebben senki sem lehet biztos. 10-20 év és kiderül. Az viszont tisztán látszik, hogy, ha azt hazudják jó helyre megy a lopott pénz, akkor az országban sokan legitimnek tekintik a lopott pénzt... 0 erkölcs van az országban. Mit fogtok mondani, amikor elkezd elfogyni a lé és az igéretekből magyarázkodás, aztán fenyegetőzés lesz? Értem, hogy nem ebben hisztek, de ez szokott lenni. 150 milliárd a gázból, 3000 mmilliár mahánnyugi. Kötvény 100 milliárd, stb stb.. Akárhogyan is hivátok a lopást "szent ügy", ez konkrétan sok ezer milliárd. Mi lesz, ha ez nem szent ügy lesz? Szóval lehet hinni ebben, de bűncselekményt támogattok melldöngetve...
verőce21
@SystemError: (19:53) Majd 10-20 év múlva meglátjuk! (Si je vis.)
SystemError
@verőce21: Addig is marad a jó erkölcs, de 10 miatyánk megoldja igaz? :)
verőce21
@SystemError: (08:05) Ha nem, akkor egy rózsafüzér. :)

A rendszeren belül, aki valamely minőségi kompromisszum árán anyagi kompenzációhoz jut, az anyagi javak birtokában egyféle hatalmi áttételhez is jut, részese a hatalomnak, mindenesetre jobban beletunkolhat a hatalomba, mint a pénztelen ember.
A másik oldalon az, aki kompromisszumot köt a Hatalommal, ezen a réven anyagi kompenzációhoz jut, a kivételezettek kasztjába kerül.
Mit gondolsz a parlamenti ellenzék melyik kasztban fellelhető képviselő fajta?
SystemError
@verőce21: Nem tagadom, amit írsz, hogy ne lenne így a mindennapokban. Több ezermilliárd elcsalása, azért szerintem a " minőségi" különbség kategória, hanem ninősített bűncselekmény. A szabályok betartása vagy legalább a látszat fennyartása, pedig lopás tényén túl, azért fontos, hogy ezt a fajta viselkedést ne tartsa legitimnek a társadalom. A fidesz azzal, hogy kommunikációban, megmagyarázza a Mészárost és szándékosan immunissá teszi a társadalmat a lopások kirakatbanyartásábal óriási társadalmi károkat okoz a fiatal generációkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.