Ezen a héten hazánktól délre látogat a miniszterelnök.

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hova utazik a héten Orbán Viktor?

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A kormányfő kedden Podgoricában megbeszélést folytat Dusko Markovic miniszterelnökkel és Ivan Brajovic parlamenti elnökkel.

Milo Djukanovic, Montenegro elnöke hétfő este munkavacsorán látja vendégül Orbán Viktort – tette hozzá a sajtófőnök.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Minek ekkora képet mellékelni az íráshoz? Ő nem szereti a kövér katonákat, én (és sokan mások) nem szeretem a dagadt, törpe hazug politikai vezetőket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Na akkor ott sem számíthatnak semmi jóra!!!?? Valami biztos történni fog??!!!
colibri
Minek ekkora képet mellékelni az íráshoz? Ő nem szereti a kövér katonákat, én (és sokan mások) nem szeretem a dagadt, törpe hazug politikai vezetőket!
Zeta
@colibri: lesz pacal. Meg felfordulás ott is.
tudode
Delejes a bácsi, mert ahogy kitette a járókáját
.
------ Tízezrek tüntettek Izraelben
24.hu/kulfold/2018/07/23/izrael-tuntetes-meleg-ferfiak-beranya/
.
Válami van benne, csak nem az igazi!
.
-
papa.49
@tudode: Se a havaska se az mti ezzel valahogy NEM DICSEKEDETT !!!
human
Orbán szövetségeseket keres az illiberális demokrácia terjesztésében. Megossza tapasztalatait
- hogyan kell a médián keresztül megvezetni a tájékozatlan tömegeket,
- hogyan kell elültetni a gyűlölet magvát,
- hogyan kell kiépíteni a klientúrát,
- hogyan kell finanszírozni egy korrupt kormányzatot törvényesített eszközökkel (trafikok, földpályázat, TAO, ...)

Orbánnak is van egy terve. Európa országait korrupt kormányoknak kell irányítaniuk. Ők hagyni fogják egymást lopni, a jogállam és az emberi jog sem lesznek már fontosak.
Micike
@Jozefina: A szárazföldi részen bekerítjük nekik ajándékba az országot, a tengeri szakaszra meg ajándék békaembereket küldünk. :)
colibri
@human: Pontosan így van. Ezeket tanulja nagy tanítóitól: Putyintól , Erdogántól, meg a baltás főnökétől.
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
anima
Teljesen mindegy, csak ne jöjjön vissza soha. Rontsa ott a levegőt tovább.

Én a Marsra küldeném és utána bejelenteném, hogy megbukott a Mars-program, ezért leállítjuk.
Homok a szélben...
tudode
@papa.49: .
Általános JELENSÉG, amerre jár ez a FÉKTELEN felcsúti hatlövetű, általában TUDTÁRA ADJÁK azt, hogy ma már NEM SIKK az umbuldája!
.
Csak repkedjen, VIGYE HÍRÉT saját magának, mert a VILÁGHÁLÓ az őkegyelme legnagyobb ellensége!
kisrigó
Vajon mit visz ajándékba a hátizsákjába? Stadiont, templomot vagy kórházat ígér majd nekik?!
eszegfu
Elgondolkodtató... vajon miért "ápolja" OV ennyire ezt a kapcsolatot? Nem egészen 14 ezer nkm a területe és 623 ezer lakosa van... mintha M.o "gyarmata" lenne... a legnagyobb bankjuk az OTP kezében, az idegenforgalom (amiből fő bevételük származik) Mészáros kezében, a hirközlő hálózatukban szintén a Magyar Telecom a tulajdonos, meg hát Djukanovicot a 2. legkorruptabb politikusnak "választották". Mindenesetre én az ilyenfajta "barátságot" inkább titkolnám, vagy méginkább nem is barátkoznék velük O.V. helyében.
cikicakk55
Nem jó fele indul. Grazba kéne már nagyon utazni,mert egyre zavarosabb a tekintete. Egyszer csak azt veszik észre,hogy mást sem csinál csak rázza a kezét a nadrágban,meg nyalogatja a száját. Mondjuk én örülnék neki,ha már ott tartanánk,mert végre nem lehetne tovább titkolni,hogy baj van! nagy baj van!
anima
A Népnemzeti Illiberális Pöttyösseggű Pitsába?
eszegfu
@Clavigo: 11:52 Csak egy idézet hozzá, mert nem birom kihagyni... "Ezt nem lehet elégszer elmondani!"
Micike
@Shikari: Azért ezt ne terjeszd, mert azt hiszik a népek, hogy nem tudod mit jelent a szó. Kapd elő az idegen szavak szótárát és meg fogsz lepődni!
Liberális: Szabadelvű, engedékeny, bőkezű.
Liberalizmus: "A liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.
A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.
A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban. A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak."
Szóval mi a bajod a szabadsággal? Úgy érzed nem neked való? Örülök, hogy segíthettem. Komolyan.
desiro57
NEM AZ A LÉNYEG, HOGY HOVA HANEM, hogy ne tudjon vissza jönni!!!
csak úgy....
@Shikari: szakadok a röhögéstöl! csak nem a magyar egzisztenciális biztonságot félted?
...te nagyon hülye!
papa.49
Az a baj hogy UTAZIK, ÉS NEM VISZIK LEZÁRT KÖCSÖG FORMÁJÚ EDÉNYBEN STÍLSZERŰEN !!!
SystemError
Persze Montenegróba. Inkább megint idegszanatóriumba dupla lobotómiára és elekrosokkra! Után beugrik a bőröndökkel svájcba, ahogy szokott..
bence
Le,,,,om , hogy hová utazik ! Már csak azt élném meg , hogy soha többé nem jön vissza !
human
@colibri: Tegnap 11:07-re. Hát igen. Orbán már ellenzékben is azt hányta Gyurcsány szemére amit ma ő valósít meg valóban kifinomult, profi módon. A poén az, hogy az elmúlt 8 évben is azzal vádolta meg az ellenzéket amit ő maga csinált. Bűnözőket beengedni a határon és befogadni őket? Már papír van róla, hogy ezt Orbánék tették a letelepedési kötvénybiznisszel. A legviccesebb az volt mikor Brüsszelben az ellenzék médiafölényére hivatkoztak :)
colibri
@human: Nálam a hazudozás viszi a pálmát. Aljas módon ők tették szlogenné Gyurcsány zártkörben elhíresült mondását, a " hazudtunk.."... stb és erre mit tesznek már harmadik ciklusuk óta? A legszomorúbb, hogy sok követőjük/szavazójuk van és különösen a buta, nélkülöző, orbánék által átvert rétegekben. Egyenlőre azt csinálnak, amit akarnak. Sem drótkertésen belül, sem kívülről nem akadályozza meg őket senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.