A tervek szerint ma fogadja el a Parlament a Budapest törvény néven ismertté vált salátatörvényt. A javaslat három nagyobb témakört érint: 1) Budapest Diákváros – Déli Városkapu Fejlesztési Program megvalósítása; 2) Budai Palotanegyed megújításával kapcsolatos beruházás megvalósítása; 3) Filmtámogatással kapcsolatos szabályok módosítása. Cikkemben a Budai Palotanegyeddel foglalkozom részletesebben, a másik kettővel csak röviden. Budapest Diákváros …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A Budapest Diakvaros projektet azonnal ki is huzhatjak - CEU elmegy, a tobbi felso iskolat, egyetemet, a komplett felsooktatast szetvertek - akkor most hol is tartunk? SEHOL! Nem fognak jonni a penzes diakok kulfoldrol, akik eletben tartottak az ingatlan (alberloi) vallalkozasokat, a bulinegyedeket, a kulturalis es kulinaris, vendeglatoipari helyeket, es a Deli kapu- Varnegyed projektet is eldobhatjak a pichaba, mert ha odakoltozik a kiraly, az egesz Varnegyed elvesz a koz javara, es mint Budapest legnagyobb turisztikai es vendeglatoipari kozpontja szinten megszunik. (Mar most korlatozva van erosen a Varba egyszerre beengedheto turistabuszok szama, ezzel a turistak szama is).
Ezt IS szetb@szta a csuti toporonc - amihez csak nyul, szarra valik a kezeben... Anti-Midasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.