Van, aki nem szereti a főtt kukoricát nyáron, amikor a lé a könyökén csöpög, és a szája is összetapad a sótól? Nem nagyon ismerünk ilyet. Na de akkor hogy kell főzni? A szerkesztőségben feljött a téma, és úgy döntöttünk, megér egy cikket – én például most jöttem rá, hogy (bocs, Mami), eddig rosszul főztem az egyik abszolút kedvencem. Szóval összeszedtünk pár alapvetést, amit úgy tűnik, jobb, ha mindenki tud. A dolog hiperegyszerű, nem kell aggódni. Sőt, van, aki így készíti, és állítólag így is isteni: Párolt kukorica – recept
Forrás:
nosalty.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
6 hozzászólásarrow_drop_down_circle
En is megprobaltam a vizben valo fozest, de az az igazsag, hogy vagy alul foztem, vagy szetfott, ez mindig attol fuggott, hogy a kukoricat mikor tortek le, meddig volt a pulton, es hogy a foznivalo kukoricat, vagy a lo'fogut sikerult-e vennunk - ez mind a zoldsegestol (is) fuggott...
Itt ugyan csak a szigoruan emberi fogyasztasra valo vehetjuk a boltban, es altalaban frissen, de kettonknek eleg egy-egy cso egy este, csemegenek, amikor meg Anyukam fozte, akkor meg 5 tagu volt a csalad, meg persze jottek a batyaim haverjai, meg az en osztalytarsaim, ugy hogy 20-30 csonel nem fozott kevesebbet az Anyu...:o))))
Új hozzászólás