Ezért aztán enyhén nevetséges azt feltételezni, hogy beveszi bárki, hogy nem azt szavazták meg, amit akartak. Teljesen felesleges arra hivatkozni, hogy ellenkező esetben a frakciónak kevesebb pénze lett volna. Ugyanis a Fidesz-frakcióra is igaz. Annyira meg ők sem a zsebük ellenségei, hogy bukni akarjanak a szavazáson. Valószínűbb tehát, hogy senki nem zsarolt senki. Volt egy „A” verzió, ami helyett elővettek egy „B” verziót. Az sem kizárt, hogy eleve azt is akarták. Ezért aztán az az érzésem, hogy amelyik képviselő azt mondja, hogy csak az erőszaknak engedve tesz zsebre több pénzt, az vagy hülye, vagy a választókat nézi hülyének. Ahogy a Fidesz kommunikációja is az utóbbit teszi. Nagyüzemesítve. Most hogy indul a tusványosi izé, az MSZP öndelegálása a látszatkifogásoktól függetlenül is furcsa. Azért persze nem árt tudni, hogy legutóbb az LMP képviseltette magát a vezéri tapsolók csapatában. Az eredményt ismerjük.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Commenter: Jó eséllyel.
Gyurcsányt sok mindenért lehet támadni, de abban igaza volt, hogy a többségnek a hazánál a zsebe sokkal fontosabb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Gauntlet: a jelenlegi formájában el fog, de fel fogja ütni a fejét más módon ld. KDNP a "nagy túlélő jobbospárt"...a fidesz nyúlványa...
Commenter
@Nessy:majd ha orbánról is pl. utcát neveznek el a németek, akkor bevakkanthat, vajon Horn szobrába mikor fog belekötni?
Nessy
@Commenter: Jövőre kerek évfordulója lesz a Németh Miklós, Horn Gyula általi határnyitásnak! Orbán ott fog feszíteni minden megemlékezésen itthon és Németországban! És majd előadja a migráció elleni opust.
Gondolom, Horn Gyula szobrát a szoborpark legtávolabbi zugába fogják száműzni! Helyette megszoborják Orbánt lemezvágó ollóval a praclijában. Felemás gumicsizmában, kihízott zakóban.
GeoCravker
@Nessy: Amint áll egy gát tetején... Mint zöldár-elhárító
karma1
@Commenter: 20.25-re: Eleg szomoru, hogyha valaki ma becsuletesen akar politizalni, akkor az mar "megoszto" szemelyiseg lesz, es persze orban legnagyobb mumusa...
Probaljak elvonatkoztatni Gyurcsanyt az oszodi beszedtol, amikor eppen az mszp mocskos hozzaallasarol beszelt, es amibol o - eppen annak mocskossaga, arulasa miatt - ki akart lepni, mert kizarolag ettol lett o megoszto.
Aki emlekszik itt meg Bejlankra,- aki akar az eletet is felaldozta volna az lmp-ert - SOHA EGYETLEN SZOVAL sem orbant es a fideszt ostorozta, hanem minden kirohanasa kizarolag Gyurcsany- es DK ellenes volt! Szoval nala is hatott a schiffer-ungar - fele agymosas, es elhitte, hogy az egyszer mar arulokent leszerepelt partocska most majd egyedul megdonti orbant, a szeltyuk segitsegevel.
Az egesz lmp-nek nem volt mas programja, csak a DK-t es Gyurcsanyt ezerrel megfurni minden vonalon, es igy az esszeru osszefogast is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.