Önt is zavarta, hogy csak úgy, koordinálatlanul ömlöttek eddig a közpénzmilliárdok az egymás után lezavart nemzeti konzultációkba? Ennek vége: jön a (nyilván közpénzmilliárdokból felállítandó) NKK. Miniszteri biztos felel majd a megalakításáért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Még mindig nem elég?
Meddig zaklatjátok még az embereket?
B+!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@karma1: Nejem ki nem állhatja a Fideszt (azért még együtt vagyunk:-)))), de mivel egyházi ovit vezet pénzhiányban nem fognak szenvedni (bár ők befogadnak SNI - s, hátrányos helyzetű gyerekeket is, szóval még a havi 500 ezer sem lenne elég fizetésnek ha azt nézzük). Félre ne érts, nem panaszkodás, azt én nem szoktam, csak amikor a képviselők bérét megemelik néhány százezerrel mint pl. most kicsit én is megcsóválom már a fejem.
karma1
@division: Ez pedig mar komoly eredmeny - es valoban, az asszonyt nehogy lecsereld, azert az 5 gyerek nyomjon mar valamit a latban ! -, es hat szomoru, hogy a kepviselok beret emeltek, nem a tenylegesen dolgozoket...
division
@karma1: Nem cserélem le:-) Ellenben a pap még mindig ugyanaz akit pár éve már a legszívesebben vízbe fojtottam volna...Na de az ember inkább elviseli, az óvoda dolgaiba nem igazán szól bele, pénzeket intézi, az hogy mellette egy pénzéhes fasz egy másik dolog...Egy képviselő keressen persze többet, csak arányaiban nézzük, szegény Orbánnak kellene a legtöbbet keresnie mint az ország miniszterelnökének, erre van neki 700 ezer ft megtakarítása. Mégsem közpénzen jár akkor ide-oda? :-)
Gauntlet
Remélhetőleg Rogán is azon a hajón lesz amin elsüllyed a Fidesz. És mondd meg: erre a központosított marhaságra szavazott 2,8 millió ember! Nem is volt a kormánynak programja! Mi az istenre húzták ikszet?
RonaGyuri
Végre, nem is igazán tudtam, hogy mi az ami igazán hiányzik az életünkből!
Gondoljátok meg az örömünknek határa a csillagos ég. Itt van pl. a több évtizede messze a legrosszabb poló-eredményünk, de semmi gond igazi kárpózlást kapunk! =))
Grafix69
@division: Orbán Viktor a nép egyszerű gyermeke , elesett , hiszen még külföldre is egy kinőtt zakóban és egy túlméretezett nadrágban megy el. Minden tekintetben olyan benyomást kelt mintha egy taj paraszt vasárnapi templomba járna. Olyan szegény ,hogy 9. éve nem hajlandó olyan interjúra ahol nem előre megbeszélt kérdésekkel bombázzák. Sőt annyira nem vagyonos ember ,hogy annyi pénze van neki mint egy állami gondozásból felnőtt fiatal életkezdőnek . Mind-e mellett teljesen ostobának néz mindenkit aki hitetlenkedik az ő nem vagyonos létén. Mondjuk az öltözködésén látszik a hova tartozás . Én szégyenlem ,hogy egy ilyen kormánya van ennek az országnak , és azt is ,hogy 29 éve politizáló ember még mindig nem jutott az egyről a kettőre , sajnos a miniszterek elnöke rossz helyre , ráadásul a magyar nép legnagyobb kárára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.