Nem más, maga Gajdics Ottó kapta a feladatot, hogy mindenkit megnyugtasson, a képviselők fizetésének megemelése nem pazarlás, hanem valami, ami jár. Idáig követni is tudnánk a gondolatmenetet, ha nem csúszott volna meg a nemzeti hevületben az érvelés. A képviselők tehát kapnak kétszázezer forint többletjuttatást megemelt lakhatási támogatással, és ezzel "SZÓ SZERINT UTOLSÓK A SORBAN". Gajdics Ottó tisztában van vele, hogy ez az összeg önmagában meghaladja számos egészségügyi dolgozó és pedagógus nettó bérét? Nem az emelés mértékét, hanem az egész bérét!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Gajdics húzzon a 'csába! A hosszú nyelve meg akadjon egy forgóajtóba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Van abban valami báj hogy azok határozzák meg saját fizetésüket akiket senki nem tud számonkérni, az előírt gomb megnyomásán kívűl semmilyen feladatuk, kötelességük munkájuk, szakértelmük nincs, ezenkívül törvényen felül állnak ha nem sértik Gorbán és bandájának érdekeit.
advocat
Végül is 199 ingyenélőt még kibír ez az ország. Csak ehhez még jönnek egyéb uniós juttatások. Illetve a rokonoknak. 50, 100 milla. Pl.:idegenforgalmi juttatás.
human
@papa.49: Egyelőre jól kihasználják az emberek tájékozatlanságát. Én egy mestertolvaj tehetségét is elismerem a maga nemében, Orbán esetén is elismerem, hogy profin nyomják az agymosást és annak finanszírozására profin nyúlják le a közpénzt. Le a kalappal. Ezzel a szorgalommal akár egy kimagaslóan jól fejlődő országot is tudtak volna csinálni a 8 év alatt, de a hatalom és a pénz fontosabb volt nekik.
Szóval most még nem látni jelét annak, hogy visszafordítható lenne a folyamat. Természetesen ez a rendszer is véget ér egyszer. Csak mikor? Attól tartok ez évtizedekig eltarthat. Legjobb esetben a környező országokban is elharapódzik a korrupció és valahol kitör egy forradalom, ami átterjed ide is. Mint az 1948-as népek tavasza.
Nessy
Csak a fene nagy hajlongásba pofára ne essen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.