Lezuhant egy siklóernyős és súlyosan megsérült szerda délután Veszprém határában, a Csatár-hegyen – mondta Nagy Judit, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjának tájékoztatása szerint a férfit a veszprémi hivatásos tűzoltók hozták le a hegyoldalról, a mentők kórházba vitték.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jöhet a következő.
Egyetlen kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Ugye, ezt a magának keresett és megtalált bajt nem a mindannyiunk által, balesetre és betegségre befizetett TB pénzből fogják kezelni?
Én (legalábbis én) nem az általa keresett baleset céljára fizetném a tőlem az egészségügy céljára beszedett pénzt. Hogy ez önzés? Lehet, de kössön erre valamilyen kiegészítést. Ha van, akkor a komment sztornó.
papa.49
@namihami: Tökéletesen igazad van, de általában nincs külön biztosításuk, így a közös kalapból gyógyítják ezeket is ..
namihami
@papa.49: Pont ez volt a kommentem célja. Ha kimegy a paraszt Ausztriába sielni és kezét-lábát töri, akkor elsőhangra kifizettetik vele az ellátás árát, ha nincs biztosítva.
Vajon ugyanerre, a határon belül és a saját magának keresett balesetre ez miért nem áll? Mert arra már gondolni se mernék, hogy a magyar egészségügy olyan qrva jól van anyagilag eleresztve, hogy ez már inkább használ neki, mint árt. Ha nem lennének ilyen ""önfeláldozó és a közértélő"" áldozatvállalók, akkor a pénz rárohadna a TB-re, mi?
papa.49
@namihami: Nekem ez akkor volt a ,,vessző paripám,, mikor az a hegymászó kínlódott a Himalájában, oszt, a lába oda lett, utána megint neki indult,akkor meg eltűnt ...
Ha nekem kéne egy műláb akkor előbb várjak rá kb. félévet, és sztk. ra fizessek vagy 50 ezret, pedig én 42.5 évig fizettem az sztk. t na ez az igazi szemétség !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.