Egyes bűncselekmények esetében visszaállítaná a halálbüntetést, a hazai börtönök zsúfoltságának enyhítésére pedig bevezetné a bérrabtartást a Mi Hazánk Mozgalom – mondta el csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Toroczkai László, a szervezet elnöke.

Visszaállítaná a halálbüntetést Toroczkaiék új pártja

Mint mondta, a párt alapító nyilatkozatáról a múlt héten indított vita során a feltett húsz kérdésre mintegy 20 ezer szavazat és ezer írásos vélemény érkezett, a most felvetett két téma esetében szinte egyöntetű támogatással.

Tájékoztatása szerint a védtelenek, így

a gyerekek, idősek sérelmére elkövetett életellenes cselekményekre vezetnék be a kivégzést, amelynek visszatartó erejét kutatások bizonyítják.

Toroczkai a bérrabtartás esetében arról beszélt: Magyarországon napi 8-9 ezer, míg Oroszországban 2 ezer forintra rúgnak a fogva tartás költségei; egy 4 ezer forintos átalánnyal mindkét állam költségvetése jól járna.

Megtoldotta ezt azzal, hogy a Szibéria szó "önmagában is visszatartó erő lehet" a bűnelkövetés előtt.

Megjegyezte: a börtönzsúfoltsági lista második helyezettje, a Magyarországot követő Belgium hosszabb ideje alkalmazza ezt a gyakorlatot, holland fegyintézetekben helyezve el elítéltjeit.

Arra az újságírói felvetésre, hogy a külföldi fogva tartás emberi jogokat sértene, a politikus azt hangsúlyozta: számukra a fogvatartottakénál sokkal fontosabbak az áldozatok jogai.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a köztörvényes szarjankó vajon már LETÖLTÖTTE A székházban okozott kárt ???
Kevés vagy faszikám mint mackósajtban a brummogás !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Mit erőlködsz, te Vizfejű vándorcigány??? Kicsit több ész kéne..., de minek a seggnyalához nem kell!
tudode
Tehát beteljesülhet a "csuti" gyílkos álma a szárnyai alól kibújt Jobbik új csecsemője által újraélesztett HALÁLBÜNTETÉS álma, hiszen eddig is akárhogy is becézik ezt a különítményt, az ő KOTTÁJUKBÓL játszott, többnyire a támogatásukkal!
.
A SZÁJHŐS pofagolója a HALÁLBÜNTETÉS NÉLKÜL is fegyver FEGYVERGYÁR nélkül is:
.
24.hu/belfold/2015/05/08/halalos-idozites-halalbuntetes-ugyben/
.
Ennek a "falusi gyereknek" csak megszületni volt nehéz! MINDIG JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN bukkan fel Sorostól kezdve napjainkig, mert a KÖVETŐI VÁLTOGATJÁK egymást!
.

.
tulipan
@Shikari: Ennyire ismered magad, Te seggnyaló vándorecugény?? :)
tulipan
@Shikari: Te talán, tanulj meg embernek lenni, ilyen seggnyaló csótény léted helyett :)
tulipan
@Shikari: Te talán, tanulj meg valami emberfélének lenni, az ilyen seggnyaló csótány léted helyett Tudod, addig NINCS értelme! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.