Állt a közlekedés a 4-6-os vonalán.

Az atv.hu egyik olvasója szerint csütörtökön 4 óra után egy pár dulakodni kezdett a Jászai Mari téren álló villamoson, emiatt a 4-6-os villamosvonal közlekedése is több percre leállt. 

Dulakodott egy pár a Jászai téren, majd a férfi maga ellen fordult

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A dulakodás végén a férfi egy éles tárggyal felvágta az ereit, mondván, a nő megcsalta – számolt be az esetről a szemtanú.

A villamos tiszta vér volt, az utasokat a rendőrök és mentők kiérkezésekor leterelték a járműről, a vonalon pótlóbuszok vitték az utasokat. 

Az atv.hu megkeresésére a BRFK a következőt közölte:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. július 26-án 15 óra 57 perkor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint a Budapest V., Jászai Mari téren egy nő és egy férfi verekszik. A kiérkező járőrök ellenben bűncselekményt nem állapítottak meg, a két személy ellen szabálysértés miatt feljelentést tettek.

A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény rendelkezései alapján bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.