Nem igaz a kormánypárti Figyelő azon értesülése, hogy Lázár János volt miniszter a szegedi polgármesterségért indulna 2019-ben.

Mint ismert, a kormánypárti Figyelő csütörtökön írt arról, hogy Lázár János újra polgármester szeretne lenni, ám ezúttal nem Hódmezővásárhelyen, hanem a csongrádi megyeszékhely Szegeden, amelyet Botka László MSZP-s politikus 2002 óta vezet töretlenül.

Lázár János cáfolta a polgármesterségről szóló hírt

Lázár János fideszes országgyűlési képviselő a hódmezővásárhelyi közgyűlésn 2018. május 29-én

Fotó, címlapi kép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Az atv.hu megkeresésére Lázár sajtótiktára, Göbl Vilmos a következőt felelte:

Úgy tűnik, hogy a nagy meleget néhányan rosszul viselik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát a Figyelőt nem ártana mélyhűteni! =))
human
@Gauntlet: Pont Botka kollaboráns? És ezt hogy jött ki?
human
Szerintem Hódmezővásárhelyre hajt. Szegeden Botka pozíciója erősnek tűnik. Hacsak nem a fidesz már előre tudja a választás végeredményét.
Gauntlet
@human: Botka is felesküdött a NER-re, tehát kollaboráns.
kisrigó
Félek, hogy egyértelművé teszi ez gátlástalan alak, hogy majd én hozom a pénzt, ha fejlődni akar a város. Remélem szegediek, hogy nem adjátok el magatokat egy tál lencséért! Annyira nyilvánvaló a pávatánc, hogy miért küldte őfenesége ezt a mindenre kapható gazembert a nyakunkra! Megjátszotta a "száműzetést", közben röhög a markába!
human
@Gauntlet: Botka mit csinált? Mikor?
human
@kisrigó: Pár hete Lázár a Hódmezővásárhelyi közgyűlésen elmondta, hogy a város sportegyesületei ne számítsanak a korábbi TAO milliárdokra. Szerintem azért nem mennek majd TAO támogatások, mert a jelenlegi polgármester állítása szerint korruptnak nevezte a TAO-t küldő cégeket. Ezt a polgármester egyébként cáfolta.
Jelenleg Lázár a még fidesz hű Makóra helyezte át a bázisát. Gondolom a TAO pénzek is oda lesznek átirányítva.
kisrigó
@human: Úgy emlékszem, hogy meg is mondta, hogy Makó kapja majd a TAO-t ! Végtelen cinizmus, hogy ilyen emberek csak úgy eldönthetik ezt (is!) Vajon a makóiak "elfelejtik-e", hogy a vásárhelyi kórház gyámsága alá helyezte a kórházukat pl?! Még az is eszembe jutott, hogy lehetséges a vásárhelyi közvilágítás rendben van, mert ott normális ledeket raktak Tiborcék, hogy lehessen demonstrálni, hogy rendben van.
nezelodo
Nagyon tagadják, tehát szóba került. Vagy Szegeden még van olyan telke az önkormányzatnak, amit elcsaklizhatna, mint a Metropondos haverjával Lázárhelyen a Rapcsák uralkodása alatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.