Két férfit köröz a rendőrség egy csütörtöki budapesti késelés ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a X. kerületi Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Iván Krisztiánt és Mártha Krisztiánt.

"A rendelkezésre álló adatok szerint Iván Krisztián és Mártha Krisztián 2018. július 26-án 12 óra 38 perckor Budapest X. kerületében az Örs vezér téren felszálltak egy villamosra, ahol Iván Krisztián szóváltásba keveredett egy férfival, akinek a combját megszúrta, majd társával elmenekült a helyszínről.

Villamoson késeltek, körözi őket a rendőrség – fotók

Fotó: police.hu

Iván Krisztián 33 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. Az elkövetéskor baseballsapkát, zöld színű pólót, fekete rövidnadrágot, valamint edzőcipőt viselt.

Villamoson késeltek, körözi őket a rendőrség – fotók

Iván Krisztián

Fotó: police.hu

Mártha Krisztián 30 éves, körülbelül 170 centiméter magas, rövid hajú. Az elkövetéskor világos pólót, rövidnadrágot, valamint sötét cipőt viselt.

Villamoson késeltek, körözi őket a rendőrség – fotók

Mártha Krisztián

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható Iván Krisztiánt és Mártha Krisztiánt felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" – olvasható a közleményben.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
De szép bizalomgerjesztő bodzaszedők.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Azért kibaszottul kíváncsi lettem volna a szörcsögő télapó pofájára, ha annak idején az osztrákok így bántak volna a magyar menekültekkel !!!
De nem így bántak velük hanem emberhez méltóan !!!
wpym
@papa.49: Nem vagyok nyugodt, papa, mert az kurva karcsú, hogy Mo-on nem nagyon vannak. Az egész kontinensről kellene kitakarítani ezeket.
papa.49
@wpym: Ez a te véleményed, én így ezt elfogadom, ebben maradhatunk ...
egyember
@wpym: Azt a kétmillió -MUSZLIM vallású- törököt is, akikről -néhány éve- azt mondta a német MINISZTERELNÖK(nö), hogy köszöni nekik, hogy ott vannak, mert nélkülük Németország nem lenne az, ami.
simmering73
Rétvári Bencének - szeretettel. "Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa"
wpym
@egyember: Valóban, Nyugat-Európából a már állampolgárságot kapott sokadik generációs török és észak-afrikai figurák is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.