Csütörtök délután jelent meg a Spar Magyarország Facebook-oldalán egy erősen megosztó szövegű hirdetés – vette észre a hvg.hu.

A bejegyzésben arról faggatják a követőket, hogy a "csiripöri" és "gali" mellé "koviubi" vagy "ubisali" legyen.

A gügyögős megfogalmazás hatására sokak zsebében kinyílt a bicska, itt lehet olvasgatni, esetleg gratulálni a szöveghez, ha tetszik:

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Tipikus gerilla reklám. Olyan bődültség, hogy mindenki kiakadjon, a marketing osztály meg röhög a markába, most jegyzik meg sokan a cég nevét...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
Tipikus gerilla reklám. Olyan bődültség, hogy mindenki kiakadjon, a marketing osztály meg röhög a markába, most jegyzik meg sokan a cég nevét...
ila51
A célját elérte a reklám , felfigyeltek rá . Ki dühöng , ki nevet.
Régebben még étteremben is adott le rendelést így valahogy a pincér ...kovi ubi , meg még kitudja mit rövidítettek
papa.49
Vihar a biliben a spar parkolóját nézd meg, meg a Lidliét oszt. levonhatod a tanulságot !!!
ila51
@papa.49: nézem , nézem , de se a Spar , se a Lido ahova én járok , ezekben nincs parkolási lehetőség
papa.49
@ila51: Nálunk is van mindkettő a Lidli parkoló legtöbbször dugig, a Spar parkolóba beállhatsz a hűvösbe is a kocsival, ennyi a különbség ...
Én megmondom miért megyünk néha a Spárba kurva jóízű a csokis parányuk, igaz nekem csak nagyon módjával, de igen ízletes, olyan mint volt régen ...
ila51
@papa.49: módjával én is megkereshetem ...kedvenc volt :)
ila51
@papa.49: én meg azért szeretek a Spárba menni , mert a húspultnál egy jófej roma férfi a kiszolgáló , darál , beszél , kedves
nezelodo
@ila51: Én úgy három éve nem megyegyek a helyi Spárba, ami amúgy a legközelebbi üzlet a lakásomhoz. Az ok, a nagyon csinos hölgy a húspultnál "nem szívesen" vágott volna le egykilót, a kb kétkilós húsból. (lehet, hogy nem a húst árulta) Mondtam akkor tartsák meg maguknak, a többi árújukkal együtt.
moareka
A CBA-nál hülyébb reklám nem létezik, na az aztán leképezi a mai magyar színvonalat...
papa.49
@ila51: Na látod az az ember AZ IGAZI KERESKEDŐ, mondok neked egy kis történetet Monoron van egy hentes vállalkozás ahol a tulaj egy roma férfi, ha azt mondom hogy nála többen vásárolnak, mint a másik két üzletben összesen nem járok messze az igazságtól ...
Tudod miért ha oda bemégy minden eladó köszön megkérdezik miben segíthetnek, gyorsan pontosan és ami a fontos jó árúval szolgálnak ki, és még egy kb. 25 évig odajártunk húsért (míg arra laktunk) SOHA EGYETLEN FILLÉRREL NEM SZÁMOLTAK TÖBBET !!!
Commenter
@moareka: ahol én lakom csak CBA van...meg két kisbolt...itt még amúgy mindig kasszás erzsi a reklámarc, nem cserélik le az újra...és árulnak ám kasszás erzsi bögrét meg ki tudja még mit a kasszás arcképével...és az emberek egy része meg is veszi, karácsonykor az erzsis bögrék mind elfogytak...de ez a gagyi dumcsi hogy csiripöri, gali, ubi stb. na ez is ultragáz
cikicakk55
Engem 2 reklám tud kihozni igazán a sodromból.Az egyik az a zöld kis figura,aki olyan hülye hangon reklámoz,de azt már nem tudom mit,mert már kapcsolom is el,mert a hangjától és a hangsúlyától sikítófrász kapok. A másik az az " Old Spice-os" csoki barna férfiú,aki átváltozik minden fajta szörnyeteggé. Attól meg azért akadok ki,mert az egyébként is sokkal hangosabb reklám( már mint a filmnél jóval hangosabb) ennél a hapsinál már üvölt. Főleg mikor késő este van ez a reklám és félig már alszok,mikor beleordít az életembe. Egyszer megnéztem mennyi idő a film és mennyi a reklám. A film 40 perces volt,de a reklám az ajánlóval együtt 25 perc. kb 10 perc film,aztán reklám.Régi szép idők,mikor még a reklám is be volt írva a tv-újságba.
simmering73
Én a képen röfipörinek látom. Csiripörit nem kockázunk. Amúgy pofcsiütcsi annak a hülyének,aki ezt kitalálta.
namihami
@cikicakk55: És mit szólsz ahhoz a kb.40-es nőhöz, aki még a behugyozás árán se mond le a motoros kalandról? Mert engem a hugyos picsa is ki tud akasztani.
Vagy a szabadon választható hüvelybetegség gyógyszereihez? Már itt állok tanácstalanul hímnemű létemre a kétségek között, hogy melyik lehet a jó döntés.
csipetke
@moareka: 18:14 Nekem is a CBA ugrott be,az új reklámjuktól nincs idegesítőbb.CBA-s Erzsi helyett van Icuka.Még Ganxta Zoli felbukkanása se segít rajta.
Commenter
@simmering73: röfcsipöri az. "hülycsiség" a röfcsi vagy csiri felvágcsizásán kiakadni-azon viszont lehet hogy a kitaláló nem pofcsiütcsit kapott ezért hanem jó sok lóvcsi ta sparcsitól.
csipetke
@namihami: ...és az idióta,bugyuta körömgomba-reklám?Az se semmi.Minta a körömgombások országa lennénk...
cikicakk55
@namihami: Sajnos ezek a hüvelygomba reklámok,és a menses taglalása nem hinném,hogy a férfiakat az erotika felé terelné. Inkább hervasztóan hat.Nem vagyok prűd,úgy érzem 63 évesen sok mindent jobban elfogadok mint sok korom beli,de jobb volt még ezek a dolgok az orvos és a betegek közt volt téma.Jó lenne valahol határt szabni a reklámoknak,még akkor is ha sok nőt,vagy férfit érint. Sajnos ameddig ebből finanszírozzák a sok selejtes, celebekkel tömött műsort addig ezek a reklámok futni fognak és egyre undorítóbbak is lesznek.
Grafix69
Nekem csak az tűn fel ,hogy sertés pörkölt van a fotón , ráadásul baromi szar színű paprikával.
papa.49
@Grafix69: Kicsire nem adnak ))))))))))
papa.49
@cikicakk55: a 19.31. re Az alza.hu a reklám, nálam még ez elmegy, viszont a cba. Icuka reklámja az kiakaszt, meg amit te is emlegették az Old Spice reklám az igen, meg amikor pl. vacsora időben úgy este 6 óra körül intimbetét, meg tampon reklámokkal bombázzák a ,,nagyérdeműt,, !!! De a csúcs amikor a biciklis csaj feldugja a tampont, és teker mint az állat, és a kanyarban még a tampon is kanyarodik, hát az is elég gusztustalan ...
tulipan
Hiszen mindenhol ilyet látni! Már fel sem tűnik!
Micike
@simmering73: Rosszul látod, simán lehet a képen csiripöri, mert a csirimellcsit bizony kockázzák sőt a filcsizett csiricombcsit is sok helyen, még éttermekben is! Próbáld ki, megéri! Nyami.
Engem ez a hülyeség nem zavar, de ellenyben a Fluimucilos, köhögős "de miééééért?"-es fiúcskától és nagymamcsijától a falra mászok... XD
Peller Anikó
@Micike: De az órodat is tiszticcsa az lyó volt.
cikicakk55
@papa.49: Ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat, mindenkinek van pár reklám ami kiveri a biztosítékot. Kinek ez,kinek az,vérmérséklettől függően. Az a helyzet ,hogy a reklámok elszaporodásával a filmek ,még a jó filmek is egyre nézhetetlenebbé válnak. A magyar 1-en ( bár sosem nézem,így nem tudom most hogy van) régebben legalább a filmek közt nem voltak reklámok. Szerencsére mióta vannak külföldi adók,azóta kicsit könnyebb elviselni a reklámokat,mert a sokkal érdekesebb filmek megérik azt a pár percet. Addig szoktam magamnak kaját készíteni,vagy megetetni a macskákat,vagy csak csinálok valami apróságot amit úgy is meg kellene csinálni. A magyar tévé adókból már csak a hír tv-t nézem. Ott is csak az Egyenesen Kálmán Olgával és a híradót. Aztán nyomás a TLC, ID, Nat Geo. Sprektum, Animal Planet, Doqu,Natual Geografi.
papa.49
@cikicakk55: A Dunán sincs reklám szoktam ott is nézni ha valami nekem tetsző van, meg ha van Filmbox d azon sincs reklám én is onnan szoktam néha videóra felvenni egy egy régebbi filmet, mert bevallom szeretem ha nekem is meg van egy egy film, és ha kedven szottyan megnézhetem bármikor ...Meg a tematikus csatornák azokat szoktam nézni, csak pl. a Doq van a horgász reklám hát attól a hátamon a szőr feláll !!!
cikicakk55
@papa.49: Az Animal Planeton és a Viasat Natulel-en sincs reklám,csak előzetes. Valamikor az ID tv-n sem volt reklám,még akkor mikor elkezdődött az a csatorna,de kb fél év múlva már van. Azt viszont észre vettem,hogy ezeken a csatornákon,jóval kevesebb reklám van. Legalább felével kevesebb mint a Magyar adóknál. Ráadásul az egész film alatt van ahol csak 2x,de van ahol 3x van reklám,de összesen nem annyi mint a Magyaron. A Dunát és a Horgász csatornákat nem nézem soha,mert valamiért nem érdekel.Főleg a horgászat. A férjem még egészséges volt imádott horgászni. Sajnos most már a számítógépen sem néz horgászos videókat. Sőt semmit,pedig nagyon szerette a Honfoglaló és más kvíz játékokat. El kell fogadnunk,hogy a reklámok életünk részesei lettek,de én speciel még semmit nem vettem a reklámok ösztönzése miatt. Na amit még kegyetlenül unok,az a bankok reklámja.
papa.49
@cikicakk55: Én is mindig kiakadok az ingatlan vásárlásra buzdító reklámokon, miközben azt harsogják, hogy ,,fellendült az ingatlan piac,, a másik meg a gyógyszer reklám az állam sír, hogy sok gyógyszer fogy, de minden második reklám éppen a legújabb vény nélkül kapható akármit hirdeti !!!Ami filmet megtalálok a netten azt onnan vagy megnézem, vagy letöltöm egy külső tárba ...
Rutymorgó
Eddig se jártam sparba de ezután se fogok , a cba-t is messze elkerülöm nehogy összefussak Icukáva vagy a tehén kasszás Erzsivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.