Orbán Gáspár, a Felház egyik vezetője és nem mellesleg Orbán Viktor fia érdekes dolgokról beszélt tusványosi előadásában.

A miniszterelnök 26 éves fia azt mondta, 22 éves koráig leginkább csak szabályok követésén keresztül élte meg a hitét, és naponta egyszer elmondta a miatyánkot.

Igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz, de közben azon versenyeztek a barátaival, hogy ki tud több lánnyal kavarni a bulikban, ami szerinte képmutatás volt

- idézi Orbán Gáspár szavait a 444.hu.

A portál szerint a miniszterelnök fia úgy fogalmazott, megélte azt, hogy Isten akkor is szereti, „amikor mocskos volt”, és azóta „nem szabályok követésén keresztül, hanem szabadon” éli meg a hitét. 

Orbán Gáspár szerint Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak.

A Felház tagjai kilátogatnak a fesztiválra és evangelizálni is fognak. Egyébként állítják, bibliai csodák és csodálatos gyógyulások is történnek az összejöveteleiken

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,A Felház tagjai kilátogatnak a fesztiválra és evangelizálni is fognak. Egyébként állítják, bibliai csodák és csodálatos gyógyulások is történnek az összejöveteleiken"
Még egy szemét banda a hitesek után.
Na, húzzatok a redvás... 3.14csába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
,,A Felház tagjai kilátogatnak a fesztiválra és evangelizálni is fognak. Egyébként állítják, bibliai csodák és csodálatos gyógyulások is történnek az összejöveteleiken"
Még egy szemét banda a hitesek után.
Na, húzzatok a redvás... 3.14csába.
kereső
Ez a ribanc, a "hit"-et használja a pénzlebyúlásra, tanult németh sándortól a hit-gyülis -től.Az is milyen jól meggazdagodott mások becsapásából, a hamis igehirdető.Az ilyeneket űzte ki Jézus a templomból. A "hit" kufárjai.
nezelodo
Na melyik egyházat váltja le ez a próféta, állami törvényekkel? Szcientólógusokat vagy a Sanya bá" százalékot szedő csodatévőit? Le fog játszódni a szekták között a CEU jelenség? Végülis mindegy melyik hites gittegylet adja a keretet, a vallás fontos, azzal lehet irányítani a nyájat. Amikor erre rájött Orbán, egyből áthasalt hívő kereszténnyé, odahagyva a marxista hitvallását.
tudode
Most már csak Orbán Viktorné hiányzik, aki az Ökonomikus Szeretetszolgálatban segíti azokat, akiknek az "ura" és parancsolója nem BÍRJA A SZAGÁT, de lóvéért még a PIRÉZEKET is tárt karokkal várja!
.
24.hu/belfold/2015/08/25/levai-aniko-illegalis-bevandorlokat-latogatott/
.
A VILÁG FÁJDALMA látszik az összetört arcán!
.
MICSODA CSALÁD!
Cicamama55
Tusnádfürdőn kellett volna ezzel a kiselőadással előhozakodnia...
Cicamama55
@Cicamama55: Atya Isten! Ez megtette!!! :((((( Most olvastam el a cikket... @kereső: Maximálisan egyetértek veled...
tudode
@Cicamama55: .
Így legyen ÖTÖSE::
.
------- Orbán Gáspár: Nagyban tartottam a törvényt, hogy csak házasság után lesz szex, közben versenyeztünk, hogy ki tud több lánnyal kavarni

444.hu/2018/07/27/orban-gaspar-nagyban-tartottam-a-torvenyt-hogy-csak-hazassag-utan-lesz-szex-kozben-versenyeztunk-hogy-ki-tud-tobb-lannyal-kavarni

"""Tusványoson tartott előadást a Felház egyik vezetője, Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia. A Felház egy keresztény mozgalom, budapesti egyetemisták alapították, az utóbbi időben pedig már arról jelentek meg cikkek, hogy vidéki hálózatot is építenek"""
.
A hallgatóságnak remélhetőleg LEESIK a tantusza!
Csizmás Kond
Szerintem Gazsi nem az apjától, hanem Német Söndörtől ihletődött...:)
namihami
Hogy is van az a mondás az almával és a fájával?
Egy újabbnak tűnő kuncsaft Grazba. És így már kaphatnak családi kedvezményt is.
nemfideszes
Defektes az egész family... megesik ez belterjes családoknál...
Grafix69
Tökéletes család ,én azt mondom néktek ilyen böszmeséget még nem látott Európa . A nagypapa volt tanácselnökből kapitalista nagytőkés Kisz titkár materialista 3/2 besúgó ,keresztény, zsidó, demokrata, liberális, illiberális, autokrata , fasiszta , cigány fiacskájának ivadéka , a nagy felház nevű szentfazék , ossza a nemlétező észt a majdani híveknek . Van ilyen ? Hát van.
Rockxy
Óbazmeg, miért annyira fontos, hogy mit mond a zorbán fia?
Mert az olvasottsági mutatók...
kisrigó
Aztán még a végén "elismert, történelmi egyházzá" nyílváníttatja az édesjóapukája! (Hamarább, mint az Iványi Gábor féle egyházat!) Egyből jön a lóvé, maribácsi, pistanéni is örömmel adakozik ennek a drága jó gyereknek! Mert jó embernek csak jó gyereke lehet! Ámen! DDD
szep napot
Az helyes, hogy nem a fiukkal kavart, de ez olyan Sanyi ba II.
szaboria1
Gazsi nem akkor voltál képmutató amikor lányokkal kavartál hanem most amikor istenről papolsz. Az elme állapotod nálad már előbb jelenkezek mint apádnál.
Yoda69
"Orbán Gáspár szerint Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak."

Jezust szadra ne vedd tolvaj fia!
Ha Jezus itt lenne toletek kapna hanyingert!
Amit apad muvelt ezzel az orszaggal az megbocsthatatlan bun, ugyhogy jobb a befogod a szad, es elmerengsz mi az amit tehetsz hogy jobba tedd abad bunet.
Desischado
Tiszta hülye, aki nem normális. Elmeroggyant az egész banda orbánéknál, az biztos!
Micike
@Rockxy: Azért fontos, mert nem a nyóckerben a Mátyás téren hablatyolt 5-6 környékbelinek, hanem Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen tartott előadást, ahol pl. az apja, vagy Varga miniszter, vagy L.Simon és ahol a politikai, gazdasági társadalmi, művészeti témák avatott ismerői, politikusok, tudományos szakemberek, művészek adtak elő, ahol kerekasztal-beszélgetések mellett a magyar rock-, pop- és népzenei szcéna népszerű előadói lépnek fel minden este! Azért fontos!
Micike
Én valójában sajnálom ezt a gyereket. Pszichésen belerokkant abba, hogy az apja egyetlen elvárásának sem tudott megfelelni. Tehetségtelen, futottak még kategóriás focista lett, profi pályafutását a kispadon töltötte, néhány meccsen csereként beállították a 80-85. perc körül, aztán 22 évesen feladta, visszavonult.
Most 26 éves, 8 éve jár az ELTE Jogi karára, úgy tűnik azt sem fogja befejezni soha, jogásznak is alkalmatlan, nem tudja követni az apját. ( Igaz még van idő, a sógora Tiborcz István már 32 éves és még nem ért az egyetem végére 14 év alatt, de ő azért vizsgázgat, idén is volt 1-2 vizsgája, de már milliárdos.)
Egyet viszont biztosan tud, ha mégsem mindenben akar lemaradni a családtagjaitól és a családi baráti körtől, akkor milliárdossá kell lennie. Egyet ezért biztosan megtanult a szcientológiai egyház alapítójától, Lafayette Ronald Hubbardtól, megszívlelte a New Jersey-ben megtartott sci-fi írótalálkozón elhangzott legismertebb szavait:
"Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja, hogy alapítsa meg a saját vallását.” Ha apukája elismerteti törvényben hivatalos állami egyháznak a Felházat, dőlni fog a lé, kapaszkodhat a milliárdos Németh Sándor a HIT-Gyülekezetével.
Egyébként pedig az előadásán elhangzott egyik mondata kapcsán -miszerint "Igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz"- eszembe jut, ezzel úgy ránézésre sejtésem szerint nem lesz gondja, ahogy nincs problémája vele Lakatos Márknak, Lakner Zoltánnak, Nádasdy professzornak és sorolhatnám.
Cicamama55
@Micike: Igen én is utána rögtön, a címen tovább haladva elolvastam../20.23/.Első reakciómat csupán a cím elolvasására tettem...
cikicakk55
@Micike: Megnyugodtam,mert nekem is ez jött le ennek az elkényeztetett,úri fiúnak a mozdulataiból,beszédjéből. Szerintem össze kéne őket hozni Steiner Kristóffal. Észben kb egyszinten vannak. Az anyagiakat majd Apuci állja. Kristóf meg majd csak összehozza valahogy a saját vallását a Felházéval. Szerintem ha ennél is van lejjebb,akkor az már csak a pokol lehet.
nezelodo
Gazsi,hol lehet feliratkozni a csodás gyógyulások listájára, mert apád rövidülő várólistája az SZTK csontkovácshoz három hónapra rövidült, a három évvel ezelőtti rettenetes hosszú három hétről.
Istennel nekem nem volt bajom, a családom sosem tagadta meg, sőt párt és KISZ korifeusként sem üldözte a vallást gyakorlókat. Szüleim, ha élnének a rendszerváltáskor készséggel néhány sorral hátrébb ültek volna a misén, hogy a családodhoz hasonló megtért marxistákat maguk elé engedjék a templomban, ahogy a legtöbb településen történt. Vagy a megszakítás nélküli vallásos élet nálatok kizáró ok?
Commenter
@cikicakk55: Steiner K sokkal kreatívabb. Vegán szakácskönyveket ír. Nem álegyházat alapított. Egyébként egy kirakat celebje van már a felháznak Gáspár Evelin személyében, tök összeillenek(összeillenének a Gazsigyerekkel...a látszatra is adni kell...
cikicakk55
@Commenter: Na szép páros lehet. Nálam Steiner Kristóf csak azzal rúgta el a pöttyöst,ahogy az esküvőjükön mutatkoztak. Úgy néztek ki mint 2 hajléktalan. Addig inkább szimpatikus volt,mert nyíltan felvállalta magát. Ám az esküvőjük egy katasztrófa volt. Egy kinyúlt pizsama szerüségben voltak. Az asztal tetején táncoltak mint két idióta. Na akkor nálam elveszítette a renoméját. Előtte mindig normális öltözékben volt,igaz színes,kirívó cuccokban,de Őt így ismertük meg. Gáspár Evelynnel meg ketten talán kihozna Gazsi és a lány egy 30- as IQ-t.
csipetke
Csak egy kis testi hiányosság tart vissza attól,hogy tökönszúrjam magam.Nagyon félek,hogy ez a kis pöcs lesz az apja utódja.Most is qrvqrossz a helyzet ebben a szerencsétlen országban,de az ilyenektől,mint ez a szektás majom,az Isten mentsen bennünket.Nem mondta neki az apja,hogy nem szektából van kevés az országban,arra ott a hitgyüli,hanem lakatosokból,ilyen-olyan szakmunkásokból?De gondolom,könnyebb egy mikrofonba dumálni,mint becsületes munkát végezni...
csipetke
@nezelodo: 20:14 Bakker! Mekkora ötlet! Hátha tényleg tud csodát tenni a hülyegyerek.El kéne küldeni minden kórházba szép sorban,és nosza,itt tehet csodákat.Embereket meggyógyítani,várólistákat rövidíteni,fertőtlenítőszert fakasztani a falból,stb,stb.Hátha hasznosabb tud lenni,mint az apja...
Jozefina
Meg van az utód!!?? Csak ő még egy kicsit hülyébb is!!??
Commenter
@csipetke: nem fog. Nem viheti magával a kórházakba a "híveket" ezek nélkül a transzba esett csápolók nélkül pedig nincs csoda. De a Felház célja nem is ez, hogy hétköznapi emberekkel bármit is kezdjen. Ez egy pénzmosoda egy szekta. Mindegy is, hogy az apja örökébe lép e vagy sem. Legalább családja nem lesz, ha most igazat mondott...mert az ő élete Jézusé ugye...inkább maradt volna a sérülését követően is a focinál...
kereső
@nezelodo: orbánnak egyetlen "hit vallása" volt!van! lesz! -és ez a hatalom,az uralkodás mások fölött!
Rockxy
@Micike: Nem azér'!
Hanem azér', mer' a média elvarázsol.
Titeket. :)
bencemacska
@Desischado: tegnap, 04:08
Fején találtad a szöget! Most, nemrég írtam valahol, nézd meg a családfát! Nem is kell nagyon visszamenni az időben, elég annyit megnézni, akiket ismerünk.
O Győzőnek ( aki kevéssel fiatalabb nálam!) van három fia:
- Viktor, életünk megrontója, hatalommániás;
- Győző, birkózó, eredményei ismeretlenek, vannak cégei, nyernek is pályázatokat,
- Áron, vállalkozó. No komment! Betegségéről ő nem tehet!
OV családja hasonló lemenő ágat mutat! Ráhelke a "menő",Gazsi a második a sorban! A lányokról nem sokat lehet tudni. Biztos nem nyertek tanulmányi versenyt, arról tudnánk!
anima
Az istenismeret legfontosabb eleme - ta-dam! - isten megismerés.
Persze megint nem sikerült megismerni, csak Orbán Gáspár csajozós szokásait, meg azt, hogy Jézust, Isten fiát gyakorlatilag egy WC tisztítóvá degradálta.

A sátánisták sírva könyörögnek a receptér, mert ők nem tudják annyira semmibe venni, megalázni istent, és a fiát, mint ez az újkori senki-semmi hippi-csöves kiscsíra banda.
dr. prédikátor
Ez a kis buzi lassan hülyébb lesz mint az apja!!!
telegdilaci
Az apját is jó útra téríthetné,hogy valóban keresztény és nem áll keresztény legyen! ne legyen érzéketlen a MAGYAR Emberek problémái iránt!
kokopelli
@Grafix69: ..hegymászó,és hegyvándor vallás! Legjobban az "Alcsuti hegyek"-ben
lehet gyakorolni,mert úgy egy hegy mindig kéznél van! ;-))
evacica
@Grafix69Szekta a javából, : gondolom vezetői jól keresnek, mint minden szekta vezér, és apuci is megtámogatja egy kisit a közpénzből!
Borsodi
Volt kitől tanulnia.főleg a képmutatást,mellébeszélést.
papa.49
Gazsi lánnyal kéne megpróbálnod a ,,marokmarcsa,, helyet )))))))))))))))))))))
nezelodo
@papa.49: Szegény Gazsit még lánnyal nem hozták hírbe, még kézrátételkor sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.