Miniszteri biztos lehet Lázár János, a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztériumban, a Hódmezővásárhely-Szeged-Szabadka tram-trail... Már a választások előtt azt lehetett hallani, hogy Lázár János – aki tavaly nyártól többször is beszélt arról, hogy a jövőben csak egyszerű képviselőként a választókörzetére akar majd koncentrálni –, ha nem lesz már kormánytag, akkor egy-egy kiemelt projekt felelőse lehet. Azaz, nem csak a vásárhelyiekkel és a Márki-Zay Péter polgármestersége miatt teljesen felbolydult helyi közélettel foglalja el magát.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mi Jankónk vasutas lesz, vagy már az is
RonaGyuri
A mi Jankónk vasutas lesz, vagy már az is

avagy álom esetleg néphülyítés mindig akad a tarsolyban

Az igazat megvallva sohasem értettem mi is lenne a poén ebben a projektben. Arról nem is beszélve, hogy már a neve sem kóser – igaz felváltva használják a némi értelemmel rendelkező tram-train-el -, hisz mit is jelentene egy tram-trail. S valamiféle példát kaptunk belőle, mikor az Északi Vasúti-híd javítása idején az Esztergomi vonat a Margit-hídig járt. Aminek megvolt a maga poénja, de ennek??? S főleg egy ilyen kisvárosban, na mindegy.
Azonban a hírnek meg van a maga pikantériája is. Nem, nem az hogy Lézer Jankó a derék pártkatona Palkovics csicskása lesz, ami magában sem semmi, hanem a hír azon része – lehet csak nekem újdonság – nem csak újra lett töltve, hanem ahogy azt Orbániában megszoktuk minden felesleges baromságnál: meghosszabbítják! Egyelőre „csak” Szabadkáig! De ha sokan kapnak a fejükhöz, hogy mégis minek, könnyen lehet, hogy ki tudja hol áll meg! =))
csipetke
A miniszteri biztosok,államtitkárok,államtitkár-helyettesek,államtitkár-helyettesek helyettesei,és egy rakás teljesen felesleges poszt úgy szaporodik,mint a pocsolyában az egysejtűek.Havonta 167 millióba fájnak nekünk.No de nagy a család,ebben a kormányban mindenki valakinek a valakije,így épült fel az egész,mindegyik kapott jó kis zsíros állást.Hogy most Lázár is kapott valami jól fizető posztot,és hogy éppen a vasútnál?Ebben a bagázsban semmilyen f@szság nem tűnik már fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.