Illiberális demokrácia, Donald Trump melletti kiállás, a nemzetére rárontó baloldal - az elmúlt években jócskán voltak emlékezetes mondásai Orbán Viktornak a Bálványosi Nyári Szabad Egyetemen. Épp választás előtti beszéde nem sikerült túl jól, idén újra próbálkozhat valamivel, amit sokáig emlegetünk. Visszatekintés Orbán elmúlt évi beszédeire.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A gyava trottyos posvanyosra menekul, es minden hagymazas lazalmat ott mondja ki eloszor, figyelve a hatast.
Nem merte Magyarorszagon elejteni az ocska szoveget az illiberalizmusrol, mint sok mas dologrol sem - aztan lesi a hatast, fokent azt a piciny szegmenset a magyar (meg) szabad sajtonak, hogy ott mit mondanak a politologusok, ujsagirok, es amikor hazajon, annak megfeleloen keveri tovabb a szart a kozeletben
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A gyava trottyos posvanyosra menekul, es minden hagymazas lazalmat ott mondja ki eloszor, figyelve a hatast.
Nem merte Magyarorszagon elejteni az ocska szoveget az illiberalizmusrol, mint sok mas dologrol sem - aztan lesi a hatast, fokent azt a piciny szegmenset a magyar (meg) szabad sajtonak, hogy ott mit mondanak a politologusok, ujsagirok, es amikor hazajon, annak megfeleloen keveri tovabb a szart a kozeletben
Gauntlet
Mit mondhatna? A kormányzati kommunikáció üres! Soros? Migránsok? Egyik se jut át a határzáron.
kereső
@karma1: úgy gondolom, hogy ma szabja meg az irányt a jövő évi eu-s parlamenti választásokra. Kiváncsi vagyok, vajh mely irányból támadja az EU-t?A migránsokat ellőtte Merkel irányába.Na majd meghalljuk a kinyilatkoztatást.Mit is kéne gondolniuk az egészről-a hiveknek,és a gondolkodni képteleneknek, na meg a "van azapénz"-ből élőknek !
anima
Orbaneszku Viktorovics: "2017 a lázadás éve lesz. Vagy nem."
magyarbakancs
Megint eljött a éves hülyeség beszéde.
kereső
@magyarbakancs: "hülyeség", de van benne rendszer!
magyarbakancs
@kereső: "de van benne rendszer!"
Mire gondoltál?
Elmebeteg is megtudja magyarázni mi miért hal,tesz,lát.
Mégse normális.
Tudom mert velük dolgozom.
Nessy
Amennyi közpénzt rájuk költ Orbán, kutya kötelességük a tűző napon meghallgatni minden agymacskáját. Majd lelkes vastaps után hazamennek, és várják az újabb adományt, miközben a megvalósítás majd minket súlyt!
kripton
@karma1: Látom elkaptad a birkáidtól a kergekórt. Vagy azok tőled? Inkább azok tőled!

Te büdös hazátlan libsibirka! Mit pofázol a világ alfeléből bele a mi dolgainkba? Kitántorogtál pofázz ott!
Nessy
@kripton: Tévedésben vagy! Aki mindent szó nélkül elhisz, aki tapsikol, ha kilopják a kispárnát a feje alól,na, az a BIRKA! Abban igazad van, hogy az illibsi, szervilis, szűk látókörű kerge birka!
kereső
@magyarbakancs: Bár én nem dolgozom velük, de úgy gondolom,hogy ez a NER egyik lényege, a rendszerszintű hülyités.És ebben orbán a "mester"!
magyarbakancs
@kereső: Durván fogalmazva, egy nem idén barnult ,nem mindig mosdott apró állattól szenvedőnek tartom.
tulipan
@kripton: Te büdös hazátlan narancsnyik birka! Mit pofázol a világ alfelébe bele? NEKED, ugyan miféle dolgaid is vannak?? Hja, AZT nyögdécseled, amIt az a nagyseggű vezéred ugat???
Sziszifusz
Ilyen az amikor egy helyre, összehordja a szél a szemetet, és a páva táncol a szemétdomb tetején.
Sámannus
Sok fogyatékkal élő most kapja a mantrát első kézből. Csak akkor fokom sajnálni őket, amikor kijózanodnak, mert igen fog fájni a fejük.
nusika
...csak azt tudom mondani, hogy hányingerem van, ettől a még több hazugságtól!!!
Yoda69
@Sámannus: Ezek kijozanodni? Sose. Marcsak azert se mert az nyilt beismerese lenne az elmult 9 ev hazudozasainak.
tudode
Röhejes TERMELÉSI ÉRTEKEZLETET tart, felolvasva HŐSTETTEIT, megköszönve a HATÁRON TÚLIAK voksait ahhoz, hogy FELÉPÍTHESSE Közép-Európát, pénz, fegyver minden van EHHEZ a vállalkozáshoz, hasonlóan amikor 1988-ban megszülethetett a PLAGIZÁLT "Fides"
.
----- A Fidesz megalakulása (1988)
www.youtube.com/watch?v=Cn5ysbF_zow&t=42s
.
Aztán amikor felléphetett a POLITIKA SZÍNPADÁRA, már kiállította SAJÁT BIZONYÍTVÁNYÁT
.
------- Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát
hvg.hu/kultura/201801_konrad_gyorgy
.
------ Aztán OTT TART, hogy HADICELEKKEL beteljesítette az ÁLLAMCSŐDÖT:
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Tusványoson akár a STANCINÉNI UNOKAHUGA is nyomhatná a sódert, egy MAGÁNHADSEREG tagjaként!
.
RémeSS! Hova juttatta az országot ez a POLITIKAI SZÉLHÁMOS!
karma1
@tulipan: Biztos valami vadat irhatott a f@szkalap, ha ilyen eros a reakciod ra - nem kell vele torodnod, csak egy szardarab, amin keresztul kell lepni. Valaszra sem kell meltatni, mert azzal legitimalod a letezeset, amivel tovabb tud lepni, es valaszolni a Te hsz-edre.
Azon rohogok, hogy a repulogepre nem tudna felszallni Ferihegyen - mert a nemzetkozi jegyeken meg mindig Ferihegynek jelolik a magyar repuloteret -, mert annyit sem tudna elerni - igaz, mar a jegyet sem tudna kifizetni, ha meg mondjuk megis valahogy fennmaradhatna a gepen, akkor az orszagba be sem engednek, hiaba volna ervenyes utlevele. Ugyanis nehany kerdest feltesznek az utolso szakaszban meg a repulogepen, amire ha rosszul valaszolsz, akkor akar a rendor is fogadhat baratsagosan, es esetleg letartoztathat. Fajdalom, e kis narancssarga papirka csak angolul letezik, igy legalabb ennyit kell tudni angolul. Na meg a vamtiszt nehany baratsagos kerdesere is tudni kell valaszolni, es az meg akkor sem biztos, hogy tetszik a vamosnak minden esetben, ha angolul valaszol az illeto.
A vilagnak azt a reszet fikazza, ahol a legtobbet tesznek masokert, onzetlenul, ingyenesen, es ahol meg a farmernak is legalabb foiskolat kell elvegeznie a birka- vagy tejgazdasag vezetesehez...
Megnezem, KI mond baromsagokat, - a beirasa mar nem is erdekel, mert csak fideszes gyalazkodas lehet - arra meg nem vagyok kivancsi...:o)))))
nevemnick
,,A seggdugasz kapaszkodik a likba, nehogy egy bélszél kib@ssza onnan." -mondaná Lajos barátom...
Majd amikor a székelyek felébrednek a cujka által okozott álmukból, ők lesznek azok, akik először seggbe rúgják ezt az izét.
Nekünk csak folytatni kell...
papa.49
Én meg VALÓDI KÉPRE lennék kíváncsi a résztvevőkről, mert ezek a képek már ISMERŐSEK régebbről !!!
tulipan
@karma1: Itt van! :(

kripton
@karma1: Látom elkaptad a birkáidtól a kergekórt. Vagy azok tőled? Inkább azok tőled!

Te büdös hazátlan libsibirka! Mit pofázol a világ alfeléből bele a mi dolgainkba? Kitántorogtál pofázz ott!
simmering73
@karma1: Csak egy illiberálfasiszta (by shikari) féreg. Ahogy mondod, átlépni felette, mint a kutyaszaron.
Commenter
@karma1: tegnap azt mondta, erői végén jár, hát nem úgy tűnik, mert bár állítólag majd belepusztul a harcba, ma újabb harcot hirdetett posványoson. Le kell győzni a liberalizmust, le kell győzni mindent ami más, de legfőképpen a demokráciát mert ő mindenütt az állam akar lenni az ócska politikai "credojával". Ő és sleppje a világ ellen úgy nagyjából leszámítva az erdogan-alijev stb. haverjait és országaikat...
desiro57
"újra övé a nagyszínpad" remélem lesz rajta akasztófa???
Commenter
@kereső: együtt tették tönkre az oldalt írja a törött link. De már a miniszterelnöki eskütétele utáni beszédében is világossá tette hogy "ide nekem Európát is." Nem Arturo Ui-t kell megállítani hanem ezt az életveszélyes ámokfutót...
kereső
@Commenter: már tegnap is későn lett volna. Merkelnek üzenem,hogy az EU szétverése az ő lelkén szárad!,amennyiben neki fontosabb a német vállalatok adókedvezménye, mint Európa békéje.
kereső
@Commenter: Európa mai Arturo Ui-ja orbán viktor,-tehát "Állitsátok meg Arturo Ui-t"!!!
kripton
@tulipan:
Grrrr! Grrrrrr! Grrrrrrr! :-)))
Indulat 100, Értelem 0. Balliba adottság.
karma1
@tulipan: Csillagom, az uzenomben latom, hogy kinek van dolga a hsz-emmel - en egyszeruen csak nagyivben lexarom, illetve NEM OLVASOM EL a boffeneteit.
Amikor lakhelyet valtoztattam - es igy eletmodot is - , az elso dolog volt az eletemben megtanulni azt, hogy hogyan tegyem a sajat eletemet stresszmentesse.
Neked is ajanlom: ha olyan dologgal talalkozol, ami az eletedre negativan hat, DE VAN MODOD KIKERULNI , AKkOR TEDD AZT, keruld ki a negativumot!
Praktikusan: hogyha meglatom fent az uzeneteimnel, hogy barmelyik troll "valaszol" nekem, akkor rakattintok ugyan, de soha nem olvasom el a bofogeseiket, - ergo nem idegesitem magam semmilyen baromsagukkal, mert tudom, hogy SOHA nem a cikkhez szolnak hozza, hanem vagy engem, vagy valaki massal szemelyeskednek, libsibolsiznak - hat nekem erre sem idom, sem kedvem, plane gyomrom nincsen.
Vagyis atlepek felettuk, mint egy idegen kutyaszarral az utcan tennem, - es ennyi.
Igy sem megserteni nem tudnak, sem felidegesiteni, mert amit nem olvasok el, az nem izgat!
Mindenki a sajat eletet kell, hogy tudja iranyitani, kezelni - nekem negativumok es szar sejthalmazok nem fernek bele a mindennapjaimba,...:o))))
A masik fontos ok: ha eszrevetted, kizarolag provokalni kepesek, hogy mindenki begorombuljon rajuk, es pillanatok alatt parttalan vitaba zavarjak a normalis kommenteloket, amivel aztan igazoljak magukat a futyiszes megbizoik fele, hogy ok milyen jol megdolgoznak a trollkodasert kapott penzukert.
Hat egy nagy turost - en nem megyek bele polemiaba, altalam nem fognak tobb penzhez jutni, mert en is inkabb kivul latnam oket ezen az oldalon. De ha mar itt vannak, hat csak monologizaljanak, mig meg nem unjak...:o)))))
tulipan
@karma1: Tök egyetérek Veled! Őszintén szólva, engem szórakoztat, ha vissza szólhatok valami, az ilyen agyaknak való témát! Értelmesre valójában KLÉPETELENEK!!!
tulipan
@kripton: Iigazán nagyszerű! Nagyon köszi, hogy jelezted, mennyire ÜLT a dolog! :)
karma1
@tulipan: Valamit most is bofogott - nem olvasom el, mert meg mindig nem erdekel...:o))) Ilyenkor el tudom kepzelni, hogy tepi azt az ot szal zsiros hajat, mert nem jovok ki a sodrombol, hihihihi...:o))))
Lelki nyomoronc - nekem sokkal jobban esik olyanokkal tarsalognom, mint Te, mert abbol csak pozitivan epulok,...:o)))
kripton
@tulipan: "...ha vissza szólhatok valami, az ilyen agyaknak való témát! Értelmesre valójában KLÉPETELENEK!!!..."

Te ugye kisegítő iskolába jársz?
kripton
@karma1: Köszi, hogy jelzed hogy mikor "nem olvasol el"! :-)
Clavigo
@kripton: Shikarescuval kellene eszméket futtatnod. Biztos nem értenétek félre egymást,,,ott a küszöb alatti szinteken... Bár ő most csikket gyűjt Posványoson... Te meg itt vered a nyálad a hétvégi műszakban ?
kripton
@Clavigo: Nem olvastalak ám el! Az üzeneteim között láttam, hogy böfögtél, de azt nem tudom, hogy mit. Átléplek, nem foglak legitimizálni.
Clavigo
@kripton: Pedig irhattál volna nekem is valami " okosságot ",,,mint " @karma1:"-nak.. Ő azért nem válaszolt,,mert nem ereszkedett le hozzád,, te gyökér. Tudod öreg,,,"" egy bizonyos szint felett ,az ember már nem megy le egy bizonyos színt alá ""...( by Esterhazy Péter )
tulipan
@kripton: Na, de nem emlékszl? Veled voltam egy padban! :)
kripton
@Clavigo: Nahiszen! Eszterházy! Csak ezt folyós libafost tudtad felkenni ide? Pfujj!
Clavigo
@kripton: Okosodjál,,vazzze. Néha neked sem árt,,ha kihúzod a fejed Orbán dagadt valagából..
tulipan
@kripton: Na persze, a legnagyobb magyar irók egyike, nem is való,az ilyen vÍzfejeknek!
kripton
@tulipan: Csak a származása volt magyar, az érzülete, identitása nem. Az egészen más volt. Petőfi szerb és szlovák felmenőktől lett magyar, ez a - nem eszter - hanem szarházy, pedig magyar felmenők elfajzott származéka. Minden népben vannak korcsok, idegentestek.
A Kosuth-díját pedig tőletek, lipisiktől kapta. Az pedig nem számít! :-)
tulipan
@kripton: Ezt magadról írtad?? Nem tudlak megítélni,de elég szomorú,ez az önjellemzés!
Clavigo
@kripton: " Minden népben vannak korcsok ,,stb..."" Nem kéne egész nap a tükör előtt állnod,,és bámulni magadat,,öreg..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.