A miniszterelnök idei tusványosi beszédében egész Európához, és az egész világhoz szólt. Kimondta, hogy eljött az ő ideje, készen áll a kontinens politikai rendszerének átalakítására. "Mi jövünk, jönnek a '90-esek! " - mondta a beszéde végén, amikor arról szólt, hogy a 2019-es EP-választás alkalmas lesz arra, hogy leváltsák a mostani "európai elitet", és helyébe a Fidesz politikájához közel álló emberek vegyék át az irányítást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mintha hitlert latnam. Ha ez az idiota geci kerulne Europa elere abbol 3. vilaghaboru lenne.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Pedig ő ügyesen meglátta milyen politikával lehet előre törni...és ez bármennyire is nem tetszik nektek a "rasszizmus"...Várható,hogy amikor az afrikai mocsok elárasztja Európát...előbb-utóbb lépni fog valaki,nagy támogatottsággal!!!
justhpeter
Orbán szimplán tévedett, Európa nem a bolondok háza. A törpe Napóleonoknak ott a helyük. Viktor tegye át a székhelyét Grazba, az a neki való hely.
RonaGyuri
na már csak az hiányozna ennek a szegény Európának!
papa.49
SOKAT AKAR A SZARKA (mert az is lopós) DE NEM BÍRJA A FARKA (lekonyulóban) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
lampa laz
A vén Európa a büszke, gyönyörű nő..., hát én bízom bent, h nem hajol le egy ilyen tolvaj, hazug gyütt-mentért. Európa nem csak bevándorlókról szól, nem Magyarország, ahol pár forintért, 2 tojásért, krumpliért meg lehet vásárolni az embereket. Az álmaid meghaladják a képességeidet fiú. Bár amilyen hülye irányt vett a világ, minden lehet, de inkább az ellentéte legyen.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Na ne már Pali! Szerinted ügyes politikája ?Ha te is csak "cigányokba,afrikai mocskokba,tetves zsidókba"...stb. tudsz gondolkozni,és még meg is mondod,hogy ezek miatt hagyod magad átbaxni...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Engem nem basz át szarok orbánra...csak jeleztem hogy ez a folyamat minek a következménye!!!
ha emlékszel,jóval a választások előtt írtam,a liberális bla-bla nem fogja megmozgatni az embereket ebben a helyzetben...ha nem is szavaznak orbánra,de másra sem,otthon maradnak,és igazam is lett!!! az csak hab volt a tortán hogy az impotens ellenzék egymást marta ,ahelyett hogy orbán alá pakoltak volna!!!
ami meg a migrációt illeti,tudomásul kéne venni hogy az európai ember nem kíváncsi a vadakra!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Gondolod,hogy ha szarsz mindenre és mindenkire ? Tököm aki liberális, sosem böcsültem öket de szerinted az orbánék nem liberalisták? OK! más a nevük és tiltakoznak minden emberi és emberséges ellen,mert itt emberekröl van szó, de ha nyomorgatják a tetves cigányt és a migráncsot,az neked tetszik...
Te,valóban halomra lövetnéd az összes cigányt és migrást az országon belül,úgy,hogy fingod nincs ,bünös e vagy ártatlan? Mondom,nem vagyok libsi de ,hogy Te mi vagy ,azt nem tudom!?
Nessy
Urbi et Orbi áldást majd a várból fog osztani Orbán? Már csak ez hiányzik!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Populizmussal mindig könnyebb tömegeket megmozgatni. Viszont az nem viszi előre az országot.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Egy hozzászólásomat linkeld ide ahol ilyet akartam...szegregáció,ha ismered ezt a szót...a golyók röpködését meg meghagynám azoknak ,akik illegálisan akarják a kontinens határait átlépni!!!Amiket itt leírtál,azzal biztos nagy sikert aratnál a kis borsodi falvakban ,ahol megélik hogy milyen jó a cigókkal együtt lakni!!!
Arról most nem beszélve hogy a cikk nem is erről szól!!!
Pálinkás Pál
@Yoda69: De mint a mellékelt ábra mutatja,hatásos...és az ellenzéknek először is orbánt kellett volna eltűntetni ,bármilyen módon...nem egymást marni ,meg az emberek nemlétező filantrópiájára játszani!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Jajj Pali! Ne kicsinyeskedj...,eredetileg szarok a hozzászólásaidra,...Te mindíg tudod,hogy a rezes vót a tettes, meg a migráncs! eriggy a Lajtán túl egy szebb világ vár reád...
Remélem ,ott nem hasonló szarháziakra akadsz,mint Te és befogadnak...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Fáj az igazság ,mi??? ...Hát mint ebben a lapban is látszik...az erőszakos bűnügyekben bizony jócskán a rezesek vezetnek!!!és hogy migránsbalhék nincsenek ,az nem nektek köszönhető!!
tudode
Nesze neked Európa, szarkabőrbe bújt ÁSPISKÍGYÓT melengettek!
.
A hazáját nem óvta meg EZEKTŐL az Isten, ha van valahol,
.
2015. szeptember 22. - 10:15
.
------ Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott

civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
Elhatározta, MEGCÉLOZTA, el is éri az ÖRDÖGI TERVEIT!!!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Egyáltalán,mitöl fosol? R.bence mondta,hogy magyarország a leges-leg biztonságosabb európában! Aki éhezik,fázik az lop és ez származástól független!
Nekem sosem fáj az igazság,remélem a Lajtán túl kedvesen fogadnak...
Peller Anikó
@csak úgy...: Ahha. Szerinted a gecigány éhezik? Vagy fázik?
Qqberci
Tulajonképp Graz is európa, ott aztán vezetgethet...
csak úgy....
@Peller Anikó: tudom,hogy Te is csíped a morékat,de szerinted mikor és mitöl lesz vége,ennek a magyar : cigó meccsnek? Nem veszitek észre,hogy a rendszerváltás óta nyugatról ömlik a politikusoknak a pénz a cigány "kisebbségi" problémák megoldására? Abba a kurva kádárrandszerbe miért nem vót cigány kérdés? ...mert melóztak! egy népcsoportot degenerál le már megint valaki,mint a zsidót a svábot a testre szabott adottságaikkal...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Szövegértelmezés??? Erőszakos bűncselekményekről beszéltem!!!
telegdilaci
Jézus Mária Isten őrízze meg európát egy ilyen Embertől! nem is nagyravágyó,Amerikát vagy az egész világot irányítani!
csak úgy....
@Pálinkás Pál: Szerintem értettelek,Te nem értettél! Gondolod a "hófehérkék" ária magyarok nem követnek el büncselekményt? A lajtán túlról mesélj...,ott jobb lesz Neked! Szerintem ha a beilleszkedö képességeidet nézem,...kb. 2 nap után,úgy kibaßnak a kocsmából,hogy kezelésre szorulsz a lajtán túl.
solidedge
Remélem ez egy Monty Python idézet, annak qrva jó.
Sámannus
A békaseggéből nehéz üzengetni , még az a legjobb, ha le sem szarnak bennünket.
wagabund
brüsszelben most pelenkát cseréltek.. ...gyanítom, hogy ezentúl a fosás lesz a mindennapok tevékenysége..

mindenesetre mutti már telefonált a seggfej részegesnek, hogy hallottad Orbánt szivi?
csipetke
Európának pont annyira hiányzik orbán,mint a mókusnak az erdőtűz.Aki a kicsi kis országát nem képes felzárkóztatni,(jónéhány éve volt rá) az mit akar az Unióban?!Sőt,nemhogy nem volt képes felzárkóztatni,de a legutolsók közé züllesztette az országot.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: demagóg vagy...persze hogy a magyarok is követnek el bűntetteket...csak nem mindegy hogy miket.. és hányszor...mert azért ha egy börtönvideót megnézel 90 % cigó...holott a lélekszámuk a lakósság között max 10 %!!!
Peller Anikó
@csipetke: Na jó, elismerem, egy kicsit lezüllesztette (de nem nagyon, mert hitelbe van és az Eu még tömi), viszont nemzetközileg az élvonalba emelte a nemzetséget. A fattyát, az iját, a fiát, a komát, de még a szomszédját is.

Mit akarsz még?
csak úgy....
@Pálinkás Pál: a körösztanyád,az demagóg! A "cigók" elött a "náci svábok,elöttük meg a "zsidók" ... nem tudtok meglenni bünbak nélkül!
ez a toroczkai gyerek is egy érdekes családból származik! a dédnagypapi a komcsik nevében szalagon lógattatta föl az 56 os fiatalokat és ez a takony unoka,mit csinál?
division
@csak úgy...: Lakik itt a környéken néhány olyan roma család akik köztudottan nem dolgoznak, de az Audi megvan, éttermekbe járás, svájci kiruccanás sem ritka, milyen érdekes...Azt csiripelik itt a verebek olykor szállítanak migránsokat. Á, dehogyis bűnözők ezek, csupa rendes ember mind:-)
csak úgy....
@division: és ezt miért nekem mondod? nincs rendörség ,bíróság,törvény a környéken?
division
@csak úgy...: Éppen ez az érdekes, hogy van itt minden. Vajon őket miért nem veszik elő úgy mint amikor egy nem roma éhes kisgyerek ellop egy csokit a boltból? Szegényt még meg is szégyenítette a múlt héten két tahó rendőr mindenki előtt. A törvény mindenkire kell vonatkozzon, tehát értsd, MINDENKIRE, így egy fehér gyerek se lopjon természetesen de ezekre a nem ma barnult egyénekre miért nem? Holott ők nem egy csokit loptak.
csak úgy....
@division: Ha ez így van,mint mondod,akkor bele lehet zarni az igazságos,keresztényi ...stb. fideszbe!
papa.49
WC nek alkalmazzák az Unióba ahhoz talán ért a papírt osztogatni ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sámannus
@durbincs: Kérődzik a nyomorék hal, büfög itt mint egy barom.
papa.49
Ez a hét vicce ez a barom mint Európa vezetője, persze értem kurva sok pénzt lehetne ott is ellopni!!! De gondolom ez meg se FORDULT az európai vezetők fejében, hogy ezt a taknyot bármire alkalmasnak találják, esetleg a ,,kísérleti nyúlnak,, a fehér egerek helyett, harci gáz fejlesztésekben !!!Ez úgyis megy a muszkáknak, és ha Paks hamarosan nem indul el be is fogják vonni a kísérletekbe, mert az ezredes is kurvára szereti a pénzét !!!
csipetke
Az Unióban hogy röhöghetnek,mikor ilyen földtől elrugaszkodott f@szságokat olvasnak.
csipetke
@Sámannus: 9:40 Hagyd a nyomorultat,ezzel keresi a betevőjét.Az ápolók odaengedik a géphez ott,Romániában.Addig se kell ráfigyelniük...De fura,hogy a fidesznek csak ilyen idiótákra telik...
Sámannus
@csipetke: csak hogy tudja, klozetben a helye.
bencemacska
@division: tegnap, 21:42
És miért vannak szabadlábon??? Nehogy azt mond: Soros pénzeli őket és OV fél tőlük, mert földhöz csapom magam!
bencemacska
@Szeparepa2: tegnap, 23:12
De mikor gáncsolja el valaki, hogy pofára essen???
Hallottad, felfogtad a szeptemberi határidőt? Azt hiszem attól kezdve fogunk mi is kussolni!!!
Ludmilla
nincs magánál... a saját népe is gyűlöli
division
@bencemacska: Ha tudnám rá a választ...
kisrigó
Mi van?! Európa vezetője?! Istenem, ezt a szereptévesztést! Micsoda elbizakodottság, hát csak nyomjad az elmebajt, legalább a "támogatóid" is képbe kerülnek!
bencemacska
@Szeparepa2: ma, 12:32
Nem tőle félek, hanem a tehetetlenségtől! Ha nem lennék az apjánál idősebb, szembeszállnék vele, de így már lehetetlen.
Attól tartok, hogy annyira ráteszi a szőrös mancsát mindenre, hogy megszűnik még a "jus murmurandi" lehetősége is számunkra.
papa.49
Majd ha egy kanászra lesz szüksége az Uniónak, biztos szolnak neked csutigörény !!!
csak úgy....
jééé! itt van a menetrendszerinti dixléziás !:)
valaki dícsérje már meg ezt a félnótást! még azt hiszi,hogy fölöslegesen erölködik...
...ugye muki!?
verőce21
Hej, jó lenne pedig még vagy 100-120 millió muszlim vadembert beengedni Európába, és segélyen eltartani őket! Miközben ők kirabolnak és öldösnének bennünket.
Azt hiszem, minden európai ember álma ez! :)
csak úgy....
@verőce21: én a gyors halál híve vagyok és nem a lassú éhendöglésé! :)
1magyar
Jobb lenne legalább Európa megmaradna kereszténynek, civilizáltnak nem muszlim csürhe lakná be
Nessy
@1magyar: A nálunk lévő státusz kereszténységre gondolsz? A szűkített Tízparancsolat ismeretre? Az elesettek, hajléktalanok kriminalizálására?
Egyébként most éppen nagyon jóba van pártunk és kormányunk Erdogannal, aki Törökország élén a legnagyobb muszlim vezető kíván lenni! Arról nem is beszélve, hogy némi kötvény kölcsönért bárki jöhet.
Épp most kezdjük a milliárdok kifizetését nekik!
verőce21
@csak húgy...: (20:11) Számtalan minőségi módja van, ha gyorsan akarsz kimúlni.
Állj egyszer sarkadra életedben, a sorsod alakításában! :)
1magyar
@Nessy: Barátkozni lehet velük csak ide ne jöjjenek.
Nessy
@1magyar: Kivéve, ha van pénzük, és "bevásárolják" magukat az országba.
tulipan
@Nessy: Úgy éretesd, Orbán zsebébe???
tulipan
@1magyar: Kinek lenne "jobb",hiszen már sem azok lakják!!!
namihami
Na Európa, végre megnyugodhatsz. Megjött a Vezér. Igaz, önjelölt, de Megváltó. Némi öndicséret is felsejlik a háttérben. És ugyebár, az öndicséret... De kicsire nem nézünk.
Vége a kételyeknek, hiszen: ""Ha Isten velünk, ki ellenünk?""--nem igaz?
Nessy
@namihami: Már csak az Urbi et Orbi áldás hiányzott Orbántól Tusványoson.
dr. prédikátor
A csuti gecit szívesen látnám a magasfeszültségi oszlopon amint a 24 ezer voltot vezeti! Az bizony jól állna neki, és még le is barnulna!!!
papa.49
A férfi mosdó vezetését javasolnám neki, takarítással ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sámannus
@papa.49: A nagy végbél szakértőkre mindig szükség van.
papa.49
@Sámannus: Egy bánata van csak a 5 hengeres szagértőnek, nincs ott a putyinka ))))))))))))))))
papa.49
Most már csak azt szeretném tudni Ő MIÉRT KILENCVENES, ha jól tudom mert jól tudom ő akkor épp a spinéket hajkurászta, és a legnagyobb problémája az volt, hogy nem ő ül a Kádár helyén !!!
Nem voltál te majom a tűz közelében sem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.