A képlet egyszerű: háború vagy béke. Az orbáni világkép háborúhoz vezet. Ebben a háborúban szemben a németekkel, a franciákkal mi csak veszíthetünk. És még az is elveszik, ami nagy nehezen a miénk: 10 millió magyar nehéz, de egyelőre békés élete.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Igaza van Gyurcsánynak!!! ov harcot, háborút akar a csürhével együtt!!??
Ez is mi, ha nem a felforgatás és lázítás!!? Mit akar a Kárpát-medencén átépíteni, ha nem mást, mint a határokat??!
propeller.hu/itthon/3366620-orban-tusvanyoson-karpat-medence-ujjaepitese-egyik-legfontosabb-terv
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eriksson: nem igazán vagyon igazad- éppen azért,mert saját tapasztalataimra allapozok. És inkább hiszek a saját szememnek- tudod, hiszem,ha látom, mondta az "öreg paraszt"-mint annak, amit be akarnak nekem magyarázni,átirva a történéseket.
Eriksson
@kereső: Ahány ember, annyi életérzés...
bencemacska
@Eriksson: ma, 08:07
Nem én állapítottam meg!

"Ukrajna úgyis az oroszoké lesz
Orbán az új világpolitikai rendszer egyik alapjaként az oroszokkal való kiegyezést népszerűsítette.
Azt mondta, hogy szerinte az oroszok vissza fogják állítani a befolyásukat Ukrajnában. Arra utalt, hogy ezt el kellene fogadni.
Ugyanakkor két hete Brüsszelben még maga is aláírta a NATO-csúcson azt a dokumentumot, ami szerint a szövetség soha nem fogja elismerni az orosz hódításokat Ukrajnában. Arról is szólt, hogy fel kellene oldani az oroszok elleni szankciókat, és az EU most "primitív politikát folytat" Oroszországgal szemben. Hasonlóakat három éve mond, de közben kormánya mindig megszavazza az EU-ban a szankciók meghosszabbítását."

"Kiemelte, hogy új korszak felépítésébe kezd most a kormány. Az új korszak a kulturális élet átalakításával kezdődhet, szeptemberre nagy változásokat ígért, de semmilyen részleteket nem árult el ezzel kapcsolatban."

Részlertesebben:
444.hu/2018/07/28/orban-bejelentkezett-europa-vezetesere
Eriksson
@bencemacska: A néppártban Orbán píszí, de attól még lehet magánvéleménye. Ukrajnának pedig orosz érdekeltségnek kell maradnia már a békesség miatt is, mivel az egyetlen természetes határ a NATO és Oroszország között.
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:06
Ezt nem az ukránoknak kellene eldönteni???
Ki és milyen jogon dönt helyettük???
OV viselkedését én nem politikailag korrektnek értékelem, hanem szélkakas politikának. A pávatáncból szélkakas pörgés lett. Hosszú az út az "újratemetéstől" a 2018-as posványosig.
Nálam a konzervatív az ÁLLANDÓSÁGOT jelenti.
Eriksson
@bencemacska: Sajnos nem az ukránok döntik el a sorsukat, hanem a fejük fölött azok, akik elkezdték a békétlenséget szítani.
Orbánról külön nem nyitok vitát, valamelyik nap már leírtam, hogy mi a véleményem a politikáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.