Stockholm-szindrómás helyzetben van a magyar társadalom, azonosul azzal, aki túszul ejtette. Az ideinél is magasabb részvétel és az ellenzéki szavazatok koncentrálása nélkül soha nem lesz kormányváltás. Az elittel szembeni magyar társadalmat kell képviselni, a 99 százalékot.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Gergőke van egy rossz hírem, a nép nem nagyon képes rá. Orbánt legfeljebb kirobbantani lehet, leváltani nem. Csak keresni kell egy tökös embert aki odapörköl neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Milyen igaza van, de sajna nem újdonság! A magyar nép szerette még Ferenc Jóskát is!
Macskaszem
Gergőke van egy rossz hírem, a nép nem nagyon képes rá. Orbánt legfeljebb kirobbantani lehet, leváltani nem. Csak keresni kell egy tökös embert aki odapörköl neki.
kereső
Óh Gergő, Te nem csak idealista vagy,hanem gyurcsányosan naiv is. Még mindig abban ringatod /ringatjátok magatokat,hogy orbán=fidesz leváltható? Választáson? Na ébresztő!Első lépés, aki ellenzéki!!! ki a parlamentből!
Commenter
@kereső: Naiv? Nem, nem az! Csak próbálja a látszatot elhitetni, mint minden ellenzéki aki nem bojkottált. Igaz a Köztársaság alapkövénél jelképesen bojkottáltak az eskütételnél de az csak egy pillanat volt, ahogy a márc 15-i ellenzéki tüntetés is. Azt hittem akkor és előtte is, többre képes Orbán ellen, mert amit a Stockholm szindrómáról mond az az igennel szavazókra, igaz a "többség" viszont nem Stockholm szindrómás.Most már hiába akar bármit is. Ő elengedte az országos politizálást amikor Zuglót választotta a parlamenti képviselőség helyett, holott addig úgy tűnt, hogy ő az ellenzék egyik kiemelkedő arca/hangja akit még a Nyugat is orbán egyetlen valódi kihívójának tartott, és el is fogadott. Nem lett az, sajnos, és ez nem csak az elcsalt választáson múlt.
Pálinkás Pál
Nos...amiket mond az egy fityinget nem ér! Orbánt választáson megbuktatni nem lehet...Máshoz meg gyengék...nem hallottam ellenzéki oldalról egyszer sem hogy polgári engedetlenségre szólítanák fel a lakosságot...tüntetésre...hangsúlyozom,tüntetésre,nem majálisi dzsemborira,mint áprilisban!!!
Commenter
@Pálinkás Pál: májusban. Ingyen sörrel és virslivel. Volt két nagyobb tüntetés, aztán kifújt a nagy "nem hagyjuk hogy így legyen..."
Macskaszem
@Shikari: Csak azért mert hatökrök vagytok, és minden szavazatot beszoroztatok hattal.
Eladott Ország
A fidesz bűnöző , tolvaj bandát demokratikus úton választással nem lehet legyőzni. Karácsony Gergely és az ellenzék meg teljes amnéziában szenved. A jelenlegi választási rendszerben a fidesz nem váltható le!
Eladott Ország
@Horizont: Karácsony Gergellyel együtt, aki kurvára megjátssza magát. Mi a lóf@szt csináltak!
Commenter
@Eladott Ország: ha csak amnézia lenne...de inkább elfogadás, belekényelmesedés ez. Sajnálom, hogy ezt kell írnom. Sokan hittek benne hogy lehet másképp: és nem, nem lehet. Ehhez nem kell lmp-nek, vagy volt lmp-snek lenni. Az a gond, hogy ő is nagyon jól tudja hogy demokratikus választással a fideszt leváltani nem lehet. És mégis azt mondja hogy de... :(
Eladott Ország
@Shikari: 49%-választási eredménnyel? Azt is rendszerszintű csalással!
Eladott Ország
@Commenter: Nem akartam, drasztikusabban fogalmazni.
Commenter
@Eladott Ország: Értem. Ezt nagyon nem kellett volna így mondania. Az ellenzék tényleg kapitulált. A privátbankár.hu- cikkét ide nem engedték belinkelni, abban az áll, hogy az orbán rezsim akár 32 éven át is kitarthat. Ilyen ellenzékkel biztosan!
Clavigo
@Shikari: Mi van Gyagyás ? Milyen volt Posványoson ? Remélem nem tapostál rá a nyelvedre,,csikkszedés közben...
kereső
Stockholm szindrómás? Ki?Azok a kiszolgáltatottak ,akik orbánra szavaztak-azok talán igen.De akik rátok szavaztak,azt nem hinném.Ők inkább csalódottak,és értetlenül nézik,hogy mi történik az ellenzéki pártok házatáján.És igen Gergő, az igazság az,hogy magunkra hagytatok bennünket a szavazás után-nem vagyok hajlandó választásnak nevezni azt,ami nem az-mintha csak addig kellettünk volna,amig beültök a parlamentbe.Mennek a sajtótájékoztatók orbánékról.Kérdem-minek?Akinek van füle a hallásra,és van szeme a látásra -és még gondolkodni IS szokott, az nagyon jól látja,tudja,hogy mi történik.És nem ért benneteket.És el sem tudja képzelni,hogyan szabadulhatna.Szóval, kapjátok össze magatokat,hagyjátok a fenébe orbánékat-nem kell elismételni mit csinálnak, foglakozzatok inkább velünk.Hogy mi módon, azt találjátok ti ki, azért mentetetek politikusnak.Fogy az idő, minél tovább húzzátok ,annál nehezebb lesz ismét felrázni az embereket-és lehetséges,hogy egyre inkább nem fognak hinni nektek,és bennete
staro2
@Eladott Ország: @Clavigo: @Macskaszem: shikarival nem vitázunk,bármit ír nem reagálunk rá.
shikari egy senki, így kell kezelni.
Commenter
@kereső: ez így van, ahogy írod. Karácsony Gergely szakmája szociológus, és az egész társadalomra(sőt ezzel saját magára, az ellenzékre is!) en bloc ráhúzta a Stockholm szindrómát, pedig egyértelmű hogy "csak" a Fidesz szavazótábora az! Vona azt mondta a minap, hogy nem gondolta az ellenzék, hogy orbán ennyire jól ismeri a társadalmat. Egy szociológus végzettségű minE-jelölt, és egy történész-pszichológus végzettségű ellenzéki vezető hogy mondhatnak ilyeneket, ráadásul úgy hogy azt el is hiszik? Megalkuvás, belenyuvás ez, nem más. A stockholmi esetnek nagyon nem lett jó vége: végeztek a fogvatartóval, ráadásul maga a túsz...
kereső
@Commenter: Gondolkodtam/ nem nevet,szoktam néha/, lehet,hogy Gergő a túszul ejtett társadalomra gondolt, és nem a túsz érzelemeire a fogvatartó iránt. Bárhogy is ,nem igazn jó megfogalmazás a társadalom állapotát illetően.
Commenter
@kereső: bármire is gondolt, nagyon nem jól fogalmazott...(miért nevetnék gondolkodsz, tehát vagy is, nem spambot írogat kereső néven...)
Eriksson
Ez a KariGeri mikor hagyja már abba a néphülyítést és önbecsapást? Vegye már végre észre, hogy mi van körülötte, mik a lehetőségei, és azokkal foglalkozzon. Ne játssza a félnótás politikai elemzőt, mert olyan bárki lehet, ahhoz nem kell politikusnak lenni magas fizetésért.
kereső
Lehet,hogy nem a választók fogják ezt megtenni,hanem orbán.Nincs már szükség az "ellenzékre",hiszen leválthatatlan.Nem tudom,hogy ez a kinyilatkoztatása eljutott-e a pártvezetők füléhez:

"Azt is alaptézisnek nevezte, hogy minden országnak joga van a legfontosabb kérdésekben ragaszkodni az egy nemzet és egy szavazat elvéhez, amelyet szerinte az EU-ban sem lehet megkerülni."
Commenter
@kereső: Ajjvé, Ein Volk, ein Land ein Führer? Und er kampft und kampft azaz csak harcol és harcol...
Eladott Ország
@Shikari: Több alkotmányjogász/bíró ( amerikai, német, magyar stb) állást foglalt abban, hogy a magyar választási rendszer alkotmánysértő. Többek között hogyan lehet 49 %-ból kétharmados győzelem és még ezt is csak rendszerszintű csalással tudta összehozni a fidesz bűnbanda. Lehet itt kétharmadról és sikerekről óbégatni ,miközben az országot egyre többen hagyják el, és már csak Bulgária van mögöttünk.
www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
Eladott Ország
@Shikari: Elmész te a picsába! Honnan szoptad, te fidesz fasszopó!
Eladott Ország
A választók a jelenlegi választási rendszerben a fidesz bűnbandát nem tudja demokratikusan leváltani. Ezt illene tudni Karácsony Gergelynek is, feltéve ha nem a fidesz a kenyéradó gazdája az ellenzéknek. Minden egyéb csak parasztvakítás. A jelenlegi választási rendszer két párta van kalibrálva.
Commenter
@Eladott Ország: már csak egyre, a fidesz kdnp-re, mint ahogy a szerencsi időközi is mutatja. Azért egyre, mert a kdnp-t nem tartom valódi/önálló pártnak.Karácsony Gergely pedig tudja, hogy a fideszt nem lehet demokratikusan leváltani.De azért az ellenkezőjét mondja sajnos.Ő is a kampányban tűnt utoljára valódi ellenzékinek, aztán már nem annyira.Dehogyis száll(t) bele a fideszbe azóta naponta, ahogy ígérte...
Eladott Ország
@Shikari: Akkor közöld le és ne csak a pofád járjon , fideszes faszszopó, szarházi!
budapestbeacon.com/electoral-rules-rig-results-of-hungarian-elections-warns-princetons-kim-lane-scheppele/
Scheppele szerint a "jogállamiság" az EU-ban a problémás országok számára buzzword lett.
"Magyarország és Lengyelország megkezdte a kormányzati hatalom megszilárdításának folyamatát a bíróságok megtámadásával. Az EU működése az uniós jognak a nemzeti bíróságok általi végrehajtása. Miután az Orbán elfoglalta az Alkotmánybíróságot, és miután az igazságszolgáltatási reformok minden egyes magyarországi bíró karrierjét egyetlen ember kezébe helyezik, ez problémás az EU számára.
Eladott Ország
@Commenter: A jelenlegi választási rendszerben a fidesszel szemben csak EGY ellenzéki párt indulhat eséllyel, az összes többi ha külön indul, nincs esély a bűnbanda leváltására. Ezért említettem két pártot. A kdnp természetesen az állampárt része, nem tekinthető még véletlenül sem önálló pártnak, csak műkeresztény idióták, ingyenélők gyülekezete.
Commenter
@Eladott Ország: jelenleg nincs olyan ellenzéki párt, amely önmagában le tudná őket váltani.Összefogni nem tudnak/akarnak országos szinten, másrészt valószínű, hogy ez sem lenne elég.
Eladott Ország
@Commenter: Akkor sajnos marad az orbáni szabadrablás... ( politikai kurvák gyülekezete)
Commenter
@Eladott Ország: nem csak én látom így sajnos, hanem hiteles elemzők is, hogy az ellenzék nem igazán létezik. Márky-Zay Péter győzelme csak annyit mutatott meg, hogy mi lehetett volna ha...összefognak országos szinten és nem történik rendszerszintű csalás. Szerintem csak egy új ellenzék teljesen új arcokkal lesz majd valamikor, valamire képes...
Eladott Ország
@Commenter: Az MSZP gyakorlatilag nem létezik, ez a párt csupán Orbán szatellitpártjaként működik, önállósága és független léte megszűnt. Létjogosultsága is megszűnt. Azt kellene megértenie Orbán demokratikus ellenfeleinek, hogy először a kollaboráns álellenzékkel kell leszámolni, azok legitimációját megszüntetni, mert ők a NER szilárd bástyái. Ők a rendszer erős támaszai. Amíg ezekkel a hazaárulókkal nem számolnak le, amíg ezek ellenzéki pártnak mutathatják magukat, és ezzel Orbánt legitimálhatják, addig Orbánhoz hozzá sem férnek. Addig Orbán rendszere él és virul. Ezek az Orbán-rendszernek ugyanolyan részei, mint Mészáros Lőrinc, Rogán Antal vagy Szijjártó Péter. Csak kevesebbet kapnak érte.
Commenter
Az MSZP a valaha volt erős baloldali párt amelyik elsöprő győzelmet aratott az mdf és koalíciós partnerei felett jelenleg 6% százalékon áll, a Párbeszéd nélkül! Ha így haladnak, hamarosan eltűnnek a semmibe. Nagyon sokat segítettek már eddig is orbánnak,a jellegtelen, jelentéktelen Tóth B elnök még többet fog, egyes kijelentései nem véletlenül okoztak megdöbbenést. Ha az MSZP szatellitpárt akkor a Párbeszéd is az, hiszen ezt tudva csatlakozott hozzájuk, ennyire nem lehettek a "sötétben." Én őszintén drukkoltam a Párbeszédnek, Karácsonynak,de amikor a Fodor-Bősz paktum nyilvánosságra került akkor számomra ők is megszűntek hitelesnek lenni. Hiába ül a soraikban a nagyon szimpatikus és nagytudású Mellár Tamás prof például. Nem látom a jelenlegi ellenzéki pártok soraiban és a parlamenten kívüli pártok soraiban sem azokat, akik valóban le tudnának számolni az ál-ellenzékkel. Ráadásul utóbbiak is bebetonozták magukat legalább négy évre, ha nem tovább, mert ki tudja mit tartogat még ez a választási rendszer...
Hellcat
Igaza van, csakhogy a hiba az egész parlamenti pereputtyban van...patkány mindegyik aki ott ül vagy párttag...népirtó/országromboló fidesz, hiteltelen szocik, kitartott kamuellenzék LMP, jobbik meg a begyullag vakbele is egymást rongálják éppen...szánalmas banda.
tudode
Ahogy a Móricka úgy képzeli, mert úgy tartja FÉLELEMBEN a frakcióját "is" a PÁRTFEGYELEM betartásával, mint az ovisokat, ha ROSSZ VAGY kukoricacsutkára térdepelsz!
.
Hihetetlen, de aki NEM FOGAD SZÓT, nem lojális arra virtuális tönkreteszi, LŐNEK:
.
Íme:
..
----- Ángyán - Mit mondott Orbán a gyulai kihelyezett frakcióülésen?
.
www.youtube.com/watch?v=hV4Zfj_R_SY
.
Szó szerint, részlet:

"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesűl a csatatéren, de tiszteségesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, én is lefodítom a szavait, DE AKI NEM ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Lásd: Illés Zoltán, hegyvidéki pm, Simicska, Lázár, Ángyán esete!
.
Meddig merészel elmenni ez a ...!!!
tudode
@tudode: .
Még egy gondolat? Mit kezdett volna ez a GÁTLÁSTALAN emberfia a HALÁLBÜNTETÉS bevezethetőségével?
.
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Egy csepp véráldozatért kár lenne EMIATT a politikai kalandor miatt!
Commenter
@tudode: meddig? ameddig hagyják, hagyjuk...
tudode
@Commenter: .
Eddig abban a HISZEMBEN voltam, hogy a PÉNZBÜNTETÉSTŐL nyomnak bármilyen sódert!
Gauntlet
Bár már ott járnánk :( ehelyett azt nyomják orrba szájba hogy ez a rablóbanda erősödik. :(
Commenter
@tudode: ha kivezeti az országot valamikor az EU-ból, be is fogja vezetni újra a halálbüntetést...
tudode
@Commenter: ..
Előfordulhat, ha nem adja be SAJÁT MAGÁNAK a bodicseket az esze (Simics) kiüldözése óta a PARADICSOMBÓL a hülyeségeivel!
.
Attól is függ MELYIK SAPKÁJÁT, a pártelnöki, a miniszterelnöki, vagy a VASKALAPJÁBAN ketyeg, mindenre képeSS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.