Nem csitul a botrány az előzetes letartóztatásban ülő tatabányai hitoktató körül, akivel szemben azért indult eljárás, mert a gyanú szerint az egyik tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni, a menekülni próbáló gyermekeket pedig még vissza is húzta – írja a Bors.

A tatabányai hitoktató templomban szemelhette ki korábbi áldozatát

Fotó: Pxhere.com

A szörnyű ügy kirobbanása után kiderült, hogy a 41 éves férfit korábban hét és fél évre ítélték, mert hosszú időn át fajtalankodott az akkor még kevesebb mint nyolc éves nevelt fiával. Az kihasznált kisgyermek mára felcseperedett, s életerős fiatalemberré vállt. A most 22 esztendős Róbert elsőként a Borsnak számolt be azokról a szörnyűségekről, amikre saját nevelőapja kényszerítette. Szinte hihetetlen, de az újfent pedofil-gyanúba keveredett R. jelenlegi élettársa mindezzel tisztában van, mégis kitart mellette.

A kezdeti molesztálások után, hat-hétéves koromban már mindenféle szexuális vágyát kiélte rajtam, mindenféle formában. A lakásunk mellett a hétvégi házban, de több alkalommal a sötét utcán is megerőszakolt. Ilyenkor befogta a számat, hogy a fájdalomtól ne tudjak kiabálni – idézte fel a Borsnak korábban a döbbenetes részleteket Róbert, akit nevelőapja aktus közben egyszer le is videózott.

Most pedig arról is beszámol, hogy hogyan férkőzött az édesanyja közelébe a szexuális ragadozó.

Akkoriban édesanyámmal rendszeresen jártunk templomba, ott ismerkedett meg a férfival. Felmerül a gyanú, hogy esetleg szánt szándékkal már akkoriban is azért közeledett édesanyám felé, mert látta, hogy gyerekekkel van. Ezek feltételezések, de a mostani történtek után még ezt is elképzelhetőnek tartom, hogy már akkor is ilyesmiket tervezgetett – mondta a Borsnak Róbert.

(Borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Régivágású kereszténydemokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.