Ittas vezető gázolt el két gyalogost személyautóval Balatonyfenyvesen vasárnap éjjel, egyikük életét vesztette, a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn hajnalban.

Halálra gázolt egy nőt az ittas vezető Balatonfenyvesen vasárnap éjjel

A tájékoztatás szerint a balesetben egy 53 éves nő a helyszínen életét vesztette, egy 20 éves nőt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrök még az éjszaka folyamán elfogták a feltételezett elkövetőt, a 24 éves járművezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott. A kunbaracsi férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
index.hu/kulfold/2018/07/30/negy_kulfoldi_biciklist_gazoltak_halalra_tadzsikisztanban/

Halálra gázolta egy autós egy biciklis turistacsoport négy külföldi tagját vasárnap Tádzsikisztán déli részén. Az áldozatait cserben hagyó autós elfogására országos hajszát indítottak, amelyben a rendfenntartó erők agyonlőttek két embert - közölték a közép-ázsiai ország hatóságai.
Így kell ezt csinálni eee?
maci0427
@Horizont: Valóban rohadjon meg, de a tévé mutatta a helyszínt és közlekedtünk már ilyen helyeken , állandóan hátra - hátra nézve és ha láttuk - hallottuk, hogy jön valami, akkor lejjebb húzódtunk a füves vagy földes részre ! Itt is ezt kellett volna tenni, hiszen magamra ne más vigyázzon basszus ! ha rosszul lett volna és nem piás , akkor is elütött volna ! Na ezért !
maci0427
@Horizont: Ezt már sajnos így nem lehet megtudni, de mivel sötét volt elég egy mobil telefonra pillantás, vagy elbambulás józanul is , és sajnos az úton nincs akkora hely, hogy mindenki biztonságosan elférjen gyalog és autóval ! De azért vigyázzunk magunkra mi, mert látod ..., isznak az emberek, viháncolnak, mobiloznak , csókolóznak, stb. vezetés közben és még nappal is veszélyes !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.