A szexuális zaklatással gyanúsított tanár ellen megszüntették az egyik nyomozást.

Sz. Zoltán egy 11 éves tanítványát meg akarta szöktetni Londonba, de durva szexuális tartalmú üzeneteket is írt a kiskorúnak. Előbbi tettéért 1 év 8 hónap börtönt kapott, két évre felfüggesztve.

Az üzenetekben arról is szó volt, hogy miként közösüljenek. Ennek fényében hiába is nyomozott a rendőrség szexuális erőszak és más bűncselekmények gyanúja miatt a férfi ellen, mivel a gyerek önszántából cselekedett és az iskolán kívül kommunikáltak egymás között a szexről. 

„Nem értek a paragrafusokhoz. Bár kénytelenek vagyunk elfogadni a hatóság döntését, de nem értünk egyet vele. A fiam végre lassan megnyugszik, nem akarjuk megint feltépni a lelki sebeit”

– mondta a kisfiú édesanyja a Blikknek.

Az informatikatanár számára kedvező döntés ellenére jelenleg is előzetes letartóztatásban van, mert egy másik, 10 éves tanítványa ügyében még tart a nyomozás ellene. Hogy azzal a diákkal pontosan mit tett, egyelőre nem tudni.

Megúszhatja a pedofil tanár

A tanár el akarta vinni magával a fiatal fiút Londonba. A gyerek haját levágta, sőt még piercinget is aggatott rá, hogy a lehető legkevésbé hasonlítson önmagára. Egyiptomból még hamis iratokat is rendelt. Végül az utolsó reptéri ellenőrzésnél buktak le, mert a gyerek véletlenül nem apának szólította a férfit, valamint szemet szúrtak a hamis dokumentumok. 

Cikk- és címlapkép: Pixabay (illusztráció)

(Blikk)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
@Shikari: nem liberális. Fideszes majom. mit gondolsz miért ejtették a nyilvánvaló bűnét?
Anyád hogy van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nos ez az emberszerű-mert,nem érdemli az ember nevet-egy egyházi fenntartású iskolában követte el a bűnt./megjegyzem,többekről is tudni lehet,sőt egyházi személyekről is./,mégsem mondhatjuk ki sommásan,hogy aki egyházi iskolában tanit,vagy az egyház képviselője,az mind ilyen hajlamokkal biró ember,és mind megrontja a gyengébbet,kiszolgáltatotabbat.Igy kéne-de ez nem megy,ugye @shikari.
ittott
@Shikari: igen, amennyiben az a bizonyos dolog neofasiszta diktatúra.
de ha ezt megérted, holnap megeszem a kalapom.
ittott
@Shikari: feladom. inkább megtanítok egy verebet sakkozni.
vladimir putin
@durbincs: Jelezném, hogy az IQ100 is elég alacsony szint.
Kábé egy közepesen idomított majom értelmi színvonalának felel meg.
terlasz
@durbincs: A szokásos szöveg, de azért köszönöm, hogy így felértékeltél magadhoz képest. A mínusz tartományú értelmi szinted is IQ-nak nevezzük. static.igre123.net/slike/191788-121830/smajli-:d.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.