Nincs két hete, hogy az LMP etikai bizottsága eltiltotta még a párttisztségért indulástól is Ungárt Pétert, erre most nemcsak megválasztották a párt ifjúsági szervezetének egyik posztjára, de ráadásul pont a fegyelmi és etikai bizottság tagja lett - tudta meg a hvg.hu a tisztújítás részleteit ismerő forrásból. Úgy tűnik, vagy folytatódik a tudathasadás jeleit mutató, zajos pártélet az LMP-ben, vagy Ungárnak sikerült a fagyi visszanyal-esetét produkálva megfricskáznia belső ellenlábasait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ungár és az etika? Antagonisztikus ellentét van köztük! Kecskére káposztát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Eddig azt hittük a kétfarkú kutyapárt a vicc párt, mára kiderült, hogy az LMP.
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:19
Állítólag gyerekkora óta politikusnak készül. Csak ezirányú tanulmányokat folytatott!
Eriksson
@bencemacska: Ja, elhiszem. Hazudni már tud.
Eladott Ország
Széllel bélelt Bernadett meg az Ungár és a Sallai. "gyönyörű" fidess-ügynökök, de a Kunhalmi is elmegy a 3,14csába a többivel együtt. Megvan a zsebpénzük, megszavazták az emelést, aztán még büszkén posztolgatnak fácsén, a kollaboráns kurva anyjukat megbasszák ezek is. Mennek a fidessel együtt a levesbe. a térdrecsuhás nyilas csuhásköcsögön meg nem kell csodálkozni, 1944-ben Kun páter saját kezűleg lőtte a zsidókat, a féregje, még akkor is, amikor a szovjetek bekerítették őket Budán. Íme: térdrecsuha és nyilaskereszt. ennek a reikarnációja ma a fideßß. mult-kor.hu/image/article/main/.630x1260/42503.jpg
bencemacska
@Eladott Ország: július 30., 15:08

Hogy fokozzam Ungár tetteinek "dicséretét", szerettem volna ma ,közhírré tenni, de úgy látszik engem "tettek indexre"!:
zarojel.hu/hivatalos-a-fideszes-ugyeszseg-az-lmp-seket-is-megvedi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.