Az egykori miniszter, most államtitkár lesz a kötött pályás és nem kötött pályás helyközi közösségi közlekedésért felelős miniszterelnöki biztos.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Fónagy elvtárs ,,az egyik legjobb elvtárs a NER-ben.Minden politikai irányzat felé megtalálja az aktuális nyalnivaló ,,segget...Oszt jó napot.
Clavigo
Fónagy elvtárs ,,az egyik legjobb elvtárs a NER-ben.Minden politikai irányzat felé megtalálja az aktuális nyalnivaló ,,segget...Oszt jó napot.
tudode
Megtekintve a wikipédián Fónagy ÉLETMŰVÉSZ életútját, kiderül, hogy JOGÁSZ-, ÉS POLITIKUSKÉNT, csak vadakat terelő juhász nem volt.
.
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B3nagy_J%C3%A1nos_(politikus)
.
Tehát a ÁLLAMI INTÉZMÉNYEK őrző-, védő szolgálatának fő feladata a SZAKÉRTELEM távol tartása, nehogy má a "csuti"-nál okosabb betegye a lábát ŐFENESÉGE SZENT-ÉJEIÉBE, mert úgy jár mint Lézer Janó!
yazo64
Mire végigmondja a titulusát, bealszik:)
Clavigo
Fónagy elvtárs,,,feltört ,,mint a szennyvíz..ismét. Mindenhez hülye,,,de azt legalább jól tudja kommunikálni... De most tényleg,,,ez a vén hülye mihez ért ?? nemzethhyileg,,,,??
papa.49
Hiába egy JOG-ÁSZ mindenhez ért meg persze a professzorok azok is, mind két csapat már bizonyított, hogy megérdemelnék az ezer év kényszermunkát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.