Nagy öngólt rúgott a kormánypárti sajtó, amikor nekiment az Országos Bírói Tanács leendő új elnökének, Szabó Sándornak a Cozma-gyilkosság ügyében elítélt Sztojka Iván feltételes szabadon bocsátása miatt. A kedvezményes szabadulás lehetőségét ugyanis a második Orbán-kormány idején írt és elfogadott Büntető törvénykönyv rendelkezik, az nem valamiféle „kommunista” maradvány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos...azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá...a kedvezmény adható..és nem jár...tehát mégis csak a bíró döntött így...el is utasíthatta volna!!!
szaboria1
@Pálinkás Pál: A bírónak sajnos azt is figyelembe kell vennie, hogy tényleg milyen volt a börtön véleménye. Mert mint tudott igen zsúfoltak a börtönök és sok a váró listán lévő elítélt.
kisrigó
Mindegy is, miért tették lehetővé az enyhítést?! Jogerős ítélet, miért kell adni lehetőséget a mérlegelésre? Hogy aztán lehessen a bíróra mutogatni, lehet, hogy kapott egy "ajánlatot?" Vagy már a jövőjükre is gondoltak?! Embert ölt, lehet egy kisangyal is, de kimondatott, hogy gyilkos!!
advocat
Ennyit a "Pestisrácok" nagyszerű újságfirkászairól. Hiába, a tudás hatalom! És a gond, hogy nem tudják, ki alkotta meg a 2012. évi. V. törvényt. Bizony, akkor dúlt a kommunizmus! És azóta is.
advocat
És ne feledjük. Az ügyész is javasolta a kedvezmény megadását. De őt Polt fényezi? Igaz, Pestisrácok?
Yoda69
Nem lepodnek meg, ha ezt a gyilkost is kubatov verolegenyei kozott latnank viszont hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.