Önkezével vetett véget életének egy tinédzser Solton. A fiatal egy játszótéren akasztotta fel magát. A közeli étteremben állítólag azt mondta: felköti magát, ha nem kap inni. 

Családi körülményei és magatartási problémák miatt került még serdülő korában intézetbe az a 18 éves solti fiatalember, aki július 5-én hajnalban a solti játszótéren akasztotta fel magát.

A fiú a történtek előtt néhány hónappal, 18. életévét betöltve került ki az állami gondozás kötelékéből, közmunkásként helyezkedett el egy dunavecsei vállalkozónál, akitől a kalohirek információi szerint szállást is kapott.

A Bors azt azt írja, italozása miatt vélhetően távoznia kellett a munkahelyéről.

Úgy tudni, a fiatal a halála előtti hetekben Solton lézengett. Néhány órával a tragédiát megelőzően egy helyi vendéglőben ivott, ahol azt mondta:

ha nem szolgálják ki, felakasztja magát.

Sajnálatos módon az ígéretét be is váltotta:

a patak partján lévő játszótéren egy 220 voltos kábellel felakasztotta magát az egyik játékra.

Holttestét néhány órával később találták meg. A kalohirek.hu információi szerint földi maradványait a hamvasztás után július 27-én, pénteken köztemetés keretében helyezték örök nyugalomra.

Az eset megrázta a város lakosságát, a történtek óta a gyerekek mellett már a fiatalabb generációk sem látogatják a szépen karbantartott játszóparkot. A városlakók szerint jó időnek el kell telnie, amíg az eset feledésbe merül és a játszótérre visszatérnek a kisgyerekek és a fiatalok – írja a kalohirek.hu

Forrás: Blikk, Bors, kalohirek.hu

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay cco

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
@Shikari: ORBÁN VIKTOR OKTATÁSI RENDSZERÉT NE MERÉSZELD KRITIZÁLNI,
TE MIGRÁNCS!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Egy hisztis hülye gyerekkel kevesebb!!!Azért megölni magát mert nem ihatott akkor nem is érdemelte meg az életet!!Nyomorék...És még finoman is fogalmaztam!És senki se jöjjön a múltjával meg a körülményekkel mert sok olyan embert ismerek akik rossz körülmények közt nőttek fel mégis ember lett belőlük csak egy kis akarat kell de ha nincs akkor hiába vagy alkoholista drogos lesz vagy öngyilkos!!!
Eriksson
Annak idején,- vagy 30 éve- kezem alá került egy Gyiviből szabadult gyerek. Vad volt, öntörtvényű, nehezen kezelhető. Sokat segítettem neki mikor rendre bajba került, így sikerült valamennyire a bizalmába férkőznöm.
Aztán bevonult katonának. Onnan vagy 3 hónap után visszakerült s azt mondta, hogy a honvédségnél nem bírtak vele, ezért leszerelték.
A problémái onnantól újra folytatódtak, sőt szaporodtak, még erősebben mint azelőtt. Velem is ellenséges lett, hiába próbáltam visszaállítani a régi jó viszonyt.
Egy kis idő múlva a cégvezetés felmondott neki, eltűnt, soha többé nem hallottam róla.
jancsipapa
@Jozefina: Mit is kellett( lehetett) volna csinálni?Mert ilyen ,a szülei által elhagyott gyerek tizezrével van .Ide a világ minden pénze és a leggondosabb törődés is kevés...
vladimir putin
@Shikari: ORBÁN VIKTOR OKTATÁSI RENDSZERÉT NE MERÉSZELD KRITIZÁLNI,
TE MIGRÁNCS!
division
@Horizont: A családi háttér számít a legtöbbet, de sajnos ott van az a bizonyos "rossz társaságba keveredtem" dolog is. Ez az amit se te, se én nem tudunk 100% - ban kivédeni (csak reménykedni hogy sikerül). Ez a mostani kicsit más eset persze, de hidd el sokan nőttek fel rossz körülmények között és lett belőlük valaki, nem egyet ismerek én is. Az intézet persze egy más világ, azt kiheverni rosszabb mint ha nehéz körülmények között de családban nő fel egy gyerek.
division
@Horizont: Minden igaz úgy ahogyan leírtad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.