Meghalt a kapuvári fojtogató áldozata - tudta meg a 24.hu. Lapunk kereste a rendőrséget, mert a gyanúsított letartóztatásáról kedden döntenek, és így már nem emberölési kísérlet miatt kell felelnie. A lányt pénteken támadta meg volt barátja. Elmenekült, Csornán fogták el. Később azt mondta, azért bántalmazta a fiatal nőt, mert hiába próbálta rávenni az újrakezdésre. Áldozatát életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rendőrség közben tudatta, előterjesztést tettek B. Gábor letartóztatására, a 32 éves kapuvári lakosnak emberölés miatt kell felelnie, mert a kórházban hétfőn életét vesztette áldozata. A Blikk szerint a fiatal nő családsegítőként dolgozott és ismerősei szerint nem lehetett tőle olyat kérni, amiben ne segített volna azonnal. A helyiek volt barátjáról sem gondolták, hogy bárkinek tud ártani. Korábban a 32 éves férfi beismerte tettét. A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megint azok a gaz migrancsok,... Hat egyet se beengedni a mi ket het alatt kitakaritott, bun-mentesitett orszagunkba,...
Nalunk nincs eroszak, senki nem ol meg senkit, es ugye kulonben is a ciganyok, megint...

(Mar megint egyik befeketitett csoportnak sincs koze a gyilkossaghoz. Ja persze, akkor ha ok nem, akkor a Soros...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@tudode: De ez csak egy "mezei" szerelemfeltesbol elkovetett aljas tett volt, egy allitolagosan "barany" tulajdonsagu egyentol...
Commenter
@karma1: de nagyon sokra ezt mondják! "Csendes, rendes, hallgatag stb. Hirtelen felindulásból mindenre "jó" magyarázat, de hát ehhez is kell a torz személyiség hogy ennyire elboruljon az ember..
tudode
:@karma1: .
Ami a GYILKOSSÁGOT ILLETI:
..
------ Csak az Indexen
2953 találat az Indexről, és 2051 a környékéről.
.
index.hu/24ora/?cimke=gyilkoss%C3%A1g
.
Részvétem a hozzátartozóknak!
.
karma1
@tudode: Az nem lehetseges, tudod-e, hiszen a ragyaskepu bunuldozo elmondta, hogy ket het alatt rendet csinal...
Es ugyebar amit ok mondanak, az szentiras... Vagy nem...:o(((
Meg van pofajuk lehozni, hogy Mexicoban 30 ezer embert oltek meg... Mennyivel nagyobb orszag" Es mar eleve a bunozesre epult?

Szerintem orbanek legeloszor a szamokba, az agyonkozmetikazott statisztikakba fognak beledogleni...Hiszen a szamok sohasem hazudnak...:o)
tudode
@karma1: .

Az az érzésem, hogy EZEK jobban félnek, mint mi a MIGRÁNCSOKTÓL!
.
Orbán nem csak az ország figyelmét vonja el, még a közvetlen környezetét is FENYEGETETTSÉGBEN TARTJA:
..
Ángyán dr. által kiszivárgott mivel taertja SAKKBAN a STÁBJÁT:
..
www.youtube.com/watch?v=hV4Zfj_R_SY...
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesűl a csatatéren, de tiszteségesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, én is lefodítom a szavait, DE AKI NEM ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Ez aztán a LASSAN ÖLŐ MÉREG!!!
karma1
@Horizont: Hagyd a fenebe, azt hiszi, hogy roman letere neki joga van beleugatni a magyar belugyekbe...
A hulye mas nyelven nem is tud olvasni, mint magyarul meg romanul, tehat el nem tudom kepzelni, hogy engem milyen nemzetisegunek gondol...
Ezek szerint valoszinu en japan, vagy sved lehetek, mert nem fogadja el, hogy magyarul irok, magyar ugyekkel kapcsolatban, magyar forumra...
Bezzeg menjen be valaki a magyar idok oldalara egy orban ellenes hsz-szel - a modi ugy vagja ki onnan, mint macskat szarni...:o))))

Hagyd a francba az idiotajat, idegessegeben most maszik vissza az anyjara, hiaba no, csak az nyugtatja meg a marhajat...:o))))))
En nem olvasom el, amiket irogat nekem, a kommentelok priviben kerdezik tolem, hogy miert nem huzom el a notajat, vagy miert nem mondogatok neki vissza.
Hat csak annyi a valaszom (itt, a kozosben meg a priviben is), hogy kutyaszarral nem szennyezem be a cipomet, atlepek rajta, majd eltunik az magatol is...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.