A Fidesz-frakció szerint az ellenzék öncélú politikai akciókhoz akarja felhasználni a devizahiteleseket, amikor viszont az Országgyűlésben csökkenthették volna a bajba jutott családok terheit, akkor nem tették.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja közleményében Csárdi Antal (LMP) és Varga-Damm Andrea (Jobbik) közös sajtótájékoztatójára reagált, miszerint napokon belül összegyűlhet a szükséges számú képviselői aláírás ahhoz, hogy az Országgyűlés rendkívüli ülésen foglalkozzon az ápolási díj és a devizahitel-károsultak ügyével.

A közleményben úgy fogalmaztak, hogy a Jobbik és az LMP politikusai a szocialistákkal együtt még a forintosítást sem szavazták meg. Köztük Vona Gábor és Sneider Tamás, a Jobbik volt és jelenlegi elnöke, Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője és Szél Bernadett, az LMP elnöke sem támogatta az intézkedést.

Az ápolási díjjal kapcsolatban azt írták, a kormány már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy több szakmai és civilszervezet, érdekképviselet és a szociális ágazati egyeztető fórum bevonásával széleskörű párbeszédet indított az ápolási díj emeléséről, amelyről ősszel születhet kormánydöntés.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az nyugállományúak orra előtt, VÁLASZTÁSI trükknek bevetett ápolási díjuk olyan mesebeli, HOZTAM IS MEG NEM IS, mivel olyan FELTÉTELEKET szabtak, természetesen egy riherongy miniszterelnöki, v kormányhatározatban, amelynek még a PIRÉZEK sem képesek bizonyítani a jogosultságot!
.
Égesse ki a zsebüket mindannyiuknak, de különösen azoknak, akik MAGUKNAK TÖRVÉNYESÍTETTEN bekebeleznek mindent, még ami LE VAN BETONOZVA is!
.
Büntetésük a FÉLELEM, amelyet MAGUKNAK KÖSZÖNHETNEK!
CsipkeRózsa
A Fidesz minden megszólalása, tevékenysége öncélú politikai akcióhoz használ fel mindent, mindenkit.
kereső
Miért öncélú? Indoklás? Az ápolási dijról tudomásom szerint a költségvetés tárgyalásakor IS szó volt a bizottsági üléseken-amit a fideszes országgyűlési képviselők zsigerből elutasitottak.Akkor az ellenzék miért öncélú,ha ezt a kérdést napi renden tartja, nem saját magukról van s6zó,hanem igen nehéz körülmények között DOLGOZÓ!!!-a nap 24 órájában teljesitő emberekről.
Már megint ez a fölényskedő,mindig mindent ledegradáló ,pökhendi kinyilatkoztatás az állampárt részéről.De a miértre nincs válasz.Illetve van:CSAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.