Ha a kormány nagyobb balhék nélkül megússza a fizetett túlórák tervezett megszüntetését, a közszféra más területein is ez lesz majd a gyakorlat – mondja a szakszervezeti vezető. Az ORFK két hónapja leírta: fizetett túlórák nélkül nem biztosítható a folyamatos közterületi rendőri jelenlét. Megoldást is javasoltak. Ám a kormány úgy tesz, mint ha erről nem tudna. Mire készülnek? A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) elnöke szerint fennáll a veszélye annak, hogy a kormány csak teszteli a társadalom reakcióit. Bárdos Judit a Zoom.hu-nak azt mondta: ha sikerül komolyabb balhék és működési zavarok nélkül megoldani, hogy a rendőrök a túlóráik után a jövőben ne pénzt, hanem szabadnapot kapjanak, félő, hogy igen rövid időn belül más ágazatokban is áttérnek majd erre a gyakorlatra. – A kormánytisztviselők a legtöbb helyen már ma sem kapnak pénzt a túlmunkáért, szabadnappal fizetnek nekik – mondta lapunknak Bárdos.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Emlékszel?
A fegyveres- és rendvédelmi hivatásosok szolgálati nyugdíja megszüntetése kapcsán ezt a társadalmi csoportot egyszer már használta kísérleti nyúlnak a ner!
A társadalom többi szegmense akkor (is?) közönyösen tekintett az eseményekre, nem állt ki mellettünk. Félő, hogy most is ugyanez fog történni - csak későn kapnak a fejükhöz, amikor a szalámizás során éppen rájuk kerül sor -
MERT SOR FOG KERÜLNI MINDENKIRE!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Emlékszel?
A fegyveres- és rendvédelmi hivatásosok szolgálati nyugdíja megszüntetése kapcsán ezt a társadalmi csoportot egyszer már használta kísérleti nyúlnak a ner!
A társadalom többi szegmense akkor (is?) közönyösen tekintett az eseményekre, nem állt ki mellettünk. Félő, hogy most is ugyanez fog történni - csak későn kapnak a fejükhöz, amikor a szalámizás során éppen rájuk kerül sor -
MERT SOR FOG KERÜLNI MINDENKIRE!
namihami
Nincs ebben semmi forradalmi újdonság. Csak azt játssza el, amit megtett a tűzoltókkal, a közszolgákkal, a közüzemi szolgáltatókkal és hasonló rétegekkel.
Nemrég az egyetemek, kutazltók voltak soron, most a rendőrők. Szépen végigmegy a társadalom teljes szegmensén és apránként bedarál mindenkit. Hagyjuk? Megérdemeljük...
vladimir putin
@Manhattan: baszni rá, legalább nem nyüzsögnek állandóan a bokorban azok a kis buzernyák nyomoroncok.
Tanultak volna inkább focistának.
Nessy
@vladimir putin: Lényeg, ha őfeneségét kell kísérni, akkor legyen elég autó és rendőr a díszkisérethez. Gondolom a különböző "Házi őrző szolgálatokra" ez nem vonatkozik. ( Orbán, MNB, parlament, stb.)
tudode
Szőrőstől, bőröstől KÍSÉRLETI LABORNAK tekinti az egész országot, mert ÖVÉ AZ ORSZÁG, MAGÁNAK ÉPÍTI!
.
---- Orbán: Kísérleti labor lett Magyarország
hvg.hu/itthon/20120423_orban_kotelezettsegszeges_eloadas
.
Ma már nem TESZTELI a "csuti" társadalmat, hanem REPETÁZIK!
.
A hontalanokat KERGETHETIK a rend őrei, a tudósok "is" második etapot élvezik a MACERÁLÁSÁT, amelyet "adott" kék kézzel vesz vissza, mármint a kafetériát, és ki a rosseb tudja, hogy ősszel a TÁKOLMÁNYA REVÍZIÓJÁBA mit szándékozik cicózni a TÁRSADALOM minden RÉTEGÉVEL!
.
Pedig ugyan tabu, de a NÉPFELSÉGET magasról, mert ELVITTE a KANDURBANDI a demokráciát, mindent, amelyet a XXI. században az is bizonyít, hogy "Magyarország olyan jól teljesít' plakát szintjén, hogy az EU tagországok között az utolsók között kullogunk egy magán tsaság szorításában:
.
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Milyen egyszerű lenne az ÉLETÜNK az általa keltett BIZONYTALANSÁG, KILÁTÁSTALANSÁG helyett, ha BÁRSONYSZÉK FOGLALÓJÁKOR elrebegte volna, hogy MIT SZÁNDÉKOZIK tenni:
.
www.atv.hu/videok/video-20180727-voros-imre
.
Azon kívül, hogy MEGÉPÍTETTE a leejtőt, amellyel SÜLLYEDÜNK a semmibe!
.
Normális országban a RENDVÉDELMISEKKEL JÁTSZADOZNI nem egészségeSS, még FÉLELEMKELTÉSSEL sem!
emerencia
@Manhattan: Nincs új a nap alatt. Az első átkosban a seregben az elvtársak nekünk sem fizettek túlórát, csak lecsúsztathattuk. A német multinál is ez volt a módi rendszerváltás után és a magyar nagyvállalatnál úgyszintén. (Nagyon kevés kivételtől eltekintve.) A szolidaritás hiánya már '91-ben tetten érhető volt. Akkor is egy csomó ember azt hitte, hogy őt soha nem fogják kirúgni, ő csak haszonélvezője lehet a rendszernek. Másfél millióan voltunk az utcán, kamatadót kellett fizetnünk a kicsiny lakásainkra, miközben mást sem hallottunk a jobb és baloldaltól valamint magánemberektől egyaránt, hogy nem akarunk dolgozni és egy év munkanélküliség után leépülünk. A rendszerváltással megszűnt a szolidaritás!!! Azokat, akik anno a legnagyobb hangon hőzöngtek, némi fáziskéséssel ugyan de szintén elérte a rossz sors. Ez a magyar átok. Az oroszok pl. heves tiltakozásba kezdtek a nyugdíjkorhatár emelése ellen, a magyarokat hidegen hagyja. Majd csak akkor fognak sipákolni, ha pár évtized múlva öregen, betegen dolgozniuk kell és a majdani fiatal generáció csak simán megmosolyogja az öreget, aki fogyatkozó erejével megpróbál helytállni...
vladimir putin
@tudode: Hát jólvan, de ezt mindenki tudja, leszámítva a NER kompatibilis egyéneket.
Mondjuk ők is tudják, de ezzel szemben szeretik irtani a magyarokat.
És ez nagyon király dolog manapság.
Olyan menő, vagy mi.
Beválik.
papa.49
A taktika mindig ez egy kisebb csoportot megszívatnak, egy másiknak kissé lazítanak a gyeplőn, most éppen a rendőrök vannak a cumi végén !!!
tudode
@vladimir putin: .
Jó, jó! A NER-ben vajon mi, kik ebből a gyülekezetből a "nemzeti"? Talán a pátfegyelem, v mi, a KÉPVISELŐI ESKÜJÜKET megszegetve!
.,
Minden rosszban valami jó! Ugyan nehéz követni EZEKET, de az emlékezetet bármely korban SZINTEN TARTJA a cicózás minden szinten, amely MINDENNEK becézhető, de KORMÁNYZÁSNAK semmi képpen!
Equus1
akkor mostantól átmehetek szig. nélkül a szomszédba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.