Egyértelmű üzenettel indította a napot Magyarország miniszterelnöke, amit nem akármilyen képpel illusztrált

„Nyaralni mentem. Ne keressetek”

– üzeni utolsó képével Orbán Viktor a Facebook-oldalán, és így már teljes a VAKÁCIÓ, amivel heteken keresztül lázban tartotta követőit.

A képek nagy része politikai találkozókat örökítenek, míg az utolsó egy közös kép unokáival. 

Cikk- és címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
– Magyarázatot várnak arra, hogy Medgyessy Péter mikor és milyen céllal utazott Kubába, mikor érkezik haza, miért kellett az utazást eltitkolni, illetve magánpénzből vagy közpénzből finanszírozta üdülését. (…) A kormányfőnek joga van pihenni, de miután Medgyessy Péter a miniszterelnök, az ő összes tette közügy. (Szalai Annamária – nyugodjék békében! – fideszes országgyűlési képviselő)
– Orbán Viktor miniszterelnöksége idején nem fordult elő titkos utazás, mindig bejelentették, hogy az akkori kormányfő hol tartózkodik.
– Medgyessy kubai útjával diplomáciai baklövést követett el, és az emberi jogok iránti teljes érzéketlenségről tett tanúbizonyságot. Egy miniszterelnök esetében nemcsak a hivatalos, de a nem hivatalos utak is gesztus értékűek. Tisztában van-e Medgyessy azzal, hogy az Amnesty International szerint Kubában jelenleg több száz embert tartanak fogva ellenzéki tevékenysége miatt. Ismeri-e a miniszterelnök az EU-nak a kubai rezsimet bíráló közös álláspontját, illetve az Amerikai Egyesült Államok Kubával kapcsolatos évenkénti állásfoglalását, és összeegyeztethetőnek tartja-e ezen információkkal kubai látogatását. (Gyürk András, Nyitrai Zsolt – Fidesz/Fidelitas)
Már röhögni sincs kedvem. És nem az a baj, hogy különösebben érdekel, hol lógatja a lábát Orbán szabadság címszó alatt. Hanem az a baj, hogy ide jutott ez a párt, ide jutott ez az ember. Ezek a hazug, köpönyegforgató, elvtelen, mindig másokra mutogató, mindent megúszni akaró, függöny mögé bújó, sunnyogó, gyáva, korrupt, rettegő senkik. Akik mindent elkövettek már, ami ellen korábban, ellenzékből szót emeltek. Hát így. A miniszterelnök összes tette közügy. Kivéve, ha a miniszterelnököt Orbán Viktornak hívják. Köpni kell. Megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Te hülye, eddig se kerestünk. Hiányoztál a pestisnek. Te erőltetted magadat miránk. Eddig is ellettünk volna és eztán is meglennénk nélküled.
volvós
@Commenter: tegnap 12:03
Helyesebben : ó...ió...ció ...korrupció orbanisztánban
advocat
Miért baj, ha a miniszterelnöknek van humorérzéke? Vagy ijesmilye.
eszegfu
@csipetke: Tegnap 17:49 Bizony szolgalmi jogot az állam a tulajdonosok megkérdezése nélkül alapithat, ezzel viszonyt a tulajdonod szinte eladhatatlanná válik, semmi értéke sincs.:(
Commenter
@volvós: így van. vagy ahogy Tordai Bence képviselő mondta ó, ió...ció...orbanizáció.
evacica
Keresi a fene, bár tűnne el végleg!Az lenne csak ajándék ennek a szerencsétlen országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.