Forrásaink szerint szerint már ma elbocsátások várhatóak, mások viszont arra számítanak, hogy az állománygyűlésen csak az új vezetés mutatkozik majd be, és ezután személyes elbeszélgetések sorozata kezdődik.

(Forrás: 168 óra)

Nagyvilág - 2019. July 23., 19:19
A britek nem örülnek Boris Johnsonnak
Nagyvilág - 2019. July 23., 21:08
Trump büntetővámokkal zsarolja Guatemalát

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Magyarországot megszállva tartó 3 millió embernek van egy tucat TV-je, a többséget képviselő 5-6 milliónak az RTL Klub. Ez ám a média egyensúly.
Nessy
Na, a Valton "bunkói" már megérkeztek!
Nem tudom kinek a cége, de ha mást nem, gorombáskodni tudnak.
Eladott Ország
@Nessy: Hatalmas meglepetés: Fidesz-közeli vállalkozó fuvarozhat a budapesti vizes vb-n. A győztes társaság többségi tulajdonosa pedig nem más, mint a kormány kedvenc biztonsági cégét, a Valton-Sec Kft.-t is kézben tartó Varga Lajos. Fizetik az alattvalók, nehogy már olyanok nyerjenek el megbízásokat, akik nem a politika szajhái. Nem igaz? De. A legszebb benne meg az, amellett, hogy kemény százmilliókért őrzik és védik a rendezvényt Vargáék, hogy a megbízás ugyanis úgy került a Fidesz-közeli vállalkozóhoz, hogy az egyik konkurens le sem adott ajánlatot, míg a másiknak nem volt elég erőforrása a feladat ellátásához. Nem baj, örüljünk, hogy megvédtek ettől a pénztől is.
https://mno.hu/belfold/fidesz-kozeli-vallalko...
36
Simicska pedig már Szardinia szigetén egy luxus villából keresi az újabb befektetési lehetőségeket.
És nem "történt vele valami".
Nessy
@Eladott Ország: Volt szerencsém egyszer a Kossuth téren élvezni az intelligens szövegüket és viselkedésüket. Nem velem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok