Minden politikus és párt abból él, hogy a választópolgárok - például Ön - rá szavaznak. A politikai piacon tehát mi a megrendelők vagyunk, és a szavazatunk a képzeletbeli számla kiegyenlítése. Kálmán László nyelvész biztosan nem ad borravalót! Nem kell egyetlen kamupárt sem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbánnál biztos nem száraz a pogácsa, még egy kis disznótorost is ad, mellé pálinkával. Vágónak úgyis az volt a kifogása, hogy nem kínálták meg viszkivel. Újabb 4 év Orbánnal.
És ezek mondják, hogy nem akarják halálukig „Orbán Viktort nézegetni”? Dehogynem. Az LMP az egyik oka annak, hogy sokan halálukig Orbán Viktort lesznek kénytelenek nézegetni. Ezzel a mentalitással senki ne akarjon kormányra kerülni. Ezt fogyasztjuk évek óta, az egyik szarkupac helyett meg felesleges egy másik szarkupacot választani. Amely szarkupacban ugyanúgy az önkritika hiánya a fő zsinórmérték, mint a Fideszben. Ahol egy ilyen fiaskó után nem az van, hogy bocsánatot kérünk és elsomfordálunk a balfenéken, hanem beleállunk és kötjük a erkölcstelenségünk ebét az alkalmatlanságunk karójához. És még azt is kikérjük magunknak, hogy minket édesanyánk miatt bíráljanak, vagy azért, mert Fidesz-kollaboránsoknak nézünk ki. És ha azt mondják, hogy amatőr, erkölcstelen senkik vagytok, akkor felháborodtok és megsértődtök. Pedig ha újjászületnétek sem tudnátok megcáfolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@bencemacska: Én meg az Ungár gyerektől kapok sikító frászt!
bencemacska
@Nessy: ma, 15:42
Ha őt látom, az anyja jut eszembe, és akkor már a hányinger is jön!
Eladott Ország
@dr. prédikátor: a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F818f36678d8d4ad2a1aa1103eac79d02%2Ftumblr_ooyyhaqsUm1u3pvneo1_500.gif&key=O7JPHCj005zYRTsgYjG0Xg&w=60:
Nem mintha az ellenzék kétszínű magatartása miatt (szóban teljes összefogás, valóságban ennek ellenkezője) lenne esély Orbán leváltására, amivel vélhetően megkíméli a mindenre alkalmatlan ellenzéki banda a demokratikusan gondolkodó állampolgárok idegrendszerét. Például Szél Bernadett, aki elképzelhetőnek tartja, hogy a lefizetett, korrupt pártkatona, Polt Péter egy esetleges kormányváltás után is legfőbb ügyész maradhasson. Erre a hírre valamennyire is tájékozott ember azt mondja, hogy “ennek a nőnek elment a maradék esze, ha volt neki egyáltalán”. Polt elsőszámú felelőse annak a korrupciónak, amit Szél ugyanebben a beszédében az Orbán rezsim lényegének tartott. Polt fedezi a bűntettet, hivatalával visszaél, részre hajló, a felesége révén lefizetett, s az általa vezetett ügyészség teszi lehetővé az ország szervezett kirablását azzal, hogy nem indít eljárásokat. Ha marad, továbbra is megóvja Orbán bűnszervezetét a felelősségre vonástól. Kinek dolgozik Szél?
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Egy kutya mind.Való igaz hogy nincs egy valamire való ellenzék, csak egymást tudják basztatni, lejáratni!Hogy kinek dolgozik a széltyúk? szerintem biztos hogy a cigus fecalicus igazgatja valamilyen titkos csatornán!
Eladott Ország
@dr. prédikátor: Az ellenzéki politikusaink, havi 1 millával és az egyéb juttatásokkal megtöltik
a 4-5 csillagos szállodákat és a mediterrán vidéket. A tapló polgár meg hadd fizesse.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.