Meg is van a csatornánál zajló szerdai hatalomátvétel első áldozata: a Magyar Hang szerint felmondtak az Egyenesen műsorvezetőjének, Kálmán Olgának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A stílus maga a portál

A derék origo.hu temeti Kálmán Olgát

Ráadásul lenyűgöző jelzők társaságában:

„szélsőséges ellenzéki elfogultsága miatt évek óta gúny tárgya olvasók, nézők között”
„borzalmasan rossz nézettsége”
„Drámaian gyenge nézettséget produkált ”
„az ellenzék gátlástalan kiszolgálása és a kormány folyamatos szidalmazása után megmosolyogtató módon úgymond váltani próbált.”
és
„Csintalan Sándort, a Hír TV műsorvezetőjét, az előző tulajdonos, a Jobbikot támogató Simicska Lajos barátját”
Mondjuk a dologban sokat számít, hogy valójában „Az Echo TV szellemes közéleti műsorában, a Keménymag kedd esti adásában” –ra hivatkoznak! =))
Eriksson
Remélhetőleg tett félre a hatalmas fizetéséből a gyengébb időszakok átvészelésére.
Ha nem, így járt.
Eladott Ország
Hamarosan búcsút mondhatunk a Hír Tv-nek, ugyanis a frissen Nyerges Zsolt kezébe került ellenzéki TV csatorna bele fog olvadni a kormánymédia sokaságába. Mészáros – ki más ugye – a Médiaworksön keresztül teheti rá a kezét az egykor Simicska kezében lévő csatornára. A 444 informátorai szerint Orbán Viktor engedélyével került sor az üzletre, melynek hiányában a versenyhivatal jóvá sem hagyta volna az egészet. Mit is szokás hangoztatni a kormánymédia oldalán napi rendszerességgel? Jah igen, nagy a liberális médiatúlsúly. Olyan szinten durva ez a liberális túlsúly, hogy lassan már kutatni kell, melyik az a weboldal vagy tv csatorna, amely nem került még Orbán Mészáros kezébe. Hogy hamarosan teljes mértékben búcsút mondhatunk-e a független, de legalábbis az ellenzéki újságírásnak, az nagy valószínűség szerint éveken, de lehet hogy hónapokon belül ki fog derülni. Nincs is annyi felszopó már az országban, amennyi a fideszes médiákba, kormányzatba és egyéb helyekre kell. A végén még Kínából kell hozatni ezeket is. Combosodik a honi diktatúra.
Ludmilla
egy adó maradt,ami viszonylag független...éljen a disznók diktatúrája
adrenalink
Nem tudom, mi szükség van egy Echo Tv 2.0-ra? Egyébként nem lennék meglepődve, ha Demcsák szeszkazán Zsuzsának jelenése lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.