Diadalittas hírben számol be Liszkay Gábor lapja arról, hogy visszafoglalták a HírTV-t. A csatornát teljesen átszabják, Kálmán Olgát is kirúgták. A megszüntetett Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettes szerint ami most következik ebben az országban, az valami egészen más lesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Abszurdisztán megalakult , minden tv az övék a többségé , még ezzel a fránya internettel kellene valamit csinálni mert ez tűrhetetlen .
Nessy
Esetleg "nézőbarát" műsort nem lehetne csinálni uraim?
Ja, ahhoz kellene némi szakértelem, tisztesség, tények tisztelete.
Eladott Ország
Elérkezett az Orbán által március 15-én ünnepileg belengetett elégtétel ideje, és hát éppen pont most szivárgott ki – van ilyen -, amikor Orbán Viktor minden idők legmegérdemeltebb pihenőszabadságát tölti a szánalmas kis megtakarításából. Ha valakinek kétségei voltak afelől, hogy Simicska Lajos Ámerikába (előre) menekülését túlélik a kezében lévő, a G-nap után hirtelen kormánykritikussá alakult sajtóorgánumok, immár megnyugodhat: a NER-ben nincsenek váratlan meglepetések és csodák. Simicska Lajos – Orbán Viktor rezsimjének ideig-óráig ellenálló – médiabirodalma végérvényesen elsüllyed. Csak az volt a kérdés, hogy mikor.
simmering73
Ezt Bartus már évekkel ezelőtt megmondta. Az egész média a fideszé lesz. Örömtáncolt azonban nem kellene lejteni mert lehet előbb fog a talpatok alatt a szél fütyülni, mint gondolnád.
papa.49
@Horizont: Ezért mondtam én sokszor nem hiszem a teljes pálfordulását a simlicskának, csak elhúzta a csíkot mert érzi a talpa alatt a meleget!!!
papa.49
@Horizont: Így is úgy is szarember !!!
Grafix69
Abszurdisztán megalakult , minden tv az övék a többségé , még ezzel a fránya internettel kellene valamit csinálni mert ez tűrhetetlen .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.