A Szabadfogásnak is repülnie kellett a visszafideszesített csatornáról. Beszámoltunk róla: ma volt a hatalomátvétel napja a HírTV-ben. Három év szellemi függetlenség után a Fidesz visszavette az irányítást a korábbi Simicska-televízió fölött. Ennek keretében azonnali hatállyal kirúgták Kálmán Olgát és Csintalan Sándort – az ő műsoraik már ma sem kerülnek adásba. Szintén megszüntették a Szabadfogás című műsort, amelynek pont ma 11 órától lett volna a felvétele. A műsorvezető, Dévényi István az alábbi drámai videóban búcsúzott el a nézőktől, amelyben dokumentálta a mai fekete napot:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szép búcsú videó a Szabadfogástól a végén a Tankcsapdával
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@karma1: Így van, én is itt vagyok, és mindig nekem van igazam:-))
menekült
@Eriksson: Amit belinkeltél, az nem a Hírtv-ről, hanem a Magyar Nemzetről szól. De mindegy, a lényeg, hogy végül senkit nem rúgott ki, mind mentek a bánatba önként.

"Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok.

De már nem kell, hiszen felmondtak.

Tudom, de nem érdekel. "
Eriksson
@menekült: Igen a Magyar Nemzetről. Éppen azért, hogy látható legyen, Simicska nemcsak a HírTv-t hagyta a pusztulatban, hanem előtte már a nagy múltú lapot is, skrupulusok nélkül.
Szóval nem kell siratni a pasast, megérett a bitóra.
menekült
@Eriksson: A pasast nem siratom, ő is megérett a bitóra, bár annyit nem rombolt az országon, mint a kollegista haverja. Viszont Simicska nem pusztulatban hagyta a médiáját, hanem felvirágoztatta. Felüdülés volt ez a pár év, amikor nem 0rbán seggnyalásáról és az aljas NER dicsőítéséről szólt minden, hanem a valóságról. A Magyar Nemzetet pedig fideszes haverok csinálták ki, nem kevésbé ocsmány módon, mint a Népszabadságot. Az ország nagyobbik része nem a Fideszre szavazott tavasszal, mert nem ért velük és a módszereikkel egyet. De az ő hangjukat ez a rendszer meg se akarja hallani, az ő akaratukat, vágyaikat senki nem teljesíti. Ez a kormány 2 és fél millió magyar kormánya, a többiek le vannak szarva, be vannak lökve az árokba. Nézd csak meg, hogy beszélnek itt azokról, akik bírálják a kormányt. Legszívesebben leöldösnék őket.
Eriksson
@menekült: Jól van, hagyjuk. Semmi értelme a további szájtépésnek.
karma1
@division: 15.12-re: Nannananana...:o)))) Ebben azert ketelkedem...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.