Gyurcsány Ferenc: A haza, amit mi értünk alatta, vonaglik. Na, nem a Hír TV miatt. Az csak egy újabb bizonyíték. Az embertelenség miatt. A hőzöngő középszer brutalitása miatt. Megszűnt a finomság, az okos figyelés, annak elismerése, hogy másképp is lehet gondolkodni, látni a világot.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Klafa: Mar megint blodsegeket allitasz.
1. Gyurcsany nem szetverte a baloldalt, hanem megreformalta. Kivalt egy eros demokratikus mag az MSZP testebol, ugy hivjak DK. Az hogy az MSZP szetesett, es azota sem tudott megerosodni nem Gy hibaja, hanem az MSZP-ben levo dilettasonk es arulok hibaja. Igaz sokuk azota mar elhagyta a partot es a fideSShez csatlakozott.
2. Az orszag akkor volt csod szelen, amikor kupaklala es szargyarto elvtarsak bedontottek a forintot. Bajnai 254-el adta at az Eurot, most 330 at kozeltit megint. Gyurcsany kormanyzasa alatt volt egy vilagvalsag, ha nem emlekeznel. Ahhoz kepest viszonylag jol veszeltuk at, foleg ugy hogy orbanek egy devizahitel valsagot is itthagytak oroksegul.

Szoval kicsit gondolkodjal el mielott idehanyod a habony-propagandat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klafa
Az a baj Ferikével, hogy bármi mellé áll oda, azonnal hiteltelenné teszi.
Gondolom ezért tartja őt a fidesz.
tulipan
Sajnálat? Ezek a narancsos haramiák, a LEGSZŐRNYŰBB KÍNOKAT ÉS BŐVEL MEGÉRDEMELNÉK!!
Yoda69
@Klafa: Gyurcsany egyike azoknak a keves magyar politukusoknak akik NEM hiteltelenek.
Peller Anikó
@Klafa: Az a baj az agymosott debiilkékkel, hogy bármit elhisznek amit a Nedves Jótevő minimiszter a fejükbe ver, kezdve az őszödi beszéddel, patásgyurcsánnyal, libásbajnaival, sorossal vagy bármivel ami neki nem tetszik vagy vélekedése szerint az útjában áll.

És a debilis bíírkák harapva kapnak a malaszton és még terjesztik is saját okosságuk megcsúfolását.
Eriksson
@Yoda69: Gy. pontosan tudja, mennyi 2+2. De legkisebb prímszámnál már NEM hiteles.
Klafa
Ne már emberek.
Egyedül képes volt szétverni az egész baloldalt és a csőd szélére kormányozni az országot.
Ha ilyen egy hiteles politikus, akkor milyen a hiteltelen?
Erősen gondolkodom, de miniszterelnöksége idejéből egyetlen pozitív élményem sincs vele vagy a kormányával kapcsolatban.
relatív
Jellemző, hogy egy erősen behatárolható kör mások véleménye reagálásaként nem a felvetett megállapítással, hanem a véleményt megfogalmazó személyével foglalkozik. A véleményt megformáló személy elleni fellépéssel, többnyire alaptalan rágalmazásával a felvetett probléma megoldása helyett kezdenek árnyékbokszolásba.

Az a jelenség, mely a bejegyzésben kerül megítélésre egy olyan harcként megfogalmazott tevékenysége a regnálónak, ami a hatalmi arroganciája részeként a mindent benyelő gömböc soros gyakorlata.
Yoda69
@Klafa: Mar megint blodsegeket allitasz.
1. Gyurcsany nem szetverte a baloldalt, hanem megreformalta. Kivalt egy eros demokratikus mag az MSZP testebol, ugy hivjak DK. Az hogy az MSZP szetesett, es azota sem tudott megerosodni nem Gy hibaja, hanem az MSZP-ben levo dilettasonk es arulok hibaja. Igaz sokuk azota mar elhagyta a partot es a fideSShez csatlakozott.
2. Az orszag akkor volt csod szelen, amikor kupaklala es szargyarto elvtarsak bedontottek a forintot. Bajnai 254-el adta at az Eurot, most 330 at kozeltit megint. Gyurcsany kormanyzasa alatt volt egy vilagvalsag, ha nem emlekeznel. Ahhoz kepest viszonylag jol veszeltuk at, foleg ugy hogy orbanek egy devizahitel valsagot is itthagytak oroksegul.

Szoval kicsit gondolkodjal el mielott idehanyod a habony-propagandat.
Klafa
És ne az legyen már vele kapcsolatban a mérce, hogy "De hát a csúti törpe..."
Mert viktorka nagyrészt ferikének köszönheti, hogy most azt csinálja az országgal, amit a pornhub is a fetish kategóriába sorol.
Másrészt meg attól nem lesz kevésbé szarházi, hogy viktor is az.
Klafa
@Yoda69: Feri 'reformjainak' hála nincs kihívója ma a fidesznek. A 2022-es választást is utcahosszal nyerni fogják, hacsak valami ordas nagy hibát el nem követnek ami nem valószínű, mert pontosan tudják meddig mehetnek el a mocskosul pofátlan húzásaikkal. Ez van.
Vérg*ci és vérpofi gépezetet hozott létre a törpe és ha lenne egy kis humorérzéke ezt megköszönhetné a győzelmi beszédében ferinek.
Yoda69
@Klafa: Ez igy nem igaz. orbanek ugy reformaltak meg a valasztasi rendszert hogy a palya minden teren felejuk lejtsen. Most nem sorolom fel, gondolom tudod, ha figyeled a politikat.
Viszont ez a mostani valasztas meg igy is hozhato lett volna, ha az elempe nem arulja el az osszafogast es huzza be ismet (mar 2x) a 2/3-ot a fideSSnek.
Es akkor meg nem is beszeltem a nyilvanvalo valasztasi csalasrol, amiben 600 ezer szavazatnak nyoma veszett.
karma1
@Klafa: nem tudom, ki vagy - tulsagosan nem is erdekel. De ha ennyit romlott az emlekezeted, es csak arra emlekszel, hogy Gyurcsany a csodbe vezette az orszagot, akkor talan jo lenne, ha arra is emlekeznel, hogy 2008-ban vilag-recesszio volt, amibe minden orszag beleremegett, Magyarorszag nem is annyira, mint pl. az akkori Romania... orban 2010-ben kijelentette, hogy az orszagot JO gazdasagi kondiciokkal vette at. Bajnai semmit nem csinalt, csak technikailag 1 evig vezette az adminisztraciot.
Az mszp - ami hemzseg a fidesz beepitett embereitol - elarulta Gyurcsanyt, es Gyurcsany erre fol irta meg az oszodi beszedet, amit viszont MINDIG kiragadott kontexusban ideznek, - ami altal teljesen megvaltozik a szoveg ertelme ! -, es ezert is lepett ki az mszp-bol, es ezert alapitotta meg a DK-t

Nem baj, hogy valaki egy kicsit rosszul emlekszik egy-egy reszletre, de amirol te beszelsz, az kesz tortenelem-hamisitas.
Az aprilis 8.-a ota eltelt idoben pedig egyre jobban meglatszik az "ellenzek" tevekenysegen (??? mar amit azok eddig csinaltak!), hogy SENKI nem hiteles, kizarolag Gyurcsany, aki NEM hodolt be orbannak, es nem is fogadja el a fidesz-rezsim altal az ellenzekre es nepre torteno intezkedeseket...
Peller Anikó
@karma1: Kaffa, kaffa kaffa !

Pontos helyzetleírás, de bileknek akik hatalomba segítették cígót és segítik azóta is beleégett a fejibe, hogy öszöd annyimint hazuttunk éjjel nappal.

Most meg lopunk éjjel nappal kedves Klafa, nem érzed a különbséget nyilván.
Yoda69
@Peller Anikó: @karma1: @Klafa: Kalfa visszavonult meditalni.
Talan megiscsak leesett neki valami abbol amit leirtunk neki?
karma1
@Yoda69: Egy loszart vonult vissza. Uj troll, megnezte a terepet, es aszerint fog ide bebofogni baromsagokat. Nagyon sokan vannak meg a 6-7 evvel ezelotti trollok kozul, akik mas ne'ven jonnek vissza.
Egyenlore csak siman a fideszes habony-propagandat nyomatja, aztan meglatjuk a tobbit. HA egyaltalan visszajon.
Gauntlet
Feri, jó amit mondasz, de mi a francért nem lépsz ki a NER-ből? miért esküdtél fel? már másodszor? ha csak kicsit átnézed, tudod hogy ez a társulat magától nem fog lemondani. Nem fogják átadnia hatalmat, akkor se ha vesztenek.
ráadásul azóta komoly félfeudális rendszert építettek ki. Cselédvilágról nem is szólva.
kereső
@Klafa: azért hiteltelen ,mert a fidesz papagájai ezt szajkózták hosszú éveken keresztül?Szétverte a balodalt-mondta a fidesz, a szocik meg saját impotenciájukat leplezendő kontráztak/kontráznak? Gondolkozz már ember! Reformokat emlegetsz?-amiket a fidesz és a szocilaista frakció,/megtámogatva az szdsz-el/ közösen akadályozott meg,vagy herélt ki?
Milyen kaffa volt a "szociális népszavazás"- amely után a bűnbak természetesen gyurcsány volt- pedig a vizitdij,a tandij, a kórházi napidij mind-mind szdsz-es termék volt.Meg is mondta horn gábor." nem azt mondták feri...".ki a franc vállalta fel utólag,hogy abban a kormányban volt kormánytag,vagy abban a kormánypárti frakcióban ült?Ja és a kiforgatott beszéd,meg az itt-ott elhangzott mondatok "valóság elhajlitása"-val történt ismételgetése.Beégett na!De most már eltelt majd tiz év,amióta nem kormányoz-ideje lenne összevetni,hogy mi volt akkor a tényleges valóság?-és mi volt amit a fidesz mondott.Mert úgy tűnik,arra nem emlékszünk,hogy mi volt, csak arra amit a fidesz mondott.
Yoda69
@kereső: Azert vagyunk joparan akik emlekeznek a valosagra is :)
karma1
@Gauntlet: Gyurcsany felvette a kesztyut - ennyi. O az az ember, - egyedul a DK-val - aki azt az elvet vallja, hogy azert akart bekerulni a Parlamentbe, hogy belulrol tamadja a fideszt, amig meg lehet.
Az egesz DK -s tagsag nem veszi fel a felemelt fizeteset, hanem jotekony celra ajanljak azt fel. Teszi, ameddig teheti.
Ne orajta akadja ki - egyedul o foglalkozik KOMOLYAN a politikai problemakkal, mig a tobbi part meg mindig egymassal marakszik, belso ugyeiket probaljak meg rendezni, ami mar aprilisban mocskos ugy volt, de most meg inkabb az.
Nezd meg mit csinal az lmp, hol van szeltyuk kisasszony, es a tobbi nagy handabandazo vilagmegvalto.

HOL A JOBBIK??? Mint a legnagyobb ellenzeki part, aki ennek a valasztasnak a legnagyobb vesztese.?
Veluk kene foglalkozni - olyan ez, mint mikor sullyed a hajo, es a hazaspar a kabinban azon veszekszik, hogy ki melle uljenek a vacsoranal es milyen ruhat vegyenek fel...
ha ennyire nem figyelnek arra az "ellenzekben", hogy mi tortenik az orruk elott, akkor pontosan mege'rtek arra, hogy a fidesszel egyutt ez a szanalmas, szar ellenzek is eltunjon vegre. Ezek hatalmon se ertettek volna meg a sajat szerepuket sem, de GYurcsanye az egyetlen part, amelyik igenyesen adott arra, hogy nagyon szeles szakmai taboruk legyen, hogyha akarmilyen szakpolitikai kerdessel kerulnek szembe, akkor meglegyen a megfelelo ember a problema megoldasara.
Nincs meg egy ilyen part - ahol voltak kivalo szakertok egy-egy szakmaban, azok mar el is hagytak a partjukat. (Lasd Angyan a fideszbol, Hadhazy a fideszbol es most az lmp-bol,) es meg bele lehetne melyedni alaposabban is ebbe a kerdesbe.
tulipan
@Gauntlet: Kérdezném: Hova képjen ki??? Hiszen tőle reszketnek már csak, miután Simicska maga lett a GECi !!
tulipan
@karma1: Igen, vagyunk még, akiket nem volt képes betetni a narancsos horda!
tulipan
@karma1: A JOBBIK, ahogy a narancsosok akarták is, SAJÁT dugába dölt!!
karma1
@tulipan: Ez a szerencse, Kedves, de azert nezd meg alaposan ezt az oldalt: ma hirtelen lett ket trollunk is, akik egyertelmuen fideszesek: a "klafa" meg a "menekult".

Hiaba vagyunk itt elegen realisan gondolkodok, ha megfertozi es igyekszi szetverni a jolmukodo kozossegi oldalakat.
Lassan mar csak az internet marad, az e-mail, messenger, na meg a Facebook... De ahogy latjuk, ezeket is lehet korlatozni: le lehet peldaul butitani a Facebook-ot, lasd Torokorszag, Oroszorszag - Eszak-Koreaban meg nincs is Facebook...
tulipan
@karma1: SŐT engem a válssztások elptt kifiltottak a Facebookról! :)
Yoda69
@karma1: A FB kinaban is tiltolistas, mint a youtube, g-mail, google, twitter, insta es sok mas megoszto program is. Igaz VPN-nel meg lehet nyitni oket.
Kivancsi vagyok nalunk mikor kezdik blokkolni ezeket az oldalakat?
Gauntlet
@Yoda69: ja ezen a részen kiakadtam: a kínai tűzfal tervezője kénytelen volt használni, mert neki is blokkolták ezeket (!!!)
karma1
@Yoda69: Ez a programpont meg szerepelhet a nagy szeptemberi tisztogatasban...
Tudod, en meg emlekszem Maco Ce Tung "kulturalis forradalmara" , meg hasonlo idiota akcioira, a zajongassal torteno verbirtasra, - ezek me'g mindig benne vannak a pakliban, mint lehetoseg... A csuti potrohos imad visszanyulni a tortenelemben, bar szerintem ott meg a szikrataviroval gyulne meg a baja...mint ahogy most meg a technikai kutyuket keptelen meg csak bekapcsolni is...
Klafa
Azt a leborult szivarvégit!
Mire jövök vissza?
Fidesz ügynök lettem, ferike meg az ország megmentője, sőt hőse!
Ez túl sok így kora délelőtt, nekem meg dolgoznom kell, úgyhogy sok sikert nektek egymáshoz nem kell, hogy egyetértsünk. Irigyellek titeket a rengeteg szabadidőtökért.
Ferikének meg csak azt kívánom, hogy jutalmazza őt az élet valódi érdemei szerint. A bankárok és a felső tízezer védőszentje, böszmei szent ferenc. Ámen.
lópicigáspár
@Klafa: Látom hozzád nem jutott el az örök bölcsesség! Tisztességes munkából nem lehet megélni! :)))
verőce21
A legendás matematikus Ferenc testvér nem fogja tudni beváltani a fenyegetőzését.
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...pontosan és helyesen...tisztességes munkából nem lehet meggazdagodni...!
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Igen, régen így szólt ezen megállapítás, de mára oda jutottunk, hogy megélni se, nemhogy meggazdagodni!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...csak meg lehet...mert akkor aki él az mindenki tisztességtelen ?
karma1
@lópicigáspár: Nem tudjatok jol a mondast: az igazi igy szol:
"Aki dolgozik, nem er ra penzt keresni"...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.