A médiahatóság fokozott figyelmét, és a hír- és véleménymonopólium kialakulása elleni fellépést sürgetik. Egyúttal munkajogi segítséget kínálnak az elbocsátott kollégáknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
A cég Simicskáé volt. Az utód meg azt alakalmazza akit akar? Nem erről szól a kapitalizmus. Természetesen akinek jár a felmondási időre pénz, azt ki kell fizetni. No, ez lehet esetleg gond.
vukkocska
Először ledöbbentett a hír. Aztán gondolkodtam. Tulajdonképpen visszaállt a régi rend. Sem három évvel ezelőtt, sem ezután nem fogom nézni. Mint ahogy soha nem nézem az ECHÓ-t sem. Volt három év, amikor hallhattunk valami tárgyilagosságot, olyan híreket, amit addig csak az RTL-en, illetve részben az ATV-től hallhattunk. Mert ez utóbbi is már elég fideszes hangvételű lett, hiszen Kárász Róbert megjelenésével elég nyilvánvalóvá vált. De vannak ilyenek többen is. Szóval, viszlát, (vagy sem) Hír tv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.