Gazdasági válság közelít, a hatalom ezért mindenfajta ellenvéleményt ki akar irtani - mondják a Jobbiknál. Az MSZP példátlannak nevezte a történteket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Szerintem magántévé. Az új tulaj meg azt csinál amit szeretne. Ez is benne lehet a sajtószabadságban. Szerintem. Legfeljebb nem nézem. Bár ezt eddig sem tettem.
Nessy
@advocat: A fenét sem érdekelné, hány királyi kanális van, ha nem lenne kötelező fizetni a nem nézett csatornákért is. Egyre több a gagyi műsort sugárzó, hazai oligarchákhoz köthető tv csatorna.
Lehet, ha szabadon választhatná ki az ember azt a 20 csatornát, amit esetleg néz, és csak azért kellene fizetni érdekes eredmények születnének. Mert ma az alapcsomagok adottak, elsőhelyen a királyi kanálisokkal.
F_Viktor
@advocat: Olyan "magántévék" ezek a fityeszes öntömjénező médiák, amelyeket közpénzből felvásárolt bankok finanszírozásában vásároltak meg/hoztak létre fityeszhez köthető emberek, amelyeket csakis évi milliárdos nagyságrendű közpénzből tudnak működtetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.