A Hír TV-ben lezajlott hatalomátvétel tisztán megmutatta, a kormánypárt hogyan működteti a médiát: erővel, bosszúval és letámadással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az Echoval majd osztozhat a nézettségi szint legalján.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Várható volt...Simicska ilyen téren eléggé kiszámíthat, racionális volt mindig is. Abból, hogy az utolsó pillanatig voltak akik reménykedtek az jön le, hogy Simicska nem tájékoztatta őket korrekt módon, hogy most mi fog jönni...
adrenalink
@Nessy: És, ha közben már nem tudom, hogy hova kell pittyentenem, mert bealudtam papagájhírekbe? :-)
Nessy
@adrenalink: Micsodaaaaa? Belealudni??? Kerékbetörés, felnégyelés, forró olajban főzés a Hír tv kamerája előtt. a Kossuth téren! Lesz itt rend két hét alatt!
adrenalink
@Nessy: Bocs! Engem, ha nem érdekel valami, akkor bárhol, bármely napszakban képes vagyok elaludni. Kb 20 perc múlva aludtam már el igazgatói értekezleten. Megúsztam:-)
Nessy
@adrenalink: Ezzel nem vagy egyedül. Már diákkoromban megtanultam nyitott szemmel aludni. Akkoriban még nem horkoltam. :-))
nezelodo
Miért, csak egy országot kormányozhatja a bosszú? Pont a Simicska romok lennének a kivétel, akkor, amikor a nemzetközi kapcsolatainkban is nyíltan látszik a kézi vezérelt kívülről irányított bosszú megnyilvánulása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.