Kezeit és lábait összekötözte, a holttestet lemeztelenítette a soroksári kocogó nő gyilkosa. A Bors megtudta: Gyurik Krisztina ruhái azóta sem kerültek elő, azokat magával vitte a tettes.

Gyilkosa magával vitte a kocogó nő ruháját

Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, nemrég jelentkezett egy nő, aki a rendőröknek tett vallomásában azt állítja: egykori élettársa, egy bizonyos N. végezhetett bestiálisan az esti órákban kocogó családanyával. Mindezt vallomásában több bizonyítékkal is igyekezett alátámasztani, többek között egyértelműen felismerte a férfit egy rendőrségi felvételen, amely egy, a helyszín közelében kerékpározó biciklisről készült.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
@volvós: Mert ez hívják nyomozásnak ! Nem pedig a tévésorozatokat, amikből valszeg te 'tájékozódsz' ! :D Ha elhamvasztották az pech. Ha temették akkor kihantolják, és jöhet a DNS vizsgálat ha van mivel összehasonlítani ami megint hónapokat vesz igénybe. Ez nem a CSI sorozat ahol 45-perc alatt mindent megoldanak.
volvós
@Donáld Tramp: Szóval Tramplikám !! Nem nézek sorozatokat, csak a híreket olvasom a neten. Se jobboldali, se baloldali nem vagyok, 71 évesen sok mindent hallottam, olvastam, tökéletes bűntény pedig nem létezik, ...Ha lehet, ne személyeskedj, jó ???
volvós
@Shikari: téged meg senki sem kérdezett, székelyföldi bugris...
volvós
@Shikari: téged meg senki sem kérdezett, székelyföldi bugris...
volvós
@Shikari: téged meg senki sem kérdezett, székelyföldi bugris...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.