Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében a Blikk információja szerint  heteken belül lezárják a tavaly november óta tartó nyomozást, ami alapján vádat emelhetnek a gyanúsított ellen.

Nincs meg VV Fanni holtteste, mégis vádemelést akarnak a rendőrök

A Blikk szerint a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy az ügyészség akár holttest hiányában is vádat emelhet B. László ellen.

Úgy tudom, még várnak bizonyos iratokra a nyomozók, de heteken belül minden a kezükben lesz, és lezárják a nyomozást. Az összes iratot átadják majd az ügyészeknek, akik a vádemelésről döntenek. Úgy tudom, akkor is lezárják a nyomozást, és emberölés lesz a vád a férfi ellen, ha nem kerül elő a lány holtteste

– árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: police.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
@papa.49: Azért régen ez másként ment volna , Vicc: Találnak egy múmiát a sivatagban , nem tudják megállapítani a korát , de nagyon szeretnék tudni . Elviszik Amerikába , ott megvizsgálják és azt mondják az amerikaiak , hogy ez a múmia i.e 2500 és 2000 közt élhetett. Az egyiptomiak nincsenek megelégedve az eredménnyel ezért elviszik Angliába , ott Brit tudósok megállapítják , hogy a múmia i. e 2350-2400 között élt. A helyieket nagyon bosszantja ,hogy senki nem képes valami jobb eredményt elérni , hát oda adják az oroszoknak . Na meg is jön az eredmény az oroszok megmondják , ez a múmia i.e. 2376 január 2.-án született és i.e.2391 március 17.-én halt meg . Az egyiptomiak csodálkozva kérdezik , : Hát ezt honnan tudják ? BEVALLOTTA :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: Szerintem az is csak kijelölés volt, a kínaiak nem adják ki, és ki tudja milyen körülmények között tölti le a büntetését ha egyáltalán LETÖLTI !!!
human
@papa.49: Úgy tudom szabadon engedték Kínában. Annyi, hogy nem jöhet vissza Magyarországra.
Yoda69
@human: A kinaiak konnyesre rohogik magukat egy olyan vad alapjan ahol nincs meg a holtest, a gyilkos eszkoz, a gyilkos es a motivum. Asszem ehhez nem kell sztarugyvednek lenni hogy lemossak a magyar ugyeszsegek. De szerintem ez az egesz csak egy szinjatek, polteknak nem erdeke megtalalni a gyilkost, es nem is tudjak. Igy most krealnak a false ugyet, amit majd szepen elbuknak es vege a dalnak
papa.49
@Yoda69: A Fanni esetében szerintem PONTOSAN TUDJÁK a polpoték ki a tettes, nem az a balfasz aki a kóterben ül, hanem valaki nagykutya !!!
A másik a kínai faszi azt kérte Kínában ott tölthesse le a büntit, és lás csodát megengedték neki, sőt ki is engedték, lehet még ki is tüntetik mint a ,,baltás gecit,, !!!
maci0427
A pacák aki lecipelte a testet és a kocsijában nyomok is vannak és most előzetesben ül, ha nem akar megszólalni mert valakit véd , akkor ültessék le őt életfogytiglanra ! Ha elakarja vinni a balhét, akkor tessék vigye el ! Jogában állna elmondani az igazat és elmondani azt, hogy mi is történt, hiszen az nem lehet igaz, hogy ő átadta a testet és a további sorsát nem ismeri ! Sőt a lakásba is csak azért ment, hogy elvigyen onnan egy testet és azt sem tudja, hogy kié volt. Ritka zavaros egy történet, jó lenne ha már vége lenne.
papa.49
@maci0427: Azt nem tudom miért ment ebbe bele, mi volt az oka, vagy egyáltalán volt e oka, de mindenesetre nekem azért gyanús ez a határtalan szorgalom amivel a söndörök ,,nyomoznak,, hogy másik prostit ha megölnek, mert ugye előfordul, nem találják a tettest az indítékot lezárják a nyomozást ,,tettes ismeretlen,, címszóval !!! Itt meg fáradságot, pénzt nem kímélve folyik a nyomozás, még a FBI bevonták 80 millióért, de konkrétumot ők se tudtak adni, hát nekem ezért gyanús a mese !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.