Le a kalappal a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái előtt, akik a tomboló hőség ellenére nem azon munkálkodnak közpénzből finanszírozva, hogy miként titkosítsák 69 évre, hogy merre nyaralnak, hanem bringautat betonoznak, ha kell a tulajdonosának, ha nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Jól teszik, dolgoznak Révész Bringafelelős Máriusz miniszteri biztos helyett is. Akcióikkal többet tettek pár hónap alatt mint az ún. parlamenti ellenzék. Izlandon már kormányra került az egyik ilyen "viccpárt" mert annyira besokalltak az emberek a hagyományos pártoktól.Köszönjük a vidám pillanatokat, egy kis változatosság a NER szürke, lehangoló, lélekölő posványában.
Nessy
@Commenter: Viszont a MÁV teljesen elborult! Pénzük nincs a javításra, de a Kétfarkuak munkája "zavarja a vasút működését". Tényleg állampolgári jog a hülyeség. Arról nem is beszélve, hogy állítsák vissza az eredet állapotot. Nooormális???
Kézcsókom a lázongó bicikliseknek! Mi lenne ha melléjük állna, és inkább utat csinálna a Kétfarkuakkal tv nyilatkozat helyett?
Eladott Ország
444.hu/2017/07/17/tilos-biciklizni-a-vizes-vb-re-epult-biciklihidon-aminek-egyebkent-sincs-semmi-ertelme
Tilos biciklizni a vizes vb-re épült biciklihídon, aminek egyébként sincs semmi értelme, de legalább aranyáron épült.
mno.hu/belfold/tovabbra-is-pusztul-meszaros-lorincek-semmibe-vezeto-kerekparutja-2413076
Továbbra is pusztul Mészáros Lőrincék semmibe vezető kerékpárútja. Felelős a mélykeresztény illiberális Jóisten. A 2015 végén Tiszafüreden átadott, csaknem egymilliárd forintból épült Tisza-tavi kerékpáros-kilátóról nemcsak hogy nem lehet rálátni a tóra, de baleset-veszélyessége miatt hosszú ideig zárva volt. и так далее
Commenter
@Nessy: A MÁV minősíthetetlen. Ez olyan, mint amikor a János kórház sem kért az önkéntes takarítókból.A lázongó biciklisek a MÁV és a kormány emberei...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.